Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
roxisialexia spune:
bunaaaa!!!
cu greu pe la pc, am revenit din concediu care contrar la ce ma asteptam m-a remontat.
Am inceput si jobul ca eu mai mult de 5 zile nu pot lipsi ca pica firma
Noi am fost pe litoralul nostru, la aceeasi pensiune faina de pe malul marii din costinesti.
Am avut si peripetii dar slava domnului ca suntem bine.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine -meemsy, cata si noki o "pajiste de flori"
mada La multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si la fel de frumu
meemsy, merci pentru ganduri draga mea, sa stii ca eu nu accept cenzura , si vreau sa ne vedem intr-un program liber ales ..poate chiar in ambele zile pe care le stai in tara, ca cine stie in ce an ne mai vedem.O sa te sun de pe m.j.
Mi-au placut pozele voastre, tare faine. este aceiasi pensiune unde ati fost si asta iarna, nu?
De admirat grupul vostru
noki ma uitam la pozele cu tine la strand, aoleu mama zici ca ai 15 ani, zi-mi si mie cu ce te tratezi de ai atata energie? ce elixir ai?
sarah este de mare senzatie si iti calca pe urme de numa!
maria, eu am fost la ciresica acum vreo 3 ani. este fix la 2 pasi de mal, vedere la mare dar depinde de camera.
cazarea era f buna, mancarea ff buna insa scumpa.
petrecerile de sambata seara faine! cel putin in acel an a fost o formatie de dans, super tare.place copiilor f mult.
citisem undeva pe un stite de reduceri ca s-a renovat un hotel in neptun si era un pret ok,dar din pacate nu am retinut numele.
lavi mi-a placut maxim vacanta voastra.
Sa va fie de bine!
Va imbratisez cu drag pe toate
meems spune:
Roxi, bine v-ati intors din vacanta! Ce peripetii?? Bine ca ati ajuns acasa cu bine, ma bucur ca ti-a priit concediul!
Da, noi la aceeasi cabana am fost in Tahoe ca si de Anul Nou (ce spirit de observatie ai )
Noki_Lara spune:
Yuuuhuuu! A revenit Roxi si i-a si priit la mare! Da' vorba lu' Meems: ce Doamne iarta-ma peripetii?
Noi aseara am inceput dansul. Adultii separat, copilasii separat. Dans clasic: vals, tango, jive etc. Senzational a fost. In mod normal nu primesc copii sub 6 ani, dar le-am zis ca mai avem 3-4 luni si implinim + ca am facut si 2 ani de balet. Au fost de acord. Sarah a fost extrem de incantata, i-a palcut mult de tot. A prins pasii infinit mai repede ca mine, care-s antitalent la asa ceva. Adica eu am probleme de sincronizare, nu atat de gratie in miscari, cat de concentrare la pasi.Deci cred ca din toamna renunt la balet si o dau la dansuri. Sa vedem.
Si ca v-am promis: poze de clatit ochii din tabara bufnitei. Enjoy!
lavi02 spune:
Roxi, sa stii ca pe masura ce cresc copiii vacantele devin tot
mai odihnitoare , ma bucur ca te-ai remontat un pic
Multumesc de aprecieri!
Ioanaaaa, ca bine zice Meems, arata-ne si niste poze din excursia voastra in 2!
Noki_Lara spune:
Lalalalalalala....avantajul FB: io am fazut pozele Ioanei de haaaaat de cand. Sunt tare gigea.
(Scopul ascuns al mesajului e crearea/recrearea de conturi FB)
lavi02 spune:
Suuuper pozele din tabara Bufnitei!
Facebook-ul nu ma mai prinde pe mine dupa ce o data am avut rabdarea sa-mi sterg contul!
camelia_daniela spune:
Wooow... foarte frumoase pozele Saralinei din tabara! Se vede ca s-au simtit bine!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
daa, excelente pozele din tabara Sarahlinei.
Ma uitam la un mom dat la cea cu o sg educatoare cu vreo 8 copii in jur si ma minunam cat curaj si energie are .
Roxi, bine ati revenit!
PS. mie de ce nu-mi apare iconita??
corap spune:
eu am cont pe fb dar nu dau pe-acolo. nu mi se pare prea prietenos, nu inteleg niciodata cine cu cine si despre ce vorbeste
edit: meems, nu era vorba ca plec, ci ca sunt determinata sa plec (exmatriculata) - a fost un mic scandal in care am picat ca musca-n lapte. si acum astept "closure".