Si-a scos cineva amigdalele?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Am asteptat sa primesc rezultatele la analize ca sa revin. Am streptococ betahemolitic de grup C si se pare ca asta ar fi cauza neplacerilor mele. Acum incep tratament cu doxiciclina si dupa tratament voi merge iar sa fac un exudat sa vad cum stau. Oricum inca sunt hotarata sa vad un ORL-ist in toamna cand ne linistim cu vacanta asta si sa vad atunci ce-mi spune si el.
Eu sunt convinsa ca mai am si alte probleme de la acest streptococ, cum ar fi durerile articulare. Acum om vedea. Sunt cam amarata pentru ca nu ma asteptam sa-mi iasa ceva la exudat, in plus am si o valoare marita ceva pe la ficat eu am fost ca bradul toata viata si acum mai simt daramata de o vreme, ma simteam babita de tot, acum analizele vin sa confirme ca nu mai sunt asa sanatoasa tun cum ma stiam.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Androix,hai mey ca esti ca bradul in continuare,doar ai un moment aiurea acum!Sanatate multa itzi doresc!

Eu mi-am scos in copilarie ,pe la 6-7 ani amigdalele si de atunci pina la aproape 40 de ani eu n-am stiut ce e aia durere-n git!

Oricum vezi ce spune medicul si chiar daca perioada de recuperare la adultzi e mai lunga si (poate)mai dificila,decit sa te indopi cu antibiotice la fiecare 2 saptamini...poate emai bine asa!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Androix,stai calma...streptococul nu dauneaza bradului!!!Eu,de cand ma stiu,sufar de amigdalita super acuta!In facultate eram hotarata sa ma operez.Am ajuns la un medic orl-ist de la un spital militar care mi-a explicat(mai babeste) ca operatia mi-ar face mai mult rau decat bine pt ca am gatul prea larg si as putea raci mult mai usor la plamani.Si acum am probleme cu gatul...daca mananc inghetata,daca-mi bate in fata aerul conditionat de la masina,etc.Fac mult mai des amidalita decat fiica-mea!Exudat am facut o singura data....spre rusinea mea.Mi-a "iesit" un stafilococ sensibil la gentamicina....vai de "dorsalul" meu.Probabil un orl-ist constiincios iti va prezenta argumentele pro/contra operatie.Multa sanatate si....sus moralul!!!!

Mergi la inceput