Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
meems spune:
Maria-Alexia, sunt facute bagajele! Doar cosmeticele mai trebuiesc impachetate. Maine la amiaz avem zborul. Saru-mana ca te-ai gandit la noi
Morgano, chiar asa, ce ne mai spui de floricelele tale?
Mara, foarte fain ca ai reusit sa calatoresti atata! Cum e Andru, a scapat de varicela?
Lavi, bravo voua pentru harnicie! Nu-i asa ca ti-e mai mare dragu' acuma sa vezi totul aranjat si curat?
Anda, drum bun in vacanta si... relaxare totala, sa-ti scoti parleala pentru zilele de umblat prin judecatorii!
Madau, ce mai face soacra?
mara95 spune:
meems, andru e bine, la el s-a manifestat varicela mult mai bland, fara reprize de scarpinat, bubite mici care s-au vindecat repede si doar 2 zile de temperatura
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Ina869 spune:
Salutare colectiei!
Acum spre dupa-amiaza sosiram si noi pe-acasa dintr-o mini-vacanta
( eu si brotacii) iar miercuri dimineata o tulim din nou la plaja cu prietena mea si copilasii ei ( noi doua, cu ei 4, adica -:).
Cami, La multi ani!, tot ce-ti doresti, sa ai o viata frumoasa si senina!
Meemsy, drum bun, sa ai o vacanta reusita!
Anda, deosebita serbarea lui Nichita, mi-au placut mult personajele, scenografia, totul. super!
Morgano, chiar mi-era dor de tine!
putere multa, sa rezisti,of, nimeni nu ar trebui sa treaca prin experiente atit de urite.
esti o mama deosebita, o femeie puternica, iti doresc tot binele!
Mada, sanatate familiei!
pe curind!
lavi02 spune:
Meemsy vacanta placuta! Asteptam poze frumoase!
Ina sa va fie de bine mini-vacanta si distractie placuta in urmatoarea!
Noki_Lara spune:
Phiiiii, ce fain! Toata lumea pleaca in vacanta! Distractie faina si poze furmoase asteptam!
Io-s in carantina. Acasa.am facut varicela.Da' tot e bine, ca am facut acum si am timp sa ma vindec pana plecam in concediu. Sper, adica.Azi e prima zi de bube, deocamdata sunt numarabile, sacrpinatura limitata,febra ioc. Daca e de treaba vaccinul si-si face efectul, poate scap cu o forma cumintica.
Sarah in schimb e plina de coji, forma pe care a facut-o ea a fost horror. Nici acum nu i-au cazut inca toate, unele sunt chiar foarte urate si desi nu sa scarpina, tare mi-e ca-i vor ramane cratere. Vedem apoi cu ce creme s-o dau ca sa scapam de ele.
Anda, fara cuvinte treaba cu judecata. Incredibil la ce forme ingrozitoare de convietuire se poate ajunge.
Ma duc sa hranesc bufnita. Io cica-s in concediu de odihna.
madau spune:
Foarte pe scurt ca-s pe fuga:
1. Suntem mai bogate cu o masea , ne-a iesit unul din molarii de 6 ani, suntem mari....Si-o admira zilnic in oglinda, cat a mai crescut, cum mai arata etc
2. Avem in sfarsit filmarea de la spectacolul de balet, il puteti viziona aici http://www.youtube.com/watch?v=F651d5hZxLA&feature=view_all&list=PL761F20F2BBF3DD15&index=10 Miruna e in randul din spate, a patra din stanga. Se vede si in prim plan pe parcursul filmului. Enjoy!
Revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Madau bravo pt maseluta si pentru spectacolul de balet!
Ce mai face soacra ta, cum se mai simte?
Eu am umblat ieri dupa lucrusoare pentru viitoarea mea finuta de abia astept sa o botez. Intai sa se nasca.
Noki iti urez o forma de varicela cat mai usoara, si ti-am zis eu, bucura-te ca aio facut-o acum ca nu se stie ce-ti aduce viitorul, poate o noua perioada de incompatibilitate cu varicela
maria_alexia spune:
Lavi, hihi, esti incorigibila
Ina, sa va simtiti bine la plaja! Admir cata energie si dedicatie ai tu pentru copii .
Noki, vindecare rapida! Pe unde plecati in concediu, daca nu-i secret?
Madau, frumoasa serbare. A vizionat-o si matza mea si e in extaz, de-abia asteapta sa mearga si ea la balet.
Apropos, ce mi-a facut zilele trecute: intrasem cu ea intr-un mag de papuci, probam in voie, ea rozalii ei sclipiciosi, eu cu piticii mei... La un mom dat ma pun pacatele sa-i spun sa vina cu mine mai in capatul magazinului sa probez "niste balerini". Atat i-a trebuit: "mama, nuuuu, tu nu faci balet, numai eu fac balet!" Si nu, si nu, nu s-a lasat pana nu m-a scos din magazin . Asa-mi trebuie daca m-au pus pacatele sa vb ce nu trebuie, nu puteam sa spun ca-mi trebuie pantofi de serviciu ?
Si una cu Cristi: a fost ziua mamei mele, l-am rugat sa-i deseneze o felicitare. A inceput bine: parea o vaza (rasuflat usurata ca nu mai face roboti ), apoi au aparut flori (e drept ca stateau cam in interiorul vazei)... Cand sa rasuflu fericita de rezultat apare surpriza: vaza coenctata cu o mufa, apoi cablu si un buton . Ce ?? Un lansator de flori .
Si una cu noi? Ne gandim la cateva zile de Viena saptamana viitoare. De vreo saptamana trecem prin fazele: mergem in 2/in 4/deloc, cu masina/autocar/tren. Si de la capat. Tineti pumnii sa se opreasca ruleta intr-un punct bun (inca habar n-am care ar fi acela )
corap spune:
si andrei tot roboti; si vaze-cu-flori-roboti, cu prize si cabluri. si totul patrat
mi-a mai desenat si jocul lui preferat pe telefon (un joc cu o broasca. a reprodus un screen.
care-i dead-line-ul la alegere?