Colectia de toamna-iarna 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, esti tare draguta . Ai lovit la fix. Asta daca nu cumva se califica fructele de cafea si de cacao

Tarziu de tot, dar am iesit la liman in seara asta: am mai doborat un deadline, tot azi au luat si copiii vacanta de la gradi... Deja ma simt si eu in vacanta

Anda, mi-e greu spre imposibil sa procesez docomentul, tin pumnii sa plecati cu bine in concediu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

docomentu' e simplu. paratul s-a opus ca fiul sau sa-si petreaca vacanta cu mama sa. amanuntele sunt greu digerabile chiar si pentru mine care am digerat greu si mult din partea sa. de data asta a facut-o lata in 4 zile la judecatorie. si-a pierdut orice simt al realitatii, orice farama de bun simt si am realizat (mai mult decat pana acu') cat de strain este de copil. are o placere orgasmica sa faca rau. eu cred ca e bolnav. vorbesc foarte serios, nu e doar un fel de a spune. daca-l vedeati cu cat patos se opunea, cum mintea fara sa clipeasca, cum inventa conditii aberante pt mine ca sa le indeplinesc sa pot sa-mi iau copilul in vacanta. pe banii mei. multumesc lui Dumnezeu ca am nimerit la o judecatoare desteapta. foarte desteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda bravo pentru actiune!!!
Bravo si ca s-a finalizat cu succes!
Daca nu s-a putut prin buna intelegere.. of si iar of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, de asta ma bucur eu ca raposatu meu nu are NICIUN DREPT. Nu a cerut, nu a capatat, am custodie totala.
Ii urasc pe nenorocitii astia! Pe toti.
Nu ma intind, ca am atata frustrare stransa de nu-i drept.... o sa revin cu povesti de cosmar :) Dar macar nu avem nicio tangenta..... a trecut 1 an de cand nu le-a cautat, 1 an si o luna.... ca de pensie alimentara, datorii lasate etc... evident ca nu se pune pb sa le achite.

Mami, Ana si Iris

fishing4ever.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

In primul rand La multi ani Cami!!!! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa vina si prunculetul nr 2 la voi, la fel de reusit ca si Daria!

Noi am avut un week-end gospodaresc, am zugravit holul si baia mica, am cumparat si montat un dulap de la Ikea, am fost harnici deci Suntem cam franti. Dar lasa ca munca fizica face bine!

Morgano ingrozitor, cum sa nu-ti cauti un an copiii?!
ce mai fac fetitele tale, sanatoase, voioase? Mai povesteste-e de ele!

Ce mai stiti de Tania? M-am pomenit azi gandindu-ma la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Cami, Multi Ani fericiti si mult, mult bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Multumesc din suflet pentru urari!!! Va doresc si voua tot binele din lume !!!

Anda, felicitari pentru reusita! Bine ca ai trecut cu bine peste acest moment!

Morgano, te imbratisez cu mare drag! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci prin momentele astea dificile si sa-ti cresti frumos fetitele!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

cami, la multi ani !

lavi, cuibul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Camelia!
Sa ai parte de multa fericire, numai bucurii si sa vi se implineasca toate dorintele!

Anda, nasol, bine ca ati rezolvat. (cand ma uitasem la link era vizibila doar prima decizie, cea cu amanarea, de asta ziceam ca nu pricep cum s-a solutionat).

Meems, gata bagajele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Cami, la multi ani!!

Anda, f frumoasa serbarea, m-am tot uitat!Nichita e deosebit!

Luna asta m-am tot plimbat, concediul l-am facut la busteni, la pensiunea izvorulcupastravi, cu o panorama impresionanta din balcon a muntilor
am fost in excursie cu flavi la salinele targu ocna si praid,lacu rosu, cateva manastiri, strandul de la targu ocna si altele.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput