Aspirante optimiste> 20ani (699)
Raspunsuri - Pagina 9
dreambaby spune:
Elenush, chiar nu stiu ce sa iti zic... Imi pare tare rau ca trebuie sa treci si prin incercarea asta, deloc usoara... Ieri vorbeam cu o cunostinta de-a mea (nu prea eram in relatii f apropiate) care imi povestea ca sotul a lasat-o dupa 13 ani de casatorie cu 4 copii mici pentru o alta femeie bogata rau de tot, mai mare decat el. Si relatia clandestina dura de 10 ani, timp in care sotia oficiala nu a simtit nimic, putea baga mana in fog pt sotul ei. Din pacate mai sunt si asemenea femei, care nu isi vad de viata lor si se baga unde nu trebuie.
si sa dea Dumnezeu sa ii vina mintea la cap sotului!
Katy82 spune:
Elenush imi pare tare rau pt ce ti se intampla. Eu zic ca te-ar ajuta tare mult sufleteste daca te-ai descarca in fata unui preot, la spovedanie. Sa se roage pt el, sa-i lumineze Dumnezeu mintea. Foarte urata situatia.
Sa mai intri pe la noi, macat te mai descarci.
Irmaria si eu am mers la f. multi doctori, stiu cum e sa alergi dupa unul bun. Eu zic totusi sa nu ratati perioada, ca nu se stie, poate nu a vazut ea ovulatia, dar cine stie de unde sare iepurele cu
. Spor la prestat!
Luci sigur vin uratii ca sunt a doua zi de spotting. Dau pt gr II, la gr I scap de examen, am doar lucrare de prezentat. Daca mai rezist pana at. cand ma gandesc ca dupa ce invat o vara intreaga sa-mi iau examenul asta, imi vor da doar 50 de lei in plus la salariu.... Tu parca esti la ovulatie, nu? Spor la prestat.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Tzuki pai tinem pumnii sa se adevereasca ”feelingul”
, sapt viit cu liniutele la raport.
Sara Ligia daca nu esti multumita de sfatul doc, mai cere o parere.
sanatate maxima!
Ne dorim mult un
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht fetelor, nu am mai intrat pe forum pentru ca nu mi-a mai ars de nimic in ultima perioada....Dupa oprirea sarcinii, am aflat ca sotul are pe altcineva...dar ca nu asta e motivul racirii relatiei ci ca s-au acumulat niste frustrari in timp si nu mai rezista, ca el vrea sa simta ca traieste, ca are pofta de viata....vroia sa plece dupa ce am gasit mesajul trimis de el catre altcineva...in fine, l-am oprit am incercat asa vreo 2 saptamani care au fost groaznice, pline de tensiune, fara sa mananc si intr-o seara nu a mai venit acasa! am fost devastata, dar Dumnezeu mi-a dat putere sa merg mai departe!Marti am fost la biserica Sf Antonie din Bucuresti pentru a da acatiste si am mai vorbit noi doi si a zis ca are nevoie de timp sa ia decizia cea mai buna, ca tine la mine ca na avem atatea lucruri impreuna, dar....exista si cealalta! Cealalta fiind o femeie cu 10 ani mai mare cu el, divortata si cu copil...el are 30, ea 40...e ceva necurat la mijloc! Am ajuns la un conses ca o sa-i las timp, desi mi-e greu sa stiu ca el se imparte in doua si las timpul sa decida! eu vreau sa-mi salvez casnicia, dar nu o sa pot sta asa la nesfarsit! Ceva din sufletul meu imi spune ca va fi bine, nu stiu cum, dar asa simt! Nu ma judecati, nici eu nu ma gandeam ca o sa reactionez asa, chiar spuneam ca eu nu as accepta asta niciodata!cu toate astea...iata-ma indurand durerea inimii mele!Dumnezeu nu ma va lasa si ii va arata si lui calea dreapta! eu imi doresc sa-si dea seama ca a gresit si ca va veni intr-o zi cerandu-si iertare....vom vedea ce si cum va fi! La fel nu va mai fi niciodata... ma iertati ca sunt off topic...Nu mi-a venit inca ciclul, pe 16 as face o luna de la chiuretaj si vreau sa-mi fac analizele de trombofilie! sa aveti grija de voi fetelor si am ajuns la concluzia ca Dumnezeu ii da incercari celui care poate sa le duca si care e puternic! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
Elenush de multe ori m-am gandit la tine dar am crezut ca esti suparata din cauza pierderii suferite nicidecum nu banuiam sa se intample asa ceva.Te pup si ai incredere ca va fi bine, multa putere sa treci peste saraca de tine parca nu era de ajuns ca ai pierdut copilul.

