LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eladea

fete, oare e ok sa pun niste somon la congelator pt Raducu pt vreo 2-3 saptamani? am luat aseara cam mult si ma gandeam sa il fac portii mici si sa congelez. o fi bine?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eu nu prea am vazut copii peste 2 ani in carucioare...Raul sigur nu mai sta mult in carucior, ca nu mai are stare. Din punctul meu de vedere este mai binevenita o tricicleta. Adica, de dormit in carucior, sigur nu se mai pune pb si nici de plimbari f lungi, ca nu mai am cu cine. Mai nou, cand iesim afara, avem directie destul de clara...parcul de joaca.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

da, pana la urma depinde si de temperamentul copilului, de cat de bine merge, de cat de repede oboseste si nu in ultimul rand, de...rezistenta parintilor :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi,hai ca praful sa stii ca il mai accept :) nici casa mea nu e luna, stai calma, ca n-am timp sa le tot frec si sterg..dar cd vad pe jos cocoloase de praf prin colturi si simt la talpi nisip si firimituri si mor.
iar copiii sunt tot pe jos si ling parchetul si jucariile

andreea,ei, eu vreau sa duc copiii la tara sa vada si altceva, sa vada o vaca adevarata, un cal, o gaina, sa alerge prin iarba desculti..si sunt bunicii mei, in fundul ala de lume..dar ziceam ca mi-e greu.iar cum ei au animale- caini, pisici, grajduri..acolo se mai aduna si purici si eu ii urasc..de astia mi=e chiar groaza.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Carla si Mateo La Multi Multi Anisori frumosi!

oare mai merita sa cumpar un carucior usor? pentru cateva luni parca nu as mai da bani pe asa ceva
sau mai bine o tricicleta? dar de care? voi v-ati uitat dupa asa ceva?
imi da soacra-mea bani sa ii iau la Matei de ziua lui si nu stiu ce sa aleg

eu i-am luat lui Stefi acum o luna un carucior mic, cel mai mic pe care l-am gasit, fara copertina(ii pun umbreluta) pentru plecat la munte. Asa de mult imi place ca nici nu-l mai folosesc pe celalalt. Si am vazut copii si de 2 ani in carucioare de genul asta, Radu al meu a stat pana la 2 ani in carut.

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

eu as lua trici...ma gandesc asa...Matei va incepe sa umble, in carucior se va plictisi, (la noi, Eric dupa 1 an n-a mai stat in carucior)... dar trici e altceva, e o chestie noua...stii ce zic... si e mai usor de manipulat, sta si el mai bine in ea si vede lumea...daca mai are si ceva jucarii pe acolo, un claxon ceva... plus ca daca iei din aia transformabila, o paote folosi pana peste cativa ani...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Ooana, mie mi se pare mai util un carut mic decat o tricicleta. Adica, fiecare cu rostul lui. Mi se pare greu sa merg cu tricicleta, sa urc si sa cobor borduri, ma rog, asta e parerea mea. Eu am un carucior de la Hauck pe care am dat 20 de euro, deci nu e mare investitie

Si al meu tot Hauck, 100 lei din Real, si puiutz, al meu e bleumarin de baietei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ooana, eu am primit un carucior (CasualPlay), e maaree, cu 3 roti, greu. dar merge foarte fain, e comod pentru Isa... daca il primeam de la inceput, nu-l mai cumparam de al meu rosu (desi ala e usurel). dar daca ar fi sa aleg acum intre carucior si tricicleta, as lua tricicleta. e mai usoara decat orice carucior, le place copiilor, si e utila si dupa ce invata sa pedaleze. uite aici poze cu Isa si tricicleta, la 10 luni. nepotica de 2 ani jumate o foloseste si acum, ca sora-mea are alt bebe in carucior acuma . dezavantajul e ca nu poate dormi in ea...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Eladea

fete, oare e ok sa pun niste somon la congelator pt Raducu pt vreo 2-3 saptamani? am luat aseara cam mult si ma gandeam sa il fac portii mici si sa congelez. o fi bine?

elena, de ce sa nu fie bine? si eu ii congelez mancare si-i dau peste o sapt, 2,3...n-are nimic...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

oana, uite www.tricicleta-copii.ro/" target="_blank">aici sunt niste triciclete super misto...si eu i-as fi luat una daca n-aveam...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Salutare!

Imi merge un pic mai bine internetul, am apucat sa recuperez ce ati scris, dar asa, pe diagonala!

Noi ieri l-am dus pe Sasha la control, ca nu mai fusesem din mai cred. Are 77 cm si 10 kg. Fontanela mie mi se pare mare dar dr a zis ca e ok, coastele mi se par evazate dar la fel, a zis ca-s ok, nu e neaparat semn de rahitism, ca alte semen nu are…Inseamna ca asa sunt coastele lui…
Altceva nu mi-a mai zis ca nici eu nu am mai stiut ce sa o intreb…
De doua nopti, a dormit de pe la 8-8.30 pana la 9 dimineata, fara intrerupere. Adica, pana acum se trezea dupa suzeta sau se scula in fund/picioare si uita sa se mai culce, dar acum a fost minunat, nu s-a mai trezit deloc pana la 9.
A! Mi-a zis dr ca i-a spart ginigia un dinte de jos, dar eu tot nu-l simt…Ea la simtit cu spatula de uitat in gat…

Buna, tu ai zis ca mergeti la dna dr calapod? unde e cabinetul? cat e consultatia? multumesc mult.

Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007)

Eu am fost la dr Calapod pana in mai, la Medicover. Din mai si-a facut cabinet propriu, nu stiu cat e consultatia, mi-a dat cartea de vizita in cazul in care am nevoie de o a doua parere...Daca vrei iti trimit datele pe pm...stai sa caut. Poti sa suni si sa intrebi cat e consultatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

puiut,eu pun carne la congelat pt piti, ca nu merg toata ziua la cumparaturi.
ah,n-am eu treaba cu spalatul in lighean, ca si eu m-am spalat cd eram la bunici in vacanta, n-am eu figuri din astea in cap..
in studentie aveam zile in care trebuia sa ma imprumut de bani sa imi iau de mancare, parintii nu aveau sa imi trimita..bursa na..mai mergea si pe tigari, bere si xeroxatul cursurilor, ca mai chiuleam :):)am stat tot timpul in camin si la fac. si la studiile postuniversitare.
veneamla inceputul anului cu bani de la bunici sa supravietuiesc o luna, pana venea bursa.
a fost o vreme cd ai mei din grave lipsuri materiale nu aeau centrala si se debransasera de la incalzire ca nu aveau bani sa plateascasi pt asta tot ma duceam cd eram studenta acasa si ne incalzeam la resou si ne spalam in albie, asta e.
eu nu am crescut deloc in puf si poate ca mi-=a prins bine. nu stiu cum vor fi copiii mei mari, nu vreau sa fie genul de copiii de bani gata, cu masini fitoase,mobile ultimu racnet ..Doamne ajuta sa ii crestem frumos (bine, nu ca am fi noi bogati, dar suntem sa zic la medie)
viata nu e tot timpul simpla si nici usoara.
chiar ma gandeam deunazi la politistul acela ce s-a sinucis ca nu ii mai ajungeau banii..doamne fereste..dar vinzi frate casa, stai intr-un camin, pana iti revii..ca nu dureaza tot necazul la infinit..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput