LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

buna fete...sunt pe fuga ca e tanti venita la curatenie si mai am si eu de strans de prin casa!

ce ziceti, ne "bagam" sa rezervam la ochidut? bumble eu nu stiu despre ce locatie din Busteni e vorba, ca noua ne-a spus sotul Paulei, sa ne zica ea daca stie cum se numeste.

dar eu zic ca e faina oferta lui ochidut, atat doar ca sa ne spuna daca putem avea acces la o bucatica de bucatarie pentru papa la bebei...nu stiu cum o sa facem cu asta, al meu nu papa borcanele decat fructe. pranzul in nici un caz...

Rody felicitari Isei pt. noul dintoc din colectie!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Amelia, Analisa si Giuliano! sa cresteti mari si frumosi!!! [
LML Robert si Anne, tare ocupate va tineti mamicile!!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

La multi ani si la multe lunite si din partea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Neata
vin si eu Rody la cafea!

[
pai tocmai ce ma vopseam cu noua spuma de la Loreal...cica Maro Glace Delicat...care nu mi-am inchipuit ca poate iesi atat de inchis
asta e nu mai am ce face

Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Si eu m-am facut cu aceeasi nuanta, a iesit mult mai inchis decat pe cutie si nici nu mi-a acoperit parul alb ca am cateva fire fix in fata.

Crissy, iti trimit pm cu adresa mea de maili daca vrei si poti sa ma adaugi la grup, as vrea sa citesc si eu art. de la Eladea.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna
Am venit si eu la cafea!! Rody, eu chiar nu stiu sa fac cafea reala, dar asta virtuala asa buna imi iese!! Dar si a ata e buna.
Programul nu eu l-am schimbat. Raul doarme mai mult si eu pe langa el, plus ca am de recuperat la niste proiecte si ajung mai tarziu un pic pe la voi.
Eu nu am apucat sa vad oferta de la Ochidut. De fapt si de drept eu nu prea inteleg mare lucru din grupul yahoo. Tot imi vin measje, dar nu reusesc sa le pun cap la cap. Nici nu stiu unde sa caut oferta. Imi fac eu un pic ed timp si aprofundez mai bine grupul asta...Dar daca voi ziceti ca e ok, e ok...am incredere in voi. Cat despre cabana de la Bucegi, nu o prea mai tin minte f bine. O sa-l intreb pe Cosmin mai multe, dar nu cred ca era f mare, sa ne incapa pe noi toate.
LA MULTI ANI AMELIA!!!
LA MULTI ANI ANALISA!!!
LA MULTI ANI GIULIANO!!!
Ati implinit un anisor!! Sa cresteti mari, sanatosi, fericiti!!
La multi ani Robert si Anne!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput