Aspirante optimiste> 20ani (699)
Raspunsuri - Pagina 18
lucianamoga spune:
Neata fetelor!
Haideti la cafea!!!!!!!!!!
Fetele cu z1 imi pare tare rau , si cand va citesc deja simt senzatia dezamagirii.Si eu ma pregatesc peste vreo 4 zile de urati 
E atat de greu...dar trebuie sa fim tari!

la toate fetele 
irmaria spune:
neata fetelor!!!
YLARI, felicitari pentru rezultatele negative!
Fetelor cu Z1 imi pare rau, stiu prin ce treceti, dar trebuie sa fiti optimiste, Dumnezeu sigur nu a uitat de noi si ne pregateste la fiecare cate un bebe sanatos si frumos! 

Eu sunt ziua 19. Ieri am fost la ecograf pt monitorizarea ovulatiei si foliculul meu care era de 16mm in Z16, in Z18 (adica ieri seara) avea 23mm 
si endometru avea 13mm 

Toate semnele de ovulatie au fost prezente ieri, dureri de ovare, secretia abundenta, iar doctorul a zis ca in 12-24 de ore se va produce ovulatia. Am prestat aseara. Ma duc iar maine de dimineata sa vedem daca s-a spart foliculul.
Nu vreau sa imi pun sperante, dar inevitabil nu pot sa evit sa nu ma gandesc ca am o sansa. Sper sa nu pic foarte tare daca nu o fi sa fie.
multi 

si sa aveti o zi minunata!
viitoare 
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
EllaR spune:
Buna dimineata,
Va invit la o cafeluta calduta si aromata!
Irmaria - Sper din toata inima sa ramai graviduta!
pentru tine
Va pup pe toate!
YLARI spune:
Luciana multumim ptr coffe
Poate totusi nu vin uratzii 
Irmaria bafta multa scumpa!
MeAlex sa stii ca e bun ceaiul de napraznic! Vezi ca se prepara intr-un fel mai deosebit fata de celelalte ceaiuri, se lasa la peste noapte in apa, dimineata se strecoara si apa aia in care a stat parca se incalzeste si se toarna iar peste plante. Nu mai stiu sigur, daca am timp o sa caut. Eu am baut inainte sa raman insarcinata cu Eva
Si cu Eva am ramas din prima luna. Apropo Mihaelafalt stiu ca medicii recomanda o pauza dupa anticonceptionale dar eu la sarcina cu Eva am ramas in prima luna de pauza si e un copil nemaipomenit! Bineinteles fiecare face cum vrea. La mine asa s-a nimerit si am zis "multumesc, Doamne" Unii medici recomanda AC ca sa puna un pic ovarele in repaus, ca apoi sa "isi dea" drumul si sa functioneze mai bine. Cica. Dumnezeu stie cum o fi mai bine, acum eu sigur zic ca bebe vine tot cand vrea el.
Va pup, o zi frumoasa tuturor, ma apuc de treaba ca am ... muuuuuulta rau de facut.
Sanatate va doresc, va pup pe toate si HAI SA FIM OPTIMISTE! Avem nevoie.
MeALEX eu iau gemoderivat de mladite de zmeur. Eu cred ca e foarte bun, am inceput sa iau dupa chiuretaj si imediat mi s-a oprit secretia aceea maronie. Mi se pare ca se ia din z1 pana la ovulatie. Eu asa am luat si iata ca mi-a venit CM la fix 28 zile dupa chiuretaj. Branca ursului ii dau sotului
ca eu iau si asa prea multe. Eu iau elevit, acid folic, Cetebe de 2 ori pe zi, spirulina de 2 ori pe zi si de ieri iau si vitamina E (asta se ia in primele 10 zile) si gemoderivatul de mai sus 3 pe zi. Si de acum numar zilele. Sunt ziua 2.
Pupici la toata lumea!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Alex, pai... ai curaj, dar nu as putea vrea sa mai aud de ac-uri ca eu nu am ramas dupa ce le-am lasat. Eu ma tot gandesc sa mai incerc o stimulare...dar nu prea stiu ce sa fac. |
Gaby din cate stiu eu se pot face 6 stimulari intr-un singur an, daca ai facut doar 3 poti sa mai incerci, am o prietena care este la a 4 luna de stimulare cu 3 pastile de closty pe zi, acum faci cum crezi eu zic sa il intrebi si pe doctor

In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
miky82 spune:
Neatza fetelor multumim de cafeluta
Ylari ma bucur tare mult de analizele bune tin pumni sa fie si restul la fel de bune
, ai reusit sa iti iei temperatura, eu astazi m-am dat jos din pat si mi-am adus aminte acum nu stiu daca mai este relevanta temperatura
fetelor cu ziua 1 imi pare nespus de rau, dar o sa vina si randul nostru intr-o zi o sa vedeti.......
pe toate si o zi cat mai frumoasa
In curand 
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irmaria neata fetelor!!! YLARI, felicitari pentru rezultatele negative! Fetelor cu Z1 imi pare rau, stiu prin ce treceti, dar trebuie sa fiti optimiste, Dumnezeu sigur nu a uitat de noi si ne pregateste la fiecare cate un bebe sanatos si frumos! ![]() ![]() ![]() Eu sunt ziua 19. Ieri am fost la ecograf pt monitorizarea ovulatiei si foliculul meu care era de 16mm in Z16, in Z18 (adica ieri seara) avea 23mm ![]() si endometru avea 13mm ![]() ![]() Toate semnele de ovulatie au fost prezente ieri, dureri de ovare, secretia abundenta, iar doctorul a zis ca in 12-24 de ore se va produce ovulatia. Am prestat aseara. Ma duc iar maine de dimineata sa vedem daca s-a spart foliculul. Nu vreau sa imi pun sperante, dar inevitabil nu pot sa evit sa nu ma gandesc ca am o sansa. Sper sa nu pic foarte tare daca nu o fi sa fie. multi ![]() ![]() si sa aveti o zi minunata!viitoare ![]() http://www.fertilityfriend.com/home/28714c |
ohooooooo ce grasan avem aici, fi optimista, sper sa se prinda

In curand

irmaria spune:
multumesc mult de incurajari 

Am luat si eu luna asta branca ursului, tinctura de marar (aste apana in ziua 14 crezand ca atunci am ovulatia) pastile de napraznic si extract de zmeur le iau in continuare.
Intradevar ceaiul de napraznic se prepara intr-un mod special. Am citit tot aici pe forum reteta. O caut si revin.
Am revenit:
Ceaiul isi indeplineste toate calitatile daca este preparat astfel:
o lingura plina de naprasnic se pune la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se strecoara licoarea intr-o cana iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa. Dupa ce se lasa 1/2h apoi se strecoara si lichidul rezultat se amesteca cu lichidul dinainte. Se bea pe stomacul gol. (La prepararea ceaiului se foloseste apa plata)
viitoare 
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
elenusht spune:
Ylari, tu unde ai facut analizele de trombofilie? pe mine m-a trimis la Fundeni, insa nu am ajuns pana acum!