Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

YLARI ai pm.

mami de Demetra (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

neata fetelor! am si eu 27 de zile de la chiuretaj...pot spune ca am inceput sa-mi simt ovarele, nu ca inainte dar le simt prezenta! am avut chiar si mucus...dar asta nu conteaza ca la momentul asta oricum nu am cu cine sa fac copii! Astept si eu sa-mi vina menstruatia - sper sa vina la 30 de zile, dar vedem! Situatia cu sotul e cam la fel...inca se gandeste la ce simte si daca mai vrea sa fim impreuna! eu, una am obosit si ma las dusa de vant. Trebuie sa apara si zile mai bune la mine! De regula, se spune ca dupa o perioada foarte urata din viata, apare ceva extraordinar! Eu chiar astept acel lucru extraordinar sa se intample!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

ingeras plecat la 7 wks

Buna fetelor.
Elenush sa stii ca vor veni si la noi zile mai bune, sa speram.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

YLARI ai pm.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sara_ligia

buna fetelor..Mihaelafalt si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine...dupa chiuretaj mi-a fost gasit un chist de 5 cm tot pe ovarul stang...si dr mi-a dat flamexim,duphaston si bineinteles anticonceptionale...luni a fost prima zi a CM...dar mi-a fost teama sa iau anticonceptionalele..

Flamexin mi-a dat si mie pentru durerile care le aveam in trompa, acum m-au lasat cat despre chist incerc sa il tratez cu ceai de coada soricelului, doar ca nu prea imi vine sa beau, ca am mai avut unul in martie tot asa aparut din senin si asa l-am tratat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Alex, pai... ai curaj, dar nu as putea vrea sa mai aud de ac-uri ca eu nu am ramas dupa ce le-am lasat.
Eu ma tot gandesc sa mai incerc o stimulare...dar nu prea stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

Salut fetelor,

Nu prea mai pot intra la fel ca pana acum, dar tot macar apuc sa va citesc.

Miha - ma bucur enorm ca esti mai bine. Eu in locul tau nu as mai lua anticonceptionale, dar incearca cu extract de zmeur, Extract de arin alb - reface mucoasa , extract de mur - antiinflamator, extract de coacaz negru - antiinflamator si potenteaza zmeurul/ 2 ml din fiecare pe zi (asta pentru chist si se reface si mucoasa genitala , dar sa ai grija sa nu ramai gravi 6 luni cum a spus doctorita.

Elenush - imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Ma socheaza ce se intampla cu tine si cate palme ai putut primi intrun timp atat de scurt. Imi imaginez ca e ffff greu , dar va trebui sa te gandesti foarte bine si tu si sa analizezi la rece (cat se poate) tu ce mai simti?, tu cum o sa suporti cand o sa se intample sa intarzie putin acasa?..... Si alte intrebari Te poti baza pe el sa-ti fie alaturi sau va gasi pe alta. Numai dupa asta o sa poti vedea si directia altfel.
In rest cum te mai simti?

Va pup pe toate fetelor si spor la doua liniute rosii!

Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!

Ela multumesc de sfaturi inca nu iau de capul meu extractele, mi-am facut programare dar abia pe 4 august am gasit loc la doctorita homeopat si atunci vad ce imi da si referitor la ramas insarcinata sigur nu raman ca acum nu avem voie deloc si dupa o sa folosim prezervative cat o mai fi, nu e asa placut dar corpul meu nu e sac de box sa il otravesc cu pastile abia am reusit sa ma reglaz cat de cat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Nici eu nu sunt mai vesela...spotting de duminica si azi = Z1...sunt dezamagita si simt ca nu mai am putere deloc sa continui...la ultimele analize totul era in regula, fac tratament pregatitor, ovulez (verificat ecografic) si totusi nu raman gravida...Ma bazez pe teste de ovulatie si masurarea temperaturii si degeaba...

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Imi pare asa de rau pentru uratii astia, sunt alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Multumesc Gabyv, nici eu nu cred ca merge intotdeauna si n-as baga hormoni in mine aiurea, dar imi trecuse si asta prin cap...o s-o dau pe napraznic si branca ursului, poate-poate.

Multumesc Mihaela, speram ca lucrurile se rezolva la toate fetele...poate acum nu vedem cum si nerabdarea ne chinuie, dar lucrurile se vor rezolva cumva.

toate fetele!

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeta

YLARI ai pm.

Ai raspuns

Fetelor, hai ca am apucat sa scriu doar la Trombofilie si la scutece, mi-a iesit si Mutatia factorului V Leiden negativ !!! AMR 2 analize si aflu totul. Doamne ajuta, pupici, noapte buna!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

, noapte buna tuturor!

pentru

Mergi la inceput