Strugurasi de Sept-Oct 2011 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
didianana spune:
SEIDI de fapt acum am numarat sunt 7Dar degeaba ca nu folosim atatea(adica nu folosim dar e destul ca le deranjam pe toate).
Innebunesc de somn!!Si am niste nervi!!!Parca sunt nebuna, serios..Nu stiu ce-i cu mine..
26+ si mamica fericita de 3+ anisori
JadeJador spune:
seidana sapt viitoare merg la dr
dar nu mi face eco de data asta...
inca am contractii , daaa
si de o sapt sunt si cam dureroase si uneori ma si inteapa pe jos
off , ma rog sa nu mi se deschida colul si sa mai rezist putin
_
29 +
May3 spune:
stefy, felicitari pt eco!
jade, hai ca trebuie sa rezisti. o sa fie bine
mika, merci la fel
merci tuturor pt raspunsuri cu analizele. eu am aruncat cutia de la femibion, am pastrat doar folile.
de maine iau si fier.
eu ies afara zilnic, sper sa nu ma constipe asta, ca numa hemoroizii imi lipsesc acuma :D
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
Jade, vii ls doctorita mea la iasi. iti pune si tie un inel pesar ca si colegei mele.solutii exista
Oana 28+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
May3 spune:
deci, cine mai vrea la intalnire?
data: duminica, 10 iulie, ora 11:00
Bucuresti, Iancului, terasa Intermacedonia
May3, Hayat, Andreea_T, Kora, Jade (poate), Elly_b (poate)
n-am uitat pe nimeni, nu?
27+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
stefy13 spune:
Multumesc fetelor!
Mi-a luat sotul un pepene de 13,5 kg (ca sa ma satur).... si am bagat 3 felii ...mai am un pic si zici ca am inghitit un elefant.
+29
oanaiasi spune:
Si eu am mancat azi ca sparta...acum stau in pat si simt cum stomacul nu e in stare sa digere...cine m- o fi pus...
Oana 28+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
mikka11 spune:
Fetelor, mie mi se intampla ceva nasol, de vreo saptamana, imediat cum mananc, incepe sa ma doara sub coasta stanga , mai sus asa, ca o arsura, si ma tine cateva ore (probabil pana se digera mancarea), daca nu mananc, nu am nimic. Nu pot sa imi dau seama de la ce naiba o fi, ca daca era in dreapta era mai simplu, era fierea sau ficatul, dar in stanga?? colonul, splina, ce naiba e acolo de nu imi da pace? De frica nu mai mananc nimic dupa 7 seara, ca sa pot dormi cat de cat...
28+ cu Maria-Alexandra
didianana spune:
MIKKA poate radiaza de la stomac..oricum eu parca asa am invatat ca e in stanga, chiar sub cot daca iti tii mana in barba..Nu garantez, ca asta a fost de muuult!!
didianana spune:
JADE si pe mine ma inteapa acolo jos uneori, dar de mult timp..Eu am fost la control de o saptamana si ceva, banuiesc ca mi-ar fi spus dr sa stau cuminte daca incepea sa se scurteze colul.Mi-a scris ceva pe caiet, dar nu inteleg decat cuvantul col acolo.Acum vreo 2 luni il aveam de 4 cm dar nah, asta a fost acum 2 luni