Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
maria_alexia spune:
ma ia cu ameteala citind pe-aici: tabere, activitati, pian , franceza ... . mie mi se pare ca de-abia am terminat discutiile despre renuntat la biberoane si scutece .
Ina, Meems, ce fel de pian cumparati pentru acasa? Digital? Cum incepeti? Au mai incercat sa cante la pian, le-a placut in mod deosebit?
meems spune:
Maria-Alexia, noi am primit un pian, gratis, de la o clienta de-a sotului. E mai vechi, dar in conditie foarte buna inca, si e acordat, suna bine. E pian-pian (nu electronic), vertical (nu cu coada), l-am adus acasa saptamana trecuta. Ieri a avut Rianna prima lectie (deocamdata facem lectii de juma' de ora) si i-a placut foarte mult. Am cumparat o carte care e foarte explicita pentru cineva care nu a mai cantat niciodata la pian. E cu imagini, arata exact unde sa pui degetele si cum sa canti, cum sa citesti notele, etc. Ieri deja Rianna a exersat doua note cu stanga, doua note cu dreapta, si apoi aceleasi note cu ambele maini deodata. I-a placut foarte mult, azi-dimineata de cand s-a trezit e tot la pian
Ina869 spune:
Neata'
sint neagra de furie , scrisesem un mega-mesaj in ultimele zile, vroiam sa-l postez asta-seara, era salvat in drafts in gmail si cind sa-l copiez aici mi-a disparut,m s-a sters pur si simplu, habar nu am cum si ce s-a intimplat, este tarziu s-o iau de la capat, am vazut toate pozele , au crescut copilasii si s-au inaltat, superbe vacante si poze, ma duc sa pun si eu in ct. comun.
ah, mor de ciuda, mai ales ca de maine intru iar intr-o saptamina aglomerata, cu multe programari si drumuri, si iar nu am cum sa scriu.
va pup, o saptamina buna!
lavi02 spune:
'neata dragelor,
Ina multumesc tare mult pentru predictia incurajatoare !
Imi amintesc de Meems cum zicea in toamna trecuta ca pana la anul ar fi cazul sa fiu cu bb in brate, eh eu m-as multumi sa fiu cu unul in burtica.
Cu unul, sper ca nu-mi prevezi vreo pereche!
Catutza bb se lasa asteptat; ce-i drept in ultima luna perioada fertila a picat in concediu cand am stat cu fetele intr-un fel de mare family room, deci nici nu s-a pus la socoteala.
Noki, Meems, Bic, bravo pt zumba!
Ina bravo pt multele activitati! Eu n-as fi in stare de atatea!
Roxi aoleu ce mai patanie, la vreun spital ati ajuns? Reparare rapida!
ioana_77 spune:
hello gasca vesela si insorita!
nu am apucat sa pun poze decat pe facebook, dk ar exista o modalitate de tranfer intr-un cont de poze obisnuit tare bine ar fi, ca mi-e lene rau sa le mai pun o data am sa pun macar vreo doua cu copiii, mai recente.
M-am bucurat pt concediile voastre si pt planurile care le aveti, mai putin pt incidentele neplacute, cum a fost cel cu Matei.
Saptamana trecuta copiii au fost acasa, au crescut fantastic de mult, cel putin Maria e intr-o faza de domnisoreala fizica surprinzatoare. Ma inteleg tare bine cu ea, in schimb cu Stef totul trebuie negociat, iti testeaza limitele tare de tot, dar compenseaza cu momentele de tandrete, in care-mi face declaratii de dragoste, de-l iert pt toate. Ce mai, o sa rupa inimile fetelor
Am bifat si noi prima vizita la stomatolog si prima carie reparata (cu Maria). A fost surprinzator de cuminte, asta dupa ce-i explicasem cum sta treaba cu sufletelul maselutei, de care trebuie sa avem grija, etc, etc.
Ieri i-a dus George inapoi la bunici si le-a luat un purcelus de Guinea si-s super incantati.
Eu vin maine o fuga in Bucuresti, cine lucreaza aproape de Cocor va astept miercuri cu drag la o cafea buna sau ceai Plec tot miercuri inapoi. dk zabovesc mai mult, va anunt.
M-ati facut curioasa cu zumba, m-am interesat unde s-ar face si in Iasi, e cam departe pt mine, in celalalt colt de oras.
Ina, te admir ca poti sa fugaresti pt atatea activitati cu copiii
Gabitaco, ce-a facut Mateea la Mamaia? pupici frumoasei cantarete.
Noi ne laudam doar cu vreo doua diplome la diverse concursuri de pictura si desen, este singurul loc unde a mers Maria in-afara gradinitei. Acum e in scoala de vara a bunicului, fost profesor de desen.
va imbratisez pe toti si toate,ma duc sa vad dk imi amintesc parola de la contul cu poze, sa postez cateva.
maria_alexia spune:
am prins cu totul intamplator (la noi TV-ul e prohibit ) intr-o seara mamaia copiilor, din pacate erau cei marisori. am ramas socata oricum de ce faceau.
ai mei copii au fost topiti. a doua zi, l aiarba verde, l-am filmat pe Cristi intr-un promo dupa modelul de acolo, sper sa-mi amintesc sa va arat filmuletul .
Ana era numai ochi. mai incolo o iau la intrebari: ti-a placut cum au cantat? da neconvingator. dar cum au dansat? un da ceva mai sonor. dar ce ti-a placut cel mai mult? ROCHITELE!!! si a inceput sa-mi povesteasca cum trebuie sa fie rochita, cum sa sclipeasca, cum sa se invarteasca...
apropos de copii talentati la muzica, am gasit www.youtube.com/watch?v=OzseTU1AdbM" target="_blank">un filmulet fain si interesant.
Ioana, o sa-ti dau o mana de ajutor cu parola, de-abia astept sa va vedem pozele!
Ina, dar prin gmail nu mai gasesti mesajul cu pricina? sau la drafts aici, pe forum?
Lavi, w/e viitor daca e vreme buna facem si noi Transalpina. Daca nu, mergem la salina de la Turda.
Ina869 spune:
Neata'
Maria, pai tocmai asta-i ironia, ca era salvat in drafts in gmail, si suspectez ca in loc de c-da copy and paste am dat cut and altceva, altfel nu-mi dau seama. nu, nu mai este pe nicaieri placintoiul, l-am pierdut.
Cu pianul; l-am cumparat pe nimica toata de la o prietena a carei fata nu a mai fost interesata ( e drept, i l-a cumparat cind avea vreo 14 ani si pe la 15 deja se plictisise).Este pian digital, si Rachie merge ptr cursuri la aceeasi scoala de muzica unde a fost in ultimii doi ani.
Ti-am admirat pozele cu prietenii ( italieni?) de la Pasti. tu tot silfida esti, si puii au crescut mult, pe Anuca mai nu am recunoscut-o, ce s-a domnisorit.
Incerc sa-mi aduc aminte putin din mesajul pierdut de aseara:
Cata, nu am apucat sa-ti multumesc ptr urari si vroiam sa-ti spun ca este frumos sa mergi in vacanta cu prietena si copilasii, eu intotdeauna am avut un timp bun cu prietenele, chiar si fara fara sotii nostri. Cum mai este Mihai cu unghia?
Meemsy, Nokisor, Cristina, Biculet bravo voua cu mersul la zumba!
Lavi, la una dintre poze a trebuit sa ma uit de vreo citeva ori pina sa ma dumiresc daca esti tu sau Silvi, iti seamana tare bine.
Mi se pare mie sau Silvi este "fata mamei" iar Nati a tatalui?
Roxiutz, tare m-a impresionat ochisorul lui Matei, il pup dulce, a inceput sa se joace cu Alexia?, ai mei toata ziua se joaca impreuna, sint nedespartiti ( ies si scantei, of course!).
Ioana, beau si eu cu tine o cafea virtuala la Cocor ( pe care, din pacate, nu am apucat sa-l vizitez cind am fost in Bucuresti).
Bianca, vacanta placuta unde va duceti!
Cami, tare frumoase pozele voastre, ce dulce este Dariuca cu fluturasul prins in par.
Biculet, spre deosebire de tine care esti o sportiva, eu nu-mi misc fundul din masina ( si wow, ce se mai cunoaste!). Daca as fi locuit in Bucuresti nu mi-as fi permis sa merg la activitati din cauza traficului infernal.
Spor la cautat de casa, este obositor, dar este o aventura palpitanta. Cum a fost in Hawaii anul trecut, ai ceva poze? mi-as dori sa merg in vacanta acolo in vreo cativa ani.
Meemsy, am vazut ca si Riannei ii place sa se balaceasca in apa. si ca are si unghiile date cu oja; cine a fost manechiurista? in legatura cu tenisul, mi-o si imaginez antrenand cot la cot cu Mircea, ce frumos!
Ai putea sa-mi spui cum se numeste cartea de pian, te rog? ca am nevoie sa ma initiez, doar studiez cot la cot cu Rachie.
Nokisor, vazut poze cu Saralina sociabila ( placut organizarea din tabara, jocuri,activitati) si cu tine gigea. chiar asa, vorba lui Roxi, ce maninci, bre, de arati asa de bine, da-ne reteta. cum se mai simte mama ta cu mana?
Corapino, eu sper sa se rezolve disputele si ramai prin zona colectiei.
Mai stiti ceva de Morgano, Tania, Xandra, Joy, Dordia?
Leea, cum te mai simti, cit mai ai, incepem galeria?
V-am pupat, pe curind,
ioana_77 spune:
am reusit de-am trimis cateva poze in contul comun.
Pe-ale lui Meems iar nu am reusit sa le vad, id si parola sunt aceleasi ca cele ale contului comun?
pupici
lavi02 spune:
Ina, asa e, Silvia seamana binisor cu mine dar are momente cand seamana cu sora lui Virgil. Nati seamana binisor cu Virgil, cu socrul meu si cu femeile din familia lui (matusi, verisoare de-ale lui Virgil). Sunt tare curioasa daca mai vine cineva mititel cu cine va semana.
Dar la lipiceala, Silvia parca e totusi mai lipita de Virgil. Nati de toata lumea, cand e ea in toane bune.
Ioana poate iti fac eu o vizita, nu promit 100%, sa vad cum termin treaba la servici. Multumim de invitatie
maria_alexia spune:
sa vedeti ce dilema am si eu :
ai mei isi doresc tare mult: Ana o rochita de alba-ca-zapada, Cristi trotineta. imi place si mie ce si-au ales . le-am ochit prin magazine, azi am si disponibilitate si timp sa ajung sa le cumpar.
pb: azi e marti, nici o ocazie speciala... nu i-as cadorisi chiar asa, din senin. sau macar le-as rasplati ceva efort.
ce sa le cer?
sa mai explic putin, sa nu credeti ca sunt chiar baba-cloanta cu ei: sunt cadouri pe care si le doresc mult, m-au innebunit cu ele. dar am eu un feeling ca daca le pica din senin, fara un cadru mai festiv cel putin, isi pierd din valoare. as astepta cu ele de ex. pana vinerea viitoare, cand iau vacanta, sa marcam momentul. sau sa-i pun sa faca ceva mai special si sa le dau premiu.
voi ce ziceti?