E totul in mintea mea?

E totul in mintea mea? | Autor: MIKIDUSA

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, ma numesc Mihaela, aspiranta si prima zi de CM a fost pe 17 iunie. Incepind cu a 5 de CM am luat Clostilbegyt de doua ori pe zi timp de 5 zile. Pe prospect scria ca incapind cu ziua 11 si pina in ziua 15 are loc ovulatia. Acum sunt in ziua 18 de CM. Am dureri abdominale (ca si cum mi-ar veni ciclul si imi simt ovarele extrem de umflate, cind ma asez sau ma ridic, ori alerg le simt dureroase), sinii sunt sensibili si mult mai vascularizati, am o senzatie de indispozitie la stomac (ca si cum as fi mincat ceva ce nu mi-a priit...
Ma gindesc daca sunt oare sunt insarcinata... La durerea de burta care o am singurul gind e sa nu fie sarcina extrauterina. Incerc la final de saptamina sa fac un test de sarcina. Ce parere aveti? Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

In primele saptamani de sarcina exita niste crampe abdominale usoare. Apoi, sarcina nu e de la inceput in uter. Din ce am retinut e un traseu pana se asaza. Poti sa stai linistita si sa astepti ziua de cm in care, daca e cazul, sa faci testul. Iti doresc 2 liniute.
Multe femei simt cand raman insarcinate, testul e doar o confirmare rationala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKIDUSA spune:

Mul#539;umesc din suflet de raspuns! Multa Lumina pe Calea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Ai luat Clostilbegyt dupa indicatia medicului? Mie mi se pare ca ai luat cam mult: de 2ori/zi inseamna 2pastile/zi? E mult pentru inceput. Ai grija sa nu fii facut o suprastimulare, durerea de burta=durere de ovare. Si ovulatia nu se intampla la fel la toata lumea "in prospect"
Nu stiu ca incercari ai mai facut, dar sfatul meu, ca una ce am trecut prin asta, este sa lasi Clostilbegyt-ul deoparte si sa-ti faci 3luni la rand grafic cu temperatura bazala (corect!). Astfel afli SIGUR daca ai ovulatie si in ce zile.
De ex, eu am CM la 23zile si ovulatia in ziua 9. Toti medicii spun ca are loc intre 12-14, ei la mine nu este asa si atunci am "proiectat-o" ;a Alexandra.
Bafta! Sa fie cu

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Multumesc din suflet Dana. Aveam de gind sa fac pauza. Asa mi-a prescris medicul sa iau, 2 pe zi. Astazi sunt in a 20 zi de CM. Ieri mi-am dacut un test si nimic (doar o liniuta). Greata s-a mai linistit si crampele abdominale. Cred ca am avut acele crampe pentru ca eram f constipata. Acum am o durere surda de cap (cam de dimineata), dar e ok ca nu creste in intensitate. Incerc sa nu-mi induc starile specifice, dar asteptarea ma omoara. Cred ca ovulatia am avut-o in ziua 11 de CM ca ma durut ovarele destul de tare si dupa ce s-au m-a "linistit" al meu, durerea a disparut ca prin minune... Am sa va tin la curent continuu...
Inca o data multumesc foarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIKIDUSA

Cred ca ovulatia am avut-o in ziua 11 de CM ca ma durut ovarele destul de tare si ...

Ovulatia nu doare, ovarele nu trebuie sa doara. Te poti ghida eventual dupa mucusul cervical, e mai abundent in acele zile. Si ia-ti temperatura bazala! Chiar si sub tratament! Este foarte important.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna, dupa o stimulare cu clomid, dar 1 pe zi, pot spune ca am avut cam acelasi tip de dureri pe care le descrii. De frica unei hiperstimulari am cerut o eco, dar dr a preferat sa asteptam CM-ul sau cele doua linii. Mi-a zis ca unele persoane raspund mai violent la tratament, dar sincer mi se pare cam devreme ca sa crezi ca esti insarcinata.
Sper din tot sufletul sa fii!
Daca nu, sa stii ca te inteleg, dupa o stimulare, iti faci mari sperante si cand vezi rosu simti ca ... (de fapt nici nu sunt cuvinte sa descrii ce simti)
Sa ne tii la curent si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

miki, mi se pare aiurea sa faci stimulare fara supraveghere ecografica medicala. Indiferent cat de slaba este stimularea, poate face mult rau daca nu-i facuta cum trebuie.
De exemplu, daca ai avea endometrioza, aceste stimulari iti agraveaza boala, deci trebuiesc facute cat mai rar si cu scop precis IA sau FIV.

Mergi la inceput

Buna GABYV si multumesc de raspuns. Nu mai am dureri, doar senzatia ca imi pulseaza abdomenul inferior. Pe perioada diminetii am avur stare de greata usoara, dar atit. Dimineata m-am trezit cu sentimentul ca am ramas insarcinata si ca o mica nebuna, am inceput sa borbesc cu burtica mea. Sunt in a 21 zi de CM. Mai am