Clasa a IIa (2011/2012)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Sunnyday noi la mate am trecut la adunari si caderi pana la 100.
Arhimede stiu si eu ca e greu. saptamana viitoare parca e smart si e mai usor.
Michelle tare avansati sunteti. A invatat usor tabla inmultirii? Alex se descurca binisor pana la 5, a invatat in joaca. Banuiesc ca mai spre vara o sa o faca la scoala.

Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1

Nico

prima data a invatat-o prin adunare. apoi a tot reptetat si prin repetitie a invatato si mai bine.
dar aici testele sunt cu timer si e destul de greu sa faci 60 de inmultiri in 3 min...
pe cea cu 9 a invatat-o dupa metoda degetelor (e si pe youtube). cele cu numere pare e iar usoara...ca daca o stie pe aia cu cu 2 o stie usor si pe cea cu 4 si la fel si pe cea cu 8...ca doar dubleaza numerele.
la fel si daca o stie pe cea cu 3 o spune usor si pe cea cu 6...dublind numerele.

pe aici se practica metoda cu flash cards...faceam cate 5-10 pe zi...dar la al meu i s-a parut cam plictisitoare...ii placea doar ca avea ocazia sa cistige carti.

cam atit...

michelle

Mergi la inceput

noi de luni intram in vacantza. azi e ultima zi a trim 1.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna si de la noi!
Nu prea am mai trecut pe aici...treaba multa la birou!

Si noi citim acum Jurnalul unui pusti, primul volum l-a dat gata in 2 zile, a trecut la al 2lea, si a pierdut interesul , acum am zis sa-l las un pic, pe urma am sa insist sa mai citeasca.

Referitor la concursuri, Alex a participat la Evaluare in educatie, concurs national, la romana(locul 3 cu o medalie frumoasa), la matematica-fara loc, sambata asta a avut la engleza, azi aflam rezultatul. Si tot sambata a fost la Arhimede, destul de greu, el fiind la cercul Arhimede, a fost si el. Urmeaza Smart la engleza.

Anul asta nu l-am fortat in niciun fel sa faca mai mult, face atat cat li se da la scoala, sau cat isi doreste, evident sa nu fie mai putin ca la scoala. Si vad ca merge bine.

Maine e ziua lui. Urmeaza cadoul, m-am gandit sa-i iau un PSP.

Ceva idei de cadouri de Mos Craciun?Al meu inca crede in Mos, si chiar il asteapta cu nerabdare, i-a si scris...dar ar trebui ca Mosul sa fie cel putin milionar

Mergi la inceput

La multi ani, pt Alex!

Am primit rezultatele de pe primul trimestru. Toate sunt f. bune.
A avut si 2 teste de la Districtul scolar si la Mate a luat 100% si la Language 97%.

Cadouri de Craciun si ziua lui la noi tot Lego domina pe lista,
un catel,
pista pt masini Hot Wheels,
alta masina teleghidata
bicicleta(dar din pacate unde stam noi e deal-vale...nu are pe unde sa se plimbe decat daca o pun eu in porbagaj dar din pacate nu incape la mine...asa ca e taiata de pe lista)

o sa-i luam un computer nou si un birou dar nu va fi ca din partea Mosului.
Deja i-am luat un Lego si o cutie mare cu multe jocuri care o sa i-o dau de ziua lui in Dec.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

tocmai am comandat niste carti de la Teora... ma pregatesc de Craciun
Poate reusesc sa-l mai captez cu cititul, nu pare prea incantat, doar revistele Garfield le citeste cu placere

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

michelle felicitari pt rezultate !
Cu lista mosului nu stiu cum o sa ma descurc. Sunt scumpe tare . La final de lista a trecut si 20 de mandarine . Astea sigur vor fi.
carticele nu ii mai cumpar. Am avut ieri sedinta si ne-a anuntat doamna ca le-am mai luat doua carti, le vor primi de la Mos la serbare.
Intre timp a mai avut un concurs, Euroscolarul. Acum asteapta o medalie .
Incarcam sa lucram mai mult la romana, inca face multe greseli la dictari/transcrieri .

Poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">nm1 si nm1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Alina, la multi ani pentru Alex!

Michelle, mai sunteti in vacanta? Felicitari scolarului pentru rezultate!

Nico, felicitari pentru medalie!

Noi, slava domnului, am trecut la adunari si scaderi cu numere intre 30 si 100. La limba romana suntem la Craiasa Zapezii, am luat-o un pic inaintea anotimpului (saptamana trecuta au avut poezia Iarna).

Fata mea are o lista lunga pentru Mos Craciun si i-am spus sa mai taie de acolo ca nu-i poate aduce mosul numai ei cadouri. Ea a mai auzi pe la scoala ca nu exista Mosul, dar cumva mai crede inca si anul asta si-a propus sa doarma pe canapea in sufragerie ca sa-l vada cand vine.

Are pe lista si PSP si mobil dar i-am spus ca Mosul nu aduce electronice . Mai are papusa si baiat LIV, coafor si peruci pentru papusile LIV, gelarti (dintr-o reclama de la TV, niste stickere pe care le colorezi si le poti lipi prin casa), filmul cu "Barbie in scoala printeselor". Pe aste le va primi, filmul probabil de Mos Nicolae daca va aparea la noi pana atunci.

