LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

rodi,hai ca praful sa stii ca il mai accept :) nici casa mea nu e luna, stai calma, ca n-am timp sa le tot frec si sterg..dar cd vad pe jos cocoloase de praf prin colturi si simt la talpi nisip si firimituri si mor.
iar copiii sunt tot pe jos si ling parchetul si jucariile

andreea,ei, eu vreau sa duc copiii la tara sa vada si altceva, sa vada o vaca adevarata, un cal, o gaina, sa alerge prin iarba desculti..si sunt bunicii mei, in fundul ala de lume..dar ziceam ca mi-e greu.iar cum ei au animale- caini, pisici, grajduri..acolo se mai aduna si purici si eu ii urasc..de astia mi=e chiar groaza.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Paula, te inteleg...stiu ce zici...e bine pt copii sa-si largeasca orizontul, in plus lor sigur le-ar palcea, ca stii cum e, nu sunt ca si noi sa vada orice scama, murdarie, sa-si dea seama de unele lucruri...
eu ziceam doar din punctul meu de vedere, mie niciodata nu mi-a placut sa stau la tara, cel putin nu peste noapte... asa sa merg peste zi, sa vin seara inapoi, da...

ca sa ma fac inteleasa...eu n-am avut bunici la tara, mergeam doar in vizite acolo la unchi, matusi...repet, doamne fereste, nu vreau sa fiu prost inteleasa...n-am nimic cu cei care n-au posibilitati, evident sunt multi cei care o duc greu...dar e vorba de cateva chestii elementare de igiena si curatenie care trebuie pastrate...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eladea, noi la bb2 recomandam tricicletele

victo, eu pe tine mi te imaginez trebaluind prin bucatarie la vreo bunatate sau facand curat (mai bine zis inspectand daca a facut bine fata), asa e imaginea care-mi vine prima in minte! si nu e nimic rau in asta, din contra! eu te vad o gospodina desavarsita care, pe langa a fi o mama buna pentru puiutii ei amandoi incercand sa-si gestioneze timpul si pentru Stefan, mai are timp de curatenie si bucatareala pe alese! la mine ce ma infioara, e sa vad panze in coltul peretilor (c-or fi de paianjen, ca de praf). cu puricii n-avem treaba, nici catelul nici pisica nu au dar, daca mergem undeva unde sunt, Maria e piscata in primele 5 minute cat stam acolo! si nu ma refer la tara, ci aici, in mareata Spanie

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea,da sa stii ca sunt oameni care stau la tara, fara conditii deosebite, dar e curat, frumos..
la mine in familie e chestie de oamenii in sine- nu iubesc frate curatenia, ce sa le fac..da sunt ai mei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

multumesc fete pt raspunsuri, ma gandeam ca poate pestele e diferit de celelalte carnuri...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

:))) victo ce tare ai fost.
Mara a adormit pe mine, mi-e mila sa o mut mai bine incerc sa ii fac o poza :)
Nici eu nu am avut bunici la tara in schimb marius acolo a copilarit. Recunosc ca nu imi face placere sa merg la matusile lui dar na...

mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ei, rodi,esti tu o draguta. la capitolul mama desavarsita mai am de lucrat..in ultima vreme atata strig la stefan bietu de m-am saturat si eu de mine.si el cred..si nu stiu cum sa fac dle sa nu ma mai crizez asa repede..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Noi avem tricicleta asa, suntem multumiti:
http://www.amazon.com/KETTLER-Happy-Plus-Construction-Tricycle/dp/B001A5KUTA

Mi-ar fi placut acelasi model dar cu broasca, dar nu am mai gasit cand am cumparat-o.
http://www.amazon.com/KETTLER-Happy-Plus-Frog-Tricycle/dp/B001A5KUWC

Conteaza si copilul daca mai sta in carut, evident, dar la noi, Bogdan nu a mai vrut sa stea pe la un an jumatate, dar apoi, daca plecam in plimbari mai lungi sau in concedii, il luam cu noi si se aseza cand obosea. Fiind foarte mic carutul, nu ne era groaza sa-l luam si pe el...Plus ca l-am luat si dupa 3 ani in el, cand am fost in Viena, doar nu era sa car copilul in brate, asa am putut sa mergem peste tot unde ne-am propus...

Puiutz, eu stiam ca pestele e bine sa-l dam proaspat, nu congelat...Dar daca il congelezi tu poate e altceva...Am inteles ca e mai predispus la stricare decat alte carnuri...

Cristeo nu mai gasesc cartea de vizita, am descoperit cu ocazia asta ca nu am nici cardul in portofel...Sper sa le fi lasat la Constanta in vreo geanta, caut cand ajung acolo, daca nu e prea tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Alice, i-ai facut poza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Victo, eu chiar nu-s mare gospodina, dar ce povestesti tu acolo e deja altceva. Nici eu nu-s fan mare tara, de purici nu mai zic, fug de ei in lumea mare, deci nu pot si nu pot sa-i sufar. Sa nu mai zic ca mor de inima daca stiu ca ar putea lua si veveritoiul meu.
Chiar nu mi se pare absurd ce vrei tu..
Soacra-mea cat e de cucoana tot mai are scapari la curatenie, cu ciuciuletii de praf+altele.. dar trebuie sa se opereze la ochi, vederea nu e punctul ei forte.. dar nici nu e cea mai harnicuta.
Cand il duc pe Vivisor il duc mereu cu mancarea facuta si totul pregatit (LP-ul il face ea, dar e de incredere la asta), dar timpul petrecut acolo e paaaana in 24 de h, cel mult lasat de seara pana dimineata, sau de dimineata pana seara (ora 17-18), si de fiecare data e extenuata si nu poate sa faca nimic nimic decat stat cu V. Asa ca ar fi exclus sa il las pt mai mult timp.. cel putin in viitorul apropiat.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 27 aug - 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

buna ziua si de la noi!
doar ce am intrat in casa, am fost plecati pe afara, ne-am intalnit cu o prietena cu care am nascut in acelasi timp, la acelasi spital, aveam scaunele de tortura alaturate, eu am vazut cand a iesit mihaita al ei si ea a vazut cand a iesit tudorel al meu. Dupa un an ne-am gasit intamplator pe o aleea de langa bloc si am aflat ca mai suntem si vecine, ea sta la 3 blocuri distanta de mine. Numai bine, ca acum am si eu cu cine sa ies sa ma plimb.
am avut o noapte de mai bine nu o mai aveam. Tudor s-a trezit la 1 jumatate si s-a mai culcat la5 jumatate. s-a foit, s-a sucit, a tras o placinta uriasa de i-a iesit din pampers, a marait, la un mom dat a inceput sa se joace cu masina prin casa. eu chioara de somn la 5 m-am dus am pus de cafea pt sot cat pana at. am stat si ba l-am leganat, ba l-am mangaiat, ba i-am dat ceai, ba ma pocnea boceala si ziceam ca in veci vecilor alt copil nu mai fac, ba ma uitam pe pereti, of ce noapte de toata cacaoa.
ma gandesc ca o fi fost de la vaccin asa agitat, sau ca a mancat spre seara un piure de carto fi io fi dat balonare, nici nu stiu ce o fi avut.
fetelor daca aveti parintii de sprijin va spun ca sunteti tare norocoase, ca puteti lasa copii cu ele, si eu mi-as dori sa pot sa-l las pe t, macar 2 nopti la ei, dar la mine nu se poate din mai multe motive, asa ca merg pe principiul eu l-am facut eu il cresc, asa ca mai am vre-o 20 ani si scap, bine ca unul a trecut au mai ramas 19. Am vazut ca i s-a inrosit acolo unde la intepat aia la vaccin sper sa-i treaca, i-am pus comprese cu apa rece, sper sa nu se intareasca. uf greu cu copii astia mici!
carla si mateo sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
gata fug, va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput