Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
maria_alexia spune:
Lavi, multumesc mult .
azi sper sa prind timp sa rezerv ceva, deocamdata n-avem practic nimic stabilit . dar suntem in principiu liberi, cu rucsacul in spate, mari probleme nu-mi pun .
meems spune:
Lavi, cu intarziere... La Multi Ani fericiti si sanatosi si impliniti alaturi de familia ta draga!! si
Si noi am fost plecati ieri, ne-am dus sa vedem cursa de Moto GP in Laguna Seca. Din tot campionatul de motociclete, doar doua etape sunt in State: asta in California, si apoi inca una in Indiana. A fost tare fain, a venit si Rianna cu noi
camelia_daniela spune:
La multi ani Lavi! Sanatate multa, noroc si implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi!
Offf, Noki, sanatate multa Saralinei si tin pumnii sa nu faci si tu varicela! Ce cencediu supeeer ati avut !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
Ina869 spune:
Multi ani traiascaaaa! multi ani traiascaaaaa!
Laaaaaa multi ani!
La multi ani Lavi draga, cu sanatate, impliniri, bucurii si cit mai multe calatorii!
ai implinit 33, parca ? sper sa nu gresesc! ( cu un an-doi in plus..ca, daca gresesc in minus, sigur ma ierti!
Aoleu, Nokisorule, intai mamonul tau, acum Saraliciul, se tin scai de voi necazurile.
nu i-au dat nimic contra mancarimilor, aici se recomanda bai cu niste prafuri de oatmeal ( de la Aveeno)si niste creme ca sa fie cit de cit confortabili. sanatate multa!
Meemsy, multumesc ptr titlul cartii, am comandat-o fiindca nu am gasit-o prin librariile de aici.
Biculet, progrese cu casa?
Bun sosit calatoarelor din vacanta!
pe toate,
roxisialexia spune:
LA multi ani, Lavi !
noki concediu fara bube iti doresc.Boala este cpntagioasa la eruptie, poate ai fentat=o totusi.
meemsy Cand pleci spre ro?
bic chiar asa, ai gasit casa? Si asteptam poze cu sma
Bic spune:
lai mama, ce te-am ratat. Hai La Multi Ani. Sa fii fericita cu tot ce-ti doresti tu pe-acolo pe la tine prin ograda. Te pup tare de tot!
Si parca se pregatesc la aparat Noki si Ina Sa va fie viata frumoasa fetelor!
roxi casa am gasit, ca de-asta ne agitam, tot am cautat de multa vreme. Dar nu stim ce sa facem, daca sa o luam, daca sa mai asteptam. Are ceva probleme, trebuie bagati ceva bani inainte de a ne muta, dar are alte avantaje.. he-he.. multe chestii de luat in considerare.
Nu stiu cind o sa pun poze. Hai ca vezi pt FB, mi-e lene sa pun in alta parte.
Inasintem in escrow, am cerut o prelungire pentru contingency period si acum vrem sa vedem care sint urmatorii pasi. Am facut inspectiile si mai asteptam niste rezultate. Bottom line este: stim cam cit ne-ar costa reparatiile, incercam sa ne dam seama daca si cu aceste reparatii casa merita la pretul acceptat (aici la noi nu se devalorizeaza prea mult casele, iar asta in special e foart aproape de ocean, deci nu-si pierde cu siguranta valoarea - deci ceva de luat in considerare.)
Va tin la curent.
Miine imi vin socrii! O sa fie greu pt. ca ne inghesuim, dar abia astept! Incepe vacanta pt mine!!! Iar lui fii-mea ii e tare dor de ei.
lavi02 spune:
Multumesc tare mult de urari!
Da, 33 de ani am implinit.
Bic multa inspiratie va doresc in decizia cu casa!
coralia76 spune:
Lavi La multi ani ! Sanatate , bucurii si sa ti se indeplineasca cat mai curand dorinta de bb3 !
Eu sunt iar intr-o perioada agitata...imi pleaca colegii pe rand in concediu si parca nu mai ies la lumina cu ele...
Mi-am facut si eu damblaua cu echipa Steaua(sunt stelista de mica ...dar de cand e personajul mioritic la echipa mi s-a mai taiat elanul )...Weekendul asta am fost la meciul dintre Vointa si Steaua...mi-a placut tare mult atmosfera...din mare stelista am ajuns sa ma bucur ca un copil de golul Vointei .
E ultima saptamana de gradi a Andreei apoi ia vacanta...imi iau si eu o parte din concediul pe anul asta dupa 15 August cand plecam la govora si pana atunci la greu...
Va pup,
coralia76 spune:
Am vazut si eu noua chestie cu pozele din profilul vostru...sau poate e noua pentru mine...Am incercat sa fac un upload...si se pare ca nu am reusit...voi mai incerca eu...
meems spune:
Maria-Alexia, moaaama, ce faine-s pozele din pestera salina!! E aranjat extraordinar de frumos!
Ina, ma bucur ca ai gasit pana la urma cartea pe net. Faine activitatile voastre de vacanta (din poze), te admir ca le poti mentine pe toate. Rachie iti seamana leit! Si s-a inaltat.
Roxi, marti (de azi intr-o saptamana) avem zborul. Ne auzim la telefon dupa ce ajung.
Bic, bafta cu luarea deciziei care e cea mai potrivita! Si bucurati-va de socri.
Noki, sper sa fentezi boala si sa te bucuri din plin de concediu!
Lavi, ma bucur ca ai petrecut bine de ziua ta. Fain ca v-ati intalnit cu bb_Alinus!
Coralia, spor la treaba la servici! Si bravo pentru ca te-ai dus la meci Si mie imi place foarte mult fotbalul.