Strugurasi de Sept-Oct 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

May, ti-am vazut pozele, astea sunt mai clare decat cele postate pana acum,esti o frumoasa!

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Acum am ajuns si eu acasa de la medici.
Bebe e ok, deja pozitionat cu capul in jos, are 1231g, aproximativ 35cm, placenta ok iar de col mi-a zis ca are 3mm. Am fost monitorizata iar CTG si nu am contractii iar lui bebe ii batea inimioara cu 148batai/minut.
May stai linistita ca analizele se dau peste cap in perioada sarcinii. Eu fac analizele lunar si desi ies sub valorile minine dr spune ca sunt bune. Cei drept ele au scazut in timp ....insa nu sunt de speriat.
La mine sunt sub limite urm: Leucocite, Eritromicite, Hemoglobina, Hematocritul.In ceea ce priveste colesterolul... eu nu am avut niciodata probleme cu el si acum a iesit super ok:
Colesterol total 180mg/dl (val normala <200)
HDL 64 mg/dl (val normala >40)
LDL 94 mg/dl (val normala <160)

+29

Mergi la inceput

In ceea ce priveste Fierul, eu desi iau Fer de vreo 4 luni .... feritina tot sub limite e. Noroc ca mie fierul nu imi provoaca constipatie.

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

felicitari Stefy pentru rezultatele bune de la eco!

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Felicitari fetelor petru vestile bune de la eco! asa mai veniti de acasa!

Oana 28+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

felicitari Stefy pentru rezultatele bune de la eco!

28+ cu Maria-Alexandra

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Femibionul are din cate stiu eu un fier foarte usor de asimilat..Poate ma insel dar parca asa stiu..
Eu sunt foarte panicata ca din 6 camere 5 sunt intoarse pe dos, si sigur nu reusim sa facem ordine in toate pana nasc, mai ales ca eu nu pot prelua initiativa, de frica sa nu ma apuce contractiile..Ma crizez si acum toata lumea e suparata pe mine.
Am mai vrut sa mai zic ceva dar am uitat ce

26+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

stefy ce vesti bune ! bravooo

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bravo Stefi ... asa da vesti... la 24 sapt e devreme sa ramana intors definitiv, insa dr la 32 ale mele a zis ca sunt slabe sanse sa se mai intoarca mai ales ca e in aceeasi poziie de la 27 s

Andreea super vestile, ma bucur cu tot sufletul pt vestile bune. de imi zice si Lore ca totul e bine am orgasm.. glumesc dar imi doresc enorm sa fim toate bine..
super conceptul in care lucrezi.. eu de la cluj as putea dace sa ceva? fie de acaa fie sa ma plimb in magazine.. orice pt banuti.. ( adik orice moral)

may.. ia fier de asa zice dr.. nu e neapaeat sa provoace constipatie ( vezi exemplul meu )...

Jade
.. tu cand mergi la control... hai ca si tie ti-i s-a lungit colul.. tu nu mai ai contractii? la mine dese.. azi m-am si speriat ca ma durea burta ca la menstruatie..

Eu de cand s-a intors piti o simt alfel, nu mai topai, nu mai misca burta stanga dreapta.. nu mai sunt asa tari miscarile.. sunt mai finute de don'soara nu de fotbalist

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

didi 6 camere .. looollll, esti la al doilea bebe mai merg lejer inca 2..

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput