E totul in mintea mea?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIKIDUSA spune:

Buna alinishali si multumesc pentru raspuns. Eu nu am fost monitorizata. Sunr in a 22 zi de CM si astept... E grea asteptarea dar nu am incotro! Acum ma mai doare putin burtica ca si cum ar trebui sa imi vina CM.

Va multumesc din suflet tuturor celor care mi-ati raspuns! Numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor!...

Azi ar trebui sa imi vina... Sa speram ca nu!

Pupici pe burtici si bafta aspirantelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Deci? Ce mai ne zici?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Deci? Ce mai ne zici?

Neata!

A 4 zi de intirziere... Vineri ar fi trebuit sa imi vina CM, dar acum numar intirzierile.

De simtit ma simt naspa: stare de ameteala pe tot parcursul dimineatii, iar de azi dimineata sunt cu stomacul in git si tot inghit saliva ca poate se duce stomacum inapoi la locul lui.

Starea de ametiala si presiunea din cap au inceput sa fie ceva normal deja. Sper sa fie cu ochisori! Daca pina saptamina viitoare situatia se prezinta identic ( adica nu vin "rusii" )ma duc la un control...

Acum nu pot decit sa astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

De ce nu faci un test? Ai afla imediat.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

De ce nu faci un test? Ai afla imediat.

Finn Constantine 15.10.2009

Sincer, m-am gindit sa fac un test... Ma gindesc ca e prea devreme sa iasa ceva. Am sa-mi iau azi un test si il fac miine dimineata cu prima urina.

Dorm cu usa deschisa la terasa si ma invelesc cu o patura doar, dar transpir ca o iapa. Daca ma dezvelesc, ma trezesc tremurind de frig, daca nu ma dezvelesc, transpir... Offf, cum o dau tot nu e bine...

M-am intilnit azi cu o colega de munca, ea insarcinata in 4 luni si jumatate, si as tat 2-3 minute de vorba (ca nu se simtea prea bine). Apoi m-a suntat si mi-a spus ca sunt atit de luminoasa la fata... Eu doar ma bucurasem ca o vazusem.

De ieri dupa amiaza maninc necatrine ca sparta, parca am capiat fetelor. Nu mi-e pofta (nu am fost niciodata pofticioasa) dar simt o nevoie sa le sint gustul.

Va pup dulce pe toate! Sanatate si cite doua liniute la cine vrea si doar BB sanatosi si la termen!

Miha

Mergi la inceput

Ieri facut test si a fost negativ.

Mestra nu a aparut, desi ieir m-a durut burtica ca si cum ar vrea sa vina, dar nimic.

Azi temperatura bazala 36,8, dar nu am mai luat-o pina acum.

Astept!...

Mergi la inceput