Nu stiu daca sa-i iau PSP sau nu, lasand la o parte pretul parca nu prea ar avea nevoie de un joc cu care sa-si piarda vremea singura.

I-as lua si eu un lego, dar multe sunt cam "de baieti". In vara de ziua ei de nume i-am luat din seria Kingdom "Moara" si i-a placut foarte mult (m-am jucat si eu cu el). La vremea aceea a spus ca-si doreste castelul regelui, dar acum vad ca a uitat de el si parca ar vrea un animal din Ninjago sau o nava din Razboiul Stelelor.

Michele, voi ce Lego ati luat ?

Cu cititul stam binisor, ar citi dar nu-i ramane prea mult timp, sunt prea multe chestii de facut cand ajunge acasa. Eu nu mai cumpar deocamdata carti, avem destule acasa de citit si mai nou se duce la scoala si-si ia cate o carte de la biblioteca cand vrea sa citeasca ceva ce noi nu avem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Alina, la multi ani pentru Alex!

Michelle, mai sunteti in vacanta? Felicitari scolarului pentru rezultate!

Nico, felicitari pentru medalie!

Noi, slava domnului, am trecut la adunari si scaderi cu numere intre 30 si 100. La limba romana suntem la Craiasa Zapezii, am luat-o un pic inaintea anotimpului (saptamana trecuta au avut poezia Iarna).

Fata mea are o lista lunga pentru Mos Craciun si i-am spus sa mai taie de acolo ca nu-i poate aduce mosul numai ei cadouri. Ea a mai auzi pe la scoala ca nu exista Mosul, dar cumva mai crede inca si anul asta si-a propus sa doarma pe canapea in sufragerie ca sa-l vada cand vine.

Are pe lista si PSP si mobil dar i-am spus ca Mosul nu aduce electronice . Mai are papusa si baiat LIV, coafor si peruci pentru papusile LIV, gelarti (dintr-o reclama de la TV, niste stickere pe care le colorezi si le poti lipi prin casa), filmul cu "Barbie in scoala printeselor". Pe aste le va primi, filmul probabil de Mos Nicolae daca va aparea la noi pana atunci.

Nu stiu daca sa-i iau PSP sau nu, lasand la o parte pretul parca nu prea ar avea nevoie de un joc cu care sa-si piarda vremea singura.

I-as lua si eu un lego, dar multe sunt cam "de baieti". In vara de ziua ei de nume i-am luat din seria Kingdom "Moara" si i-a placut foarte mult (m-am jucat si eu cu el). La vremea aceea a spus ca-si doreste castelul regelui, dar acum vad ca a uitat de el si parca ar vrea un animal din Ninjago sau o nava din Razboiul Stelelor.

Michele, voi ce Lego ati luat ?

Cu cititul stam binisor, ar citi dar nu-i ramane prea mult timp, sunt prea multe chestii de facut cand ajunge acasa. Eu nu mai cumpar deocamdata carti, avem destule acasa de citit si mai nou se duce la scoala si-si ia cate o carte de la biblioteca cand vrea sa citeasca ceva ce noi nu avem.

a avut vacantza doar o saptmana... de luni incepem iar scoala pana pe 16 dec cand ia vacanta de iarna
Lego i-am luat cu STAR WARS. Am o vecina care are o fetitza de seama cu al meu dar si ei ii place Star Wars.
Pt fetitze nici pe aici nu prea sunt Legos decat poate cele cu constructii de case.

michelle

Mergi la inceput

completez cu nivelul la care a ajuns pana acum:
-citit e la nivel de clasa 3.5 si se straduieste pt nivel de 3.7(aproape clasa a 4-a)(sunt testati lunar)
- matematica chiar astazi am avut o discutie cu doamna.
a terminat toate testele obligatorii de mate pt clasa 2-a si sa-i dea teste cu impartiri(ceea ce se face din clasa a 3-a)ca sa nu-l lase asa sa nu faca nimic. dar sunt sigura ca o sa le termine si pe astea intr-un trimestru si apoi poate trece la teste cu imultiri cu zeci...ad/scaderi cu sute si mii. desi si pe aste le face cu usurinta pt ca a invatat sistemul.
cred ca va trebui sa-i dea mai abstracte,sa-l faca sa stea mai mult sa se gindeasca.

acasa, a terminat o culegere mixt(scriere, citire,grama, mate, geografie) de clasa a 3-a. a facut-o singur, ajutor din partea mea poate 3-5%.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

raman cu gura cascata de ce citesc de la michelle inseamna ca noi santem ramasi rau de tot in urma. Da' nici cu nepotul meu din Germania nu-mi e rusine la ei in clasele 1-4 programa era mult mai lejera decat in Romania.

S-a dat si la noi un test la mate si o evaluare sumativa la romana. Inca nu stiu rezultatele. Ne "laudam" cu un insuficient la engleza pt. ca a copiat la lucrare din propriul caiet. Copilul nici nu-si dadea seama ca face ceva rau, imi spunea ca "am copiat dupa mine"

Am avut sedinta miercuri si ni s-a spus ca din sem.2 vor scrie pe caiete dictando. S-a mai discutat despre serbarea de Craciun si alte cele....

Pupam scolarii

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput