Strugurasi de Sept-Oct 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna burtici,sunt si eu prin preajma,am facut nanel cu baietii mei dupa o plimbare de vre-o 3 ore pe jos. Am traversat orasul pana la jumatate,si ne-am intors cu autobuzul. Acum vreau sa fac o varza calita,cu marar ,fara carnita,si o ciorbita de pui si gata ziua de azi.

MAy ,hai ca nu usnt chiar asa rele analizele, si ma rog sa nu intri pe injectii .
Lore stai la orizontala mamicule,si roaga bebelina sa stea in burtica macar pana la 37 de saptamani,ca nu mai e asa mult .
Jade am vazut ca ti-au raspuns fetele lecat de concediu. Suna si tu la firma si intreaba si acolo,zi variantele,asta in functie si de ce relatii esti cu ei.
Matzulici , nu il mai lasa pe sot sa se abata de la regim , ca sa se faca bine.
Camady concediu placut.

Zubi si eu am stat cu burta in sus , si nici eu nu pot manca mai nimic.Abea ciugulesc asa cate nitel.
Ieri cand am venit de la socrela am cam carat greutate si iar au inceput durerile de picior ,sper sa treaca repede.

Eu nu am nica interesant de zis,asa ca mai mult va citesc.

Va pupic pe toate,fara exceptie.Stiu sigur ca mai voiam sa spui ceva,dar e ceata totala in creier,nica nu imi amintesc.

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Offf... ZUBI E greu si f greu, sunt obosita mereu si de abia mai respir.. mai vars ca deh stomacul mic insa prostia mare... Azi la srv a fost greu si sunt distrusa...

JAde.. ce noroc ai cu sefii.. mai rar asa oameni, asa cu sunt altfel si cei ai ANdreei, si ai mei sunt ok dar de aici la a ma lasa sa stau acasa e mult...
Nu am zis nimik de prenatal desi visez si eu calcule noapte, pt ca pana nu am dormit putin sanse de concentrare 0.. insa am vazut ca Andreea e si ea f documentata.. Andreea ce lucrezi?
Cu dentistul mi-i se pare super ciudat... dar na .. in tara asta nu exista pic de compasiune si empatie pt categoriile de oameni care ar merita un pas in fata? te mai doare maseluta?

Mikka felicitari pt rez de la bac..

Kora.. hai ca mai ai putin si intri in prental.. a si bv pt rezultatele bune, pitik mea era intoarca de la 27 s, si tot asa e si acu...

MAy... analizele astea au fost atatia bani? ioiiii .. eu am colesterol bun in sarcina nu mai stiu cat si erau in primul trimestru insa nu cred ca sunt moificate mult..

Mie nu imi e frica de cezariana .. imi e frica de DURERILE DE DUPA, de refacere, nu puteam casca rade, sta dreapta , sa nu zic de ridicat sau stat pe WC... alea ma sperie pe mine...
De asta vreau natural acu, dar totusi cu epidurala... nu sunt asa curajoasa..

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Lali, dar e ok sa cari greutate acum , cu burtica mare? Ca mie mi-e frica tare de carat greutati, pepenele mi l-a adus finul meu, sa nu trag de el pana acasa eu.
seidana multumesc! Si mie tot de durerile de dupa ceza mi-e frica, nu am fost operata niciodata si nu stiu cum voi reactiona. Imi pare foarte rau ca nu am posibilitatile materiale necesare sa merg sa nasc in alt oras, intr-o maternitate in care este incurajata nasterea naturala, la noi in oras daca vrei sa fii tratata decent si supravegheata de medici si asistente, trebuie sa faci ceza si mi-e frica tare sa o supun pe bebelina la cine stie ce risc, mi-e frica si de ideea de a fi lasata singura intr-o camera sa ma chinui ( la noi nu se face epidurala), prefer sa ma chinui dupa, macar o sa am motivatie sa ma mobilizez cand o sa stiu ca bebe are nevoie de mine.

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

seidana, am facut asa:
Hemoleucograma completa
Biochimie
Profil lipidic
Toxoplasma
Homocisteina

toate astea 5 milioane...

Lali, merci.

sunt la sageti ba in jos ba in sus...
ca pe langa ce v-am zis mai am eritocie scazute, hematocrit scazut, neutrofile marite, lymfocite scazute, proteine totale scazute, uree serica scazuta, iar profilul lipidic e tot cu sageti in sus de la colesterol, mai putin HDL-ul
dar multe nush ce inseamna....
tre sa vad cum ajung la un medic cu ele

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka.. mie imi e frica de ceza pt ca stiu cum reactionez eu dupa operatie, poate acu nu ar fi asa greu, erau femei care nu aveau nici o treaba se ridicau a doua zi fara pb... nu am vrut sa speriu dar repet stiu de cate am lesinat eu inainte sa reusesc sa fac 2 pasi singura , de asta imi e groaza .. dupa 2 sapt eram cat de cat bine.. insa atunci fetele plecau de la TI mie imi bagau perfuzii noi, in rest de dureri nu ma plang , eu refuzam morfina sau algocalminul altele plangeau intre dozele normale...
Tin sa va zic ca eu nu vreau sa tip cand nasc...eu de regula musc limba sau imi bag unghiile in carne

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May, leucocitoza e normala in sarcina. multi medici nici nu mai dau hemoleucograma de facut pentru ca oricum iese modificata mult. neutrofilie mi a iesit si mie cand am facut analizale in aprilie.eu eram dupa o raceala atunci. tu vitamine nu iei?ar fi trebuit sa iasa ok si fierul si calciul de la vitamine.oricum..nu te agita prea mult cu hemoleucograma...ca iese aiurea mai la toate gravi.

Oana 28+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

kora imi pare rau ca te chinuie aiurea cei de la servici
dar nu mai ai mult si scapi de ei
cu injectiile , eu sunt una dintre cele care fac clexane
mie mi le face sotu , dar daca nu era el dispus , mi le faceam si singura , ce sa fac...
eu te sfatuiesc sa ti le faci tu , pt ca , gandeste te , trebuie sa faci zilnic la aceeasi ora , seara , si e putin probabil sa gasesti mereu o asitenta dispusa sa ti le faca , inclusiv sambata si duminica
ce hematolog si ginecolog iti urmareste sarcina ?

may stai mai calma ca nu ai vreo boala ascunsa , asa ies analizele la gravide
ca ai hemoglobina mica , nu e musai sa ai lipsa de fier si la fel daca ai leucocitele mari nu inseamna ca ai vreo infectie , ci asa ies ele in sarcina
si eu le am la fel , de altfel

seidana da mai , nu se poa mai repede ca e f aglomerat
am sunat azi in alta parte si astia nu vor sa mi lucreze fara hartie de la ginecolog cu ce am voie si ce nu sa mi faca
asa ca astept pana luni , asta e , ma rog la Dzeu sa nu ma apuce vreo criza
apropo , tre sa l sun pe ginec sa i cer voie ?? (ca m au bagat astia la idei cu hartia lor)
oricum , tre sa fac ceva , ca e imposibil sa stau asa inca cateva luni

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

sei, nu cred ca e o idee buna sa musti limba, mai bine tipi

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

dragele mele dragi,

vin cu vesti de la control:

-col neasteptat de lung 38 mm pe simulare de contractie si 42mm normal, OCI inchis si OE intredesachis, dar pericolul mare a trecut, am primit acord sa ma mai ridic din pat, dar sa nu exagerez.

-bebele meu scump este in grafic la masuratori, avem cu ~ o saptamana mai putin, dar dr. a spus ca intra in marja de eroare si ca el vede ca totul este normal

-cantarim ~1330 gr

-si SURPRIZA fetele, s-a intors cu capul in sus...el face numai ce vrea. La 24 sapt se intorcea cu capul in jos si acum la 30 cand de fapt trebuia sa se intoarca cu capul in jos el hop cu capul in sus si cu fata la noi. Acesta este motivul miscarilor diferite pe care le simt si mai lente. Dr spunea ca nu stie ce zic eu ca nu se misca mult ca el abia il poate prinde la masuratori.

-am primit cu greu ok-ul sa merg la nunta la frate'miu. A spus nu prima data si dupa rugaminti a cedat, dar cu instructiuni clare de cum sa stau si cat sa stau.

- luam acelasi tratament in continuare si ne revedem peste 2 saptamani la 32. Saptamana in care trebuie sa fac toate analizele pe care le-am facut in trim 1

Mi-a transmis sa stau cumintica intre 11 si 17 iulie ca pleaca in concediu

Si acum sa mai scriu cate ceva:
zubi - de unde ai luat serialele de la one born every minute ca vreau si eu sa ma uit si nu stiu pe unde sa caut.

mikka11 - tu de unde iei filmele cu cezariana

seidana - e complicat sa-ti explic ce lucrez - mystery shopping
Hai sa spunem ca e ceva statistica/ cercetare de piata, coordonez o echipa minunata de 13 copii destepti (cum imi place mie sa le spun).

Peste putin timp, ma scoate sotul la o terasa ca am stat cuminte si e bebe bine

30+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

ba iau vitamine.
femibion 2
a vb sora-mea cu dr ei de familie si i-a zis sa iau fier si sa dau pipi la control.
atat.
ca de celelalte sa nu ma ingrijorez.
mie colesterolul mi se pare enorm.
eu intotdeauna am avut prob cu colesterolul, dar acum e mare rau.
maxima 200 si eu am 312, in cond in care femibionul are si pastila de omega 3 care o iau zilnic

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput