Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 6
lavi02 spune:
Camelia bravo pentru concert!
Noki n-a fost foarte frig la Ranca, vreo 25 de grade as zice. Ne-am si ars putin la urcus pentru ca abia in varf ne-am dat cu crema de soare. Era soare dar era si un vanticel asa ca nu il simteai cum arde.
Maria partea cea mai spectaculoasa e intre Ranca si Obarsia Lotrului. Intre Obarsie si Sebes e drum prin padurea de brad, treci si pe langa lacul Oasa si lacul Tau, e frumos dar nu e asa alpin -spectaculos. Noi nu am coborat chiar pana in Sebes, la Sasciori am luat-o prin Dumbrava spre Calnic, am vrut sa evitam blocajele care se mai fac in Sebes. E drum bun prin ratacaniile alea, chiar daca un pic ingust.
Despre Transalpina, detalii la zi aici: http://www.transalpina.biz/harta.html
Interasant de citit si graficul de altitudine pe care il dau ei.
Noi am stat si a fost bine acum catva ani la Pensiunea Cheile Oltetului, la Polovragi si au fost apoi si prietenii nostri si a fost OK. Au si apartamente. In Ranca Silvia a stat la Hotel NT care in ciuda a 2-3 review-uri proaste - a fost foarte Ok.
Eu pe Valea Jiului intre Petrosani si Tg Jiu n-am fost decat cu trenul, e si asta pe lista de dorinte.
maria_alexia spune:
'Neata :)
Ati vazut ce iconite am capatat la profil? Banuiesc ca va trebui acum sa ne coafam si sa ne aranjam .
Noki, wow, ce mai pozati, gacicilor! Faine poze.
Stiu diferenta, dar pentru noi olimp-neptun era o plimbare. pe jos pe vremuri .
Lavi, fain traseul. Imi spunea Alex ca e peisaj frumos pe la Calnic (chiar ieri a dat o tura, cu serviciul...)
Noki_Lara spune:
Wooooow, deci sunt super-mega-extra incantata: mi-au dat DVD-ul cu poze din tabara. E atat de frumoooos, de parca as fi fost eu cu plozii. Tare ma bcuur pentru Sarah ca are oportunitatile astea. Eu, din pacate, nu le-am avut. Pe vremea aia, nici vorba de tabere la varste asa de mici. De fapt in unica mea tabara am fost la 16 ani, cand eram ditai omu'.O sa pun poze diseara, daca reusesc sa le sortez.
Aventura Parc e de vis. Trebuie musai sa merg si eu odata cu Sarah acolo ca vreau si io prin copaci.Recomandat mai ales baietilor.
Maria, eee..a avut si Sarah odata chef de pozat artistic, ca altfel greu o prind la poze.
Lavi, faina vremea la 25 de grade pentru munte. Mari figuri si voi ca v-ati cremozit abia in varful muntelui.
La Sarah la gradi e program artistic saptamana asta: ferma animalelor, zoo, teatru, de-astea. Sunt 8 copilasi in toata gradinita.
Nu-mi plac iconoaiele astea de la profil. Sunt prea mari. Numa' iconitze nu sunt.Plus ca nu le vad rostu'.
maria_alexia spune:
am vazut pe la alte subiecte ca lumea si-a pus poza proprie si personala in locul iconitei...
lavi02 spune:
Noki, si noi vrem sa mergem la Aventura Park pentru Silvia mai ales (la Brasov, nu?). Am prins unul in Bulgaria, in week-end-ul nostru la munte. Planuiesc o iesire mai pe toamna, poate mergem impreuna.
Iconitele sunt avataruri, putem sa ne punem o poza in ele.
Noki_Lara spune:
Daaaaaaaaaaaaaaa, Lavi, normal ca mergem impreuan :P Abia astept sa se catzere "copiii" prin copaci.
maria_alexia spune:
si io ca musca-n lapte : voi vorbiti
de asta: http://aventuraparc.ro/
sau de asta: http://www.parc-aventura.ro/ ??
(tot ziceati ca le-ar placea baietilor catzaratul: ar trebui s-o vedeti pe matza mea cea mica )
lavi02 spune:
Si eu tot de cel de la Brasov vorbesc. Cel din Bucuresti mi se pare cam scump si cu mai putine trasee. Oricum e mai aproape, mai usor accesibil, la Brasov e o ocazie sa mergem un week-end.
meems spune:
Nici mie nu-mi plac iconitele Da' mi-am pus poza cu Retezatul.
Noki, ce faine-s pozele voastre, gigea fete Si... cine ziceai ca-i de 15 ani?
Corap, eu n-am inteles ce se-ntampla, cand am click-uit pe link-urile postate de tine mi s-a deschis doar forumul cu toate subiectele... asa ca-s in ceata. Da' eu nu vreau sa dispari de pe-aici, ca-mi esti draga