idei activitati pt avion
Raspunsuri - Pagina 3
Ioana_Pos spune:
Si chiar asa, oare aia de la Wizz dau apa in avion?? Ca stiu ca mancare nu dau... Deh 'renumeratie dupa buget, mica'...
Ioana, mami de Patricia
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
jenn spune:
Nu am zburat deloc cu ei,dar stiu ca la low cost totul se cumpara.Nu poti da un tel,sa intrebi?
Ioana_Pos spune:
Jenn, apelul la serv clienti wizz este cam de 2e/min :))))
Ioana, mami de Patricia
roxanaz spune:
nu, nu este nimic gratuit in zborul cu Wizz.
"13.4.1 Pe durata zborurilor noastre oferim spre vanzare bauturi si gustari usoare." din conditiile generale de zbor de la ei de pe site.
Roxana
Ioana_Pos spune:
Multam Roxana.
Ioana, mami de Patricia
Kya spune:
Fii-mea avea 2 ani, cand am zburat prima data. Am avut grija sa aiba jucarii noi, pe care atunci le vedea prima data, tocmai ca sa fie incantata si atrasa de noutate. Am avut un Thomas care canta si scotea sunete.
Am mai avut o carte de colorat (noua), un puzzle si vesnicul catel cu care doarme de obicei.
Zborul a durat vreo 3 ore si un pic. La dus a fost foarte activa, s-a jucat cu toate alea, s-a plimbat prin avion, s-a uitat pe geam, s-a jucat cu mancarea cand a venit masa. In schimb a fost chinul de pe lume sa stea legata cu centura la decolare. Nu a vrut nici un scaunul ei, nici la mine in brate, nu a fost chip sa o conving. Stewardesa ne facea scandal ca trebuie sa stea legata cu centura, copilul nu si nu... Intrase intr-o criza de plans nervos, combinata cu sperietura de la zgomotul motorului. Era ca la nebuni. A fost crunt! Dar pana la urma s-a linistit.
La intoarcere am avut zbor seara tarziu, si a dormit cam tot drumul. N-am avut nicio problema.
Kya spune:
Noi probleme cu apa nu am avut. In bagajul de mana nu am luat niciun lichid pentru ca ne-am gandit ca nu va fi nevoie, si asa a si fost. In aeroport, inainte de a pleca noi ne-am luat o cafea si copilului o sticla cu apa. Iar in avion, imediat dupa ce am decolat am cerut apa si i s-a adus. Si dupa mancare la fel, mi-a zis ca ii e sete, am cerut si am primit.
E adevarat ca nu a fost low cost. Stiu doar ca la Blue Air, un pahar de apa primesti gratuit, restul orice, se plateste.
Ioana_Pos spune:
Kya, poate copilasul vostru era mai mare sau obisnuit sa bea din canita. Fi-mea bea din cana sau din sticla dar cam jumatate da pe ea si tre sa ii iau sticlutza cu motz special (ca o canitza cu cioc). Eventulal iau sticla goala si o umplu dupa control pasapoarte.
Ioana, mami de Patricia
xelanoimis spune:
Noi avem intotdeauna in bagaj acadele, bombonele si biscuitei. Acadeaua a avut mare succes pe avion si la tinut ocupat foarte mult timp.
La doi ani jumate, baietelul meu povestea bunicilor ca pana a mancat el o acadea a ajuns la Viena . Acum la 3 ani, a fost foarte interesat de stewardese si bineinteles a trebuit sa-i cumparam suc de la doamna, ca apa din bagaj nu era buna.Carticelele si jucariile au fost mereu la indemana dar era mult mai frumos ce se petrecea si jur: norii, ferestrele, centura, semnul cu fumatul interzis, aripa, motorul, orasele de jos noaptea, si toate explicate de cate o suta de ori.
N-am avut niciodata probleme cu trecutul apei prin aeroport in punga sigilata, au vazut copilul mic si a fost ok fara sa verifice varsta, dar am inteles ca nu e o regula, depinde si de persoana care e la control.