Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
ar cam trebui sa dorm la ora asta dar uite ca tre sa zic 2 vorbe.
a fost superb azi in parc cu mamicile scumpele,frumoasele,slabele. daca mai aud O DATA CA SUNTETI GRASE MA ARUNC DE LA 9
copilasii absolut toti
dupa ce au plecat fetele eu am ramas in parc sa ctesc ziarele pana pe la 16 apoi am lalait-o prin casa si uite ca e ora 12.
am pus si eu pozele :)
deea- la niaba cu nuntile astea, eu nu mai pot ti-am zis, daca mai pun tocuri o singura zi m-i se fractureaza coloana si imi crapa pernutele de la talpi mai am nunta sambata acum...una maaareee si apoi de abia in sept offff. ce a zis doc de celalalt ochisor?
am fugit la nani ca trebuie sa ma refac dupa wkd :)
pupicei la mamici si pitici.
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
miki, ma bucur enorm pentru nepotica ta
catank, admir intotdeauna mesajele tale de sustinere, am tot timpul impresia ca va fi exact asa cum spui tu
lauriciu, ma bucur ca s-au mai linistit apele pe la voi, sper ca totul sa merga bine de acum inainte.
mandreeac, ti-am trimis pm
ma bag si eu la somn
pupici
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
lauriciu_25 spune:
lavi,mi s au sters pm urile toate,nu stiu de ce,dar nu mai am niciun ul,asa ca te rog mult daca poti trimite iar
pisucmic spune:
Am terminat si cu baita de a 2a zi, si masa de dupa Gata de maine putem intra si noi din nou in program normal, abia astept!!!
Super simpatice pozele de la intalnirea voastra, cred ca a fost tare fain!
Scrish, abia astept sa ne revedem in Kisselef! Daca mai locuieste cineva in zona putem face si aici un nucleu. Mult mult succes cu pregatirile de botez, sunt sigura ca va fi minunat!
Miki, bravo pentru vestile bune!!! Sa o tineti tot asa.
Cami, banii investiti pentru sanatate merita, macar sa stii cum stai. Tine-ma la curent.
Gata - fug la somnic!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
'neata namicute frumoase!!
se pare ca-s prima azi asa ca dau...
ieri nu am mai reusit sa citesc nimic ca amfost rupta de oboseala...cu munca asta si programul tampit nu mai gasesc o ora libera..termin la 9 seara,apoi hranesc puiuta,ne jucam facem baita si cad lata
poate v-a fi mai putin de munca azi si reusesc sa citesc din urma...
miki nu stiu exact care a fost problema,dar am vazut niste vesti bune..doamne-doamne stie ce face
!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
nimeni??? noi am terminat de papat..si mai putin si o luam din loc... prin vizite ca e vreme ploioasa
vreau si eu la mareeeeee......:(O
cica vineri-sambata-duminica vor fi 36g in tm.... sa vina vara o data!!!!!!!!!!!!!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
neata fetele!
azi Cata s-a trezit la 8:30 sa manance si acum doarme din nou . Nu a prea dormit ieri pe zi si a avut de recuperat.
Am impresia ca seara ar vrea sa manance mai mult de 150 ml cat ii fac eu laptic, dar la san daca o pun trage doar sa se alinte si sa adorma, nu mai mananca efectiv. Yasmi, parca tu spuneai ca Lucas mananca si 180 ml, nu?
stefy, ce ciudat mi se pare cand te aud vorbind de serviciu...io mai am putin si fac 3 ani de cand stau acasa
E totusi bine ca macar seara stai cu fata, am colege care isi pot vedea copilul doar in week-end...
miki, asteptam vesti bune de la tine in fiecare zi
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
neata fetele
azi sunt si eu matinala. ne-am trezit la 7 am si mancat si acum beau cafeluta cu lapte. este o vrem super afara, soare si caldut. intr-o ora vreau sa iesim. vreau dar sa vad daca si reusesc
miki Doamne ajuta! sa fie bine micuta, sa isi revina. ma bucur tare, tare mult ca sunt vesti bune.
mandreeac iar nu face caca Rares? la cate zile face acum? eu i-am mai dat ceai de musetel si vad ca face singura la 3-4 zile. o las asa nu-i mai bag supozitor. ma gandeam sa-i bag la 2 zile sa faca si ea mai des dar ma gandesc ca poate asa face ea si o las asa.
chiar fetelor, nu-i cam mult sa faca la 4 zile? mie mi se pare cam mult. adevarul este ca nu are nici burtica tare, nu o deranjeaza, asa ca....poate asa face ea, ma gandesc.
bb_yasmi si eu astept sa se faca mai cald. asa frig a fost la noi. nici acum nu este foarte cald dar s-a mai incalzit fata de zilele trecute cand umblai chiar cu haine groase. a fost foarte frig, pe munte a nins si de aia.
simona slabanoagooo...cica esti grasa si ai niste bete. unde esti grasa ca pe bune daca se vede vreoo grasime pe undeva. sa nu te mai aud.
si celelelate fete la fel. fetelor aratati super bine toate. am vazut si eu pozele din toate albumele fetelor. toate mamicile si bebeii.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
mada, da, mai mananca si 180 apa+formula+cereale. si al meu da semne de somn...
la noi ploua....de maine cica "vine vara" bine ca nu vine la mijlocul lui august
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)