si sa stii ca ma gandesc la tine.Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
mihacor spune:
fetelor eu va pup pe toate...multa sanatate si cat mai multe linitute pe aici...intru mai rar,dar va citesc tot timpul...
magda ,felicitari...sa fiti sanatosi amandoi...
miha,multa sanatate si putere iti doresc...
fetelor mai lasati butoiul in pace...ca eu il dimanitez imediat...
pt. fetele care aveti feelinguri...sa dea DD sa fie cu doua liniute...
elenusht am ramas fara cuvinte...si eu m-am gamndit la tine si l-am intrebat si pe fete daca stiu ceva de tine...ma rog la dumnezeu sa iti lumineze calea si sa poti sa iei cea mai buna decizie pentru tine...eu sunt sigura ca sotul tau se va intoarce la tine...sa fim sincere ce viitor poate sa aiba langa femeia aia...care are deja un copil si sigur nu va fi de acord sa mai faca la varsta de 40 de ani un alt copil cu el...dar tu?il vei mai putea ierta si sa treci peste toate cu vedere?ca intr-unul din momentele cele mai grele din viata ta,pierderea unei sarcini,el a fost rece si nu te-a ajutat cu nimic?
eu una nu l-as putea ierta...poti sa te gandesti ca in viata asta vei trece poate si prin momente mai grele si el poate nu va fi langa tine...eu nu te judec cu nimic,mai ales ca doar tu sti ce s-a intamplat acolo intre voi...dar iti dau si o alta alternativa de a vedea lucrurile...parerea mea e sa nu te ageti de el doar din cauza trecutului,ci gandeste-te si ce viitor mai puteti avea impreuna...am sa ma rog pt tine...

va pup pe toate cu drag...eu maine si poimaine lucrez...aaaa....am o veste buna...azi a fost prima zi de lucru a sotului meu la o firma de demolari...suntem fericiti...
8+
J.D. spune:
Neata! eu am venit de la piata. a fost o adevarata aventura cu Finn care fuge de langa mine tot timpul...
Mi/am cumparat vitamnia B complex dar am vazut ca este contraindicata gravidelor si in alaptare. voi stiti cumva de ce?
Legat de reduceri... Eu abia ieri am primit niste bani dar nu cred ca imi cumpar nimic chiar daca as vrea. Pe 29 plecam in ro la mare si trebuie sa cumpar cadouri pt ai mei. Ma bazez pe sot care trebuie sa/mi cumpere cate ceva pt ziua mea. ![]()
Finn Constantine 15.10.2009
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Gaby imi pare rau pentru ziua 1, mama lor de urati nu au avut unde sa se duca numai la tine.
Eu nici nu stiu ce sa mai cred daca stau un pic in picioare ma doare acolo in stanga in trompa de nu mai stiu ce sa fac, in special seara cand se acumuleaza oboseala, incerc sa nu fac nimic dar totusi nici sa merg prinn casa si sa fac un pic de mancare?
Inca patez putin, asa am fost toata saptamana o scurgere maronie dar putin cat sa schimb 3-4 protej slipuri pe zi, dar e enervant ca nu se opreste si sunt nedumerita ca am inteles din ce am mai citit ca la unele persoane se elimina din trompa si la altele trebuie sa se resoarba incet.Eu o sa vad marti ca ma duc la control si sa repet beta, sper sa nu am surprize neplacute.
Miha miltumesc de incurajari si felicitari pentru noul servici al sotului.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Buna fetele!
Gaby ne luam de mauta si eu sunt azi Z2. Las o cafeluta. Pup, sa aveti o zi frumoasa!
Ne dorim mult un
dianalaura spune:
Buna fetelor!
Anca, ti-am raspuns doar azi, imi cer scuze, sper sa nu fie tarziu.
Elenush...nici nu stiu ce sa zic...nu am fost pusa in situatia ta si nici nu vreau sa fiu vreodata. Tu stii cum e mai bine. De judecat nu te judeca nimeni, asta e clar, cel putin aici pe forum. Oricum, ma bucur ca ai facut pasul asta, de a ne impartasi si noua prin ce treci. Chiar daca nu avem cu ce te ajuta, e bine pentru tine ca te descarci, si poate scriind/vorbind despre asta te ajuti si pe tine sa vezi mai limpede lucrurile si sa actionezi in consecinta.
Poate ca eu as confrunta-o si pe respectiva...si m-as interesa, ea fiind divortata, de ce a facut lucru asta? A inselat-o baratul sau a inselat ea?
Sau poate sa sotul tau a avut nevoie de o evadare, de o diversificare, si de nu era tipa asta, gasea alta..
Dumnezeu sa te vegheze si sa te indrume sa iei hotararea cea inteleapta.
diana
16+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze