idei activitati pt avion

idei activitati pt avion | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

fetelor va rog dati-mi si mie niste idei de activitati pentru vreo 2 ore cat tine o calatorie cu avionul, pentru un copil de 1 an si 5 luni care de obicei nu are stare nici sa manance...eventual daca stiti ceva carti cu sunete, lumini ceva care sa capteze atentia?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

david cand a mers prima data cu avionul avea 1an si 9 luni zbor de 3 ore pana in uk,e cel mai zvapaiat copil din lumedar a stat prins cu centura de taica-su(ca eu aveam burta de 7luni) la geam si a fost fascinat sa vada norii(la vremea aia se chemau spuma) si apoi a adormit...mi-am luat si eu o geanta cu jucarii dar nici nu am deschis-o

apoi la intoarcere nu a mai adormit dar a stat tot la geam si cand a dat semne de plictiseala i-a adus o stewardeza niste crontanele un suculet si a trecut timpul...a si ne-am mai uitat si pe niste pliante care erau acolo pe scaun

zbor de 2 ore e f putin nu iti fa griji,imi aduc aminte ca a fost un copilas facea ture prin avion dus intors si maica-sa dupa el,si a fost ok si asa ca distra pe toata lumea

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

nushulica stiu ca 2 ore nu e mult, dar 2 ore cu un copil care urla si deranjeaza pot fi groooaznic de lungi. este prima data cand plecam cu el la drum lung si am emotii, mai ales ca in masina nu are deloc stare sa stea, trebuie sa plecam doar la ore de somn...ma gandesc ca in avion unde nu vede nimic va fi si mai rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

atunci ca sa fii sigura ca il poti tine pe scaun ai putea sa iei la tine creioane colorate o carte de colorat,poate astea il atrag,,,sau chiar un laptop pe care sa ii pui diverse filmulete...depinde ce stii ca il atrage cel mai mult si l-ar putea tine ocupat macar o ora

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

SHOPPING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Nu va fi asa rau ca in masina, in avion se poate misca pe culoar in afara timpului de decolare/ aterizare (eu alei mele ii arat lumina de avertizare si ii spun ca atunci cind se stinge are voie sa-si dea centura de siguranta jos si se poate juca cu oblonul de la geam- distractia ei preferata ); in afara de asta mai exista rabatatul masutei si urcatul cu picioarele pe scaun si flirtatul cu pasagerii din spate. Mai desenam, bricolam, facem puzzle si ne uitam la carticele + revista din avion si instructiunile de salvare. Dupa cum vezi, in dotarea avionului exista deja multe distractii pt cei mici

Cel mai important este sa nu te stresezi tu, copilu nu se poarta ca un adult ca de-aia-i copil si cei din jur vor intelege asta. La ultimul nostru zbor copiii alergau in sir pe culoar si toata lumea-i privea cu simpatie. Imi amintesc ca la un topic de aici de pe forum legat de teama de zbor chiar scria cineva ca isi doreste sa fie un copil in preajma, sa-i distraga atentia

Calarorie faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Cind a venit nepotelul meu aici la mine in vacanta (un nebunatic de 2 ani jumatate) Thomas COOk i a dat carti de colorat creioane, o macheta care se desfacea(avionul) apoi a fost dus inn cabina i s au aratat diverse ERA FASCINAT!!!
In final i au dat si o diploma de ONOARER completata cu numele lui(ceva de genul 'cel mai tinar curajos al companiei'!)
Frumos nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Drumul e scurt.
Pe linga ideile fetelor : stat la fereastra, ceva de colorat sa stea linistit, eu te sfatuiesc sa-i iei musai ursuletul (sau ce alt animalut are el) si sa va jucati impreuna si daca ii sa somn sa poata dormi cu el in brate.

Si mai ales, du-te fara stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc mult de tot!
fara ursulet nu ma duc nici la wc dapoi la drum asa lung . sa speram ca nu ne parasuteaza astia la jumatatea drumului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Irina, chiar daca un copil poate fi zgomotos sau deranjant intr-un spatiu inchis, nu cred ca ar fi cineva care sa nu te inteleaga. Si nu cred ca ar putea sa-ti reproseze ceva. Si-ti spun asta ca sa te linistesti tu in primul rand.
Sfatul meu e sa-i iei jocuri care stii ca-l atrag pe el: carticele de colorat sau cu sticker-e, un puzzle, jucarii interactive. Uite ce am gasit la o prima cautare, sper sa nu fie considerat publicitate (http://www.jocoteca.ro/jucarii-educative/varsta/1_3_ani/page/1). Secretul e sa fie noua jucaria, nu i-o arata inainte deloc. La fiu-meu asa a avut un succes nebun un breloc banal, dar atunci l-a vazut prima oara si o ora a stat si l-a tot mermelit ca de ... era prea noua treaba.
De asemenea, daca puiul e mancacios, il mai poti pacali cu ceva de mancat in avion... sau cu un suc.
Se mai plimba pe culoar, mai vede norii, mai vede pamantul pe jos ... tu vei fi mai mult in priza.
Important e ca tu sa-ti pastrezi calmul, chiar daca ti se pare ca se uita cineva lung. Cu cat te stresezi mai mult, cu atat copilul iti simte stresul si devine mai agitat si nu rezolvi nimic.
Zbor usor si vacanta frumoasa.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ce m-am bucurat cand am vazut mesajul, ma gandeam ca prind ceva idei, apoi am vazut ca e pentru un copilas mic. Prima data am calatori cand avea 8 luni, nu a fost prea usor, totusi mare noroc ca a fost zbor scurt, max 3 ore.

Eu am nevoie de idei pentru o fetita de 7 ani care zboara mai mult, din Europa in SUA.

Daca mai e cineva care a calatorit cu copil de 7 ani, tare bine mi-ar prinde niste idei cu ce sa-si ocupe atata timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Noi am zburat la 2 ani, aceeasi problema, copil zvapaiat. La dus a fost mai nasol ca era treaz de la 4 dimineata, avionul a plecat la 8 si a zburat 3 ore. Prima ora ne-am distrat noi cum ne-am distrat, dupa care a inceput scandalul. Recunosc ca am scos laptopul cu desene, l-am inchis cand a inceput coborarea. Teoretic nu e voie, eu am vazut multi oameni cu laptopul deschis si am intrebat o stewardesa daca se poate.

La intors piticul era mai odihnit, era senin, ne-am uitat pe geam, am inventat povesti cu nori, s-a jucat zdrang-zdrang cu centura si a si dormit o ora din trei.

Mai ia eventual niste marionete (de pus pe mana sau pe deget).

Macar in avion "soferul" nu aude daca tipa vreun copil in spate :))

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput