Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, am o dilema: ieri dimineata am luat ultima pastila de Utrogestan, incep sa iau dupa ovulatie si intrerup cu 3 zile inainte de data in care trebuie sa apara menstruatia...doar ca luna asta nu a mai fost asa, am intrerupt ieri si azi au aparut primele pete (rosu deschis si maro)...e prima oara cand mi se intampla asa ceva si fac tratamentul cu Utrogestan de aproximativ 3 ani...ar putea fi vorba de o sangerare de nidare? Voi ati avut sangerare de nidare si cand?
Va pup, sa aveti o saptamana frumoasa!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Katy, as vrea sa ne luam de manuta ca sa mergem la odisee, nu cu uratii pe cap
Alex, din pacate nu am nici o idee, nu am luat niciodata, sper sa fie totul ok.
Ce mai faceti, mai, fetelor, nu mai veniti la discutii?
Lore, ai facut test? nu vii cu vesti bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Buna dimineata!
Haideti la
Lorena te asteptam cu sufletul la gura !!!!!!!!!
Katy , Gaby imi pare tare rau fetelor.
Katy multumesc pentru urare , sper sa fi fost cu folos prestarea , pt ca altceva nu imi ramane decat sa sper Iti doersc si tie ca luna aceasta sa fie cea norocoasa.
Elena cum mai esti?
Mihacor felicitari pentru slujba sotului
pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata!
Z4......mi-a venit in Z21 !!!
Nu am idee ce se intimpla, cred ca dupa al doilea chiuretaj sistemul meu este varza Cum pot sa incerc din nou, daca am un ciclu atit de scurt ?!?
Stiu ca probabil ar trebui sa fac niste analize, dar asa mi s-a acrit ........

O zi faina va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Tzuki imi pare rau pentru urati Si sora mea are un cm de 21 de zile si are doi copii maricei superbi , dar ea a avut asa dintotdeauna.
cat despre mers la doctori cred ca te-ai saturat , oricum sper sa fie luna cea norocoasa aceasta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Buna dimineata fetelor!

Eu sunt inca in faza de monitorizare a ovulatiei. Se pare ca am sanse reale sa ovulez luna asta, dar foarte tarziu avand in vedere ciclul meu de 24 de zile.

Am inceput un tratament naturist pentru durerile menstruale si sper din tot sufletul sa nu imi mai fie rau luna asta cand imi vor venii uratii.

o saptamana frumoasa si racoroasa!

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetelor, Ce mai faceti?

ma apuc acum de citit din urma ca in weekend nu am avut cum sa intru,
Vineri am fost la dr la control mi-a zis ca ovarele mele arata foarte bine, i-am propus sa fac inseminare dar a refuzat mi-a zis sub nici o forma in urmatoarele 6 luni pentru ca am toate sansele sa raman pe cale naturala, iar daca nu raman in 3 luni sa vin la monitorizari pentru alte 3 luni dupa care inseminarea, mi-a mai zis sa incep sa prestez din ziua a 10 a din 2 in 2 zile si in primul rand sa nu mai ma stresez. Partea cu stresatul este cam grea acum sa vedem cum va fi.

Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
am revenit si eu pe la voi dupa un concediu de 2 saptamani, intial luasem in calcul doar 1 saptamana dar am reusit sa avem mai mult
paula multumesc mult de ajutor am sa incerc sa te sun cand am timp la servici
didi i-mi pare tare rau de vestea proasta
lia sper ca sunteti bine
cam atat am reusit sa spicluesc, citesc din urma si mai completez
eu sper sa nu ma viziteze uratii luna asta ar trebui sa vina pe 14 sau 15 iulie, tinand cont ca am fost la sovata la tratament sper sa va pot da o veste buna
veste buna este ca am scapat de spotting, stiti ca va spuneam ca in ultimul timp ma tinea cam multe zile in jur de 5 acum nimic pauza, sper sa fie de bine
va urez o zi frumoasa

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

buna fetelor! Va multumesc tuturor pentru mesajele voastre de incurajare! despre situatia cu sotul...nici numai stiu ce sa zic: s-a intors acasa si am tot discutat si a ramas sa mai stam o perioada asa, timp in care el sa se decida: ori eu, ori familia! el tine la mine, dar nu mai simte acei fluturasi in stomac! pai e normal sa nu-i mai simti dupa 10 ani....dar vom vedea ce va fi! va tin la curent!
eu am 25 de zile de la chiuretaj si vad ca am inceput sa-mi simt ovarele, pesemne ca isi intra in normal!astept prima menstruatie sa vad ce si cum si trebuie sa-mi fac si eu analizele de trombofile! in aceasta perioada dureroasa am slabit 6 kg de care sunt foarte mandra. Din pacate nu reusesc sa mananc deloc...asta nu e bine! Sper sa treaca aceasta perioada urata si sa fie bine! am nevoie de sotul meu, de cineva care sa ma tina in brate, care sa ma mangaie, sa ma iubeasca...vom vedea cand se va intampla lucrul asta
va si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

ce liniste pe aici...ati plecat in vacanta?
Elena, sa nu te mandresti cu kg pierdute, ca sunt in conditii grele,mai bine nu le pierdeai si mai bine nu ti se intampla toate astea. Oricum iti admir puterea de a acepta asa ceva. Eu as fi reactiona f radical. As fi cautat-o pe aia sa vad ce e in capul ei, i-as fi facut bagajele lui si l-as fi sunat sa vina sa-si ia hainele din fata gunoiului. Serios, direct la gunoi le-as fi dus. Si schimbam si yala si nici nu mai intra.
dar asta sunt eu... mai rea.

Va pup

Mergi la inceput