Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea cum ati facut voi vaccinul la 5 luni?? nu pricep..

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

M-am tampit, iarta-ma. Nu stiu ce a fost in capul meu, cand copilul meu are 4 luni si 9 zile, Sunt tzacanita, ce sa mai incolo si incoace.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

doamnne de la ce subiect aiurea s a ajuns aici....nu pot crede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma plicti.....
nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Intru si eu la spartul targului...

Azi am avut o zi full...abia am terminat cat de cat ce aveam de facut..Maine ma duc sa-mi depun dosarul de idemnizatie...sper sa fie in regula...Apropo fetelor:la cat timp de la depunerea dosarului ati incasat primii bani?

Ralukab..daca ai vreodata timp as aprecia daca mi-ai da mai multe detalii pe PM despre operatia de hidronefroza...te pup!!!

Viss...am refacut si eu urocultura caci la spital nu a iesit nimic..cica flora mixta ..stau cu inima cat un purice sa vad ce iese..Pup!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Legat de diversificare bine zicea Mandreac:se poate sa culegem informatiile si sa le punem la inceputul capitolelor???

Eu una sunt habarnista la capitolul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Legat de diversificare bine zicea Mandreac:se poate sa culegem informatiile si sa le punem la inceputul capitolelor???

Eu una sunt habarnista la capitolul asta...

pe prima pagina exista de la inceput link despre diversificare

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cap nou

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

ei nici chiar nimeni...eu am venit sa-mi iau rosiile
ia sa vad daca sunt logata sa nu mai patesc ca la mesajul anterior..il scriu si cand sa-l trimit nu erm logata ,dai copy /paste si uite cum mi-a iesit si ingrosat....poate ca de aici s-a inteles ca as fi jignit...nu df departe de mine gandul asta...oricm respect fetele care isi rup din timpul lor sa faca capitole sau sa anime forumul....eu sunt zile in care nu am timp nici sa ma apropii de calculator sau de birlicul asta de laptop...
dar cand am intrat am tot citit cum se scz fetele ca nu s-a inteles una alta...si eu mai scriu pe 3 forumuri de copii....cei drept nu asa active ca dc..insa si pe fetele de acolo le simt aproape de sufltul meu si mi se pare normal ca sa intru a le citesc si sa le mai arunc cate un mesaj despre noi...si mi s-a intamplat sa citesc aici sa nu raspund si sa intru pe unul din celalate forumuri sa scriu...si apoi mi s-a trezit fata sau mi-a expirat timpul de stat la butoane si nu am putut sa mai zic nimic cateva zile

eu sper ca nimeni sa nu se fi suparat...si cum cap e la pag 20..trecand in celalalt capitol sa fie liniste si pace.....si libertate

acum e normal sa nu fie inghesuiala pe aici...plimbarile sunt mai lungi, concediile etc...dar sa vedeti voi cand o veni diversificare ce-o sa mai fim pe aici.... ca in odisee...
mie imi e cam frica cand o sa incep...hm...dar cu ajutrul vostru sigur o sa gasesc combinatii pe placul annei

viss imi pare rau ca esti racita....ai grija sa nu ia si bebicii
oscilo si vit c preventiv sunt ok...dar ai mare grija cu ei ca nu au voie la vaccin raciti

bb Arsenie si bblusa Andra s va pup eu bulanoasele intepate de vaccin...imi e si mie mila de mica mea...chiar daca maie face 4l..abia miercurea viitoare facem vaccinul

Miki ma bucur ca vestile sunt mai bune...mereu zic Doamne ajuta sa treaca hopul asta...era un promo la pro cu copii din orfelinate..si cand a zis o fetitza ca vrea si ea parinti, m-aam gandit si rugat sa se faca bine nepotica ta...caci cruda mai e soarta asta..unii ii fc si ii arunca si altii ii doresc si se intampla nenorocirii

salut si eu ideea cu aparatul cu aburi

si ca tot mi-am amintit de diversificare...si eu stiu ca uleiul se pune la final....si se poate pune si unt si ulei de flarea soarelui sau mai nou dee porumb..cel de masline dincauza gustului nu de toti bebeii e aceptat
scrish tu parca intrebai de supa zamana sau pasata...se zice ca la bb ii mai grasunei se da la inceput supa lichida....
si ca legume eu din ce imi amintesc de la Stefy prima data i-am dat de morcov+rad de patrunjel+pastranac+un cubulet de telina ca-i prea parfumata....
de pasat a predominat doar morcovul....chiar simplu ii dadeam in unele zile....apoi am introdus si alte legume...dovlecel si-l pasam doar cu morcov....frunze de spanac in supa....si apoi fierte singura..amestecate cu orez fierte

si ce imi mai amintesc...tot citind in mesajul lui Simo...cerealele cu gluten trebuiesc introduse pana-n luna a 7 ca apoi bb poate deveni intolerant la gluten....

o sa vedeti voi limbarita pe noi dupa ce incepem diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata neata!
pe fuga fiindca ne pregatim de plecat la mall! si pe puncte:
- absente motivate ca am stat numai pe-afara zilele astea, si in vizite... incerc macar sa tin pasul cu cititul ca sa nu va pierd, si mai salvez despre diversificare; incepe sa mi se para greu, trebuie sa ma apuc de studiu, e clar...
- pe FB e altceva, lumea a explicat bine aici, acolo vezi usor niste raspunsuri punctuale, dar sigur nu e atmosfera de familie de aici; subscriu la ideea ca nu inseamna ca nu mai scriu aici daca activez si acolo
- daca facem o intalnire saptamana viitoare in Herastrau sau Kisselef ar fi ideal, venim si noi. Evident ca mie Kisselef mi-ar pica cel mai bine, si este si mult mai linistit cred (n-am fost in Herastrau decat o data de cand am nascut, in WE, bad idea...)
- va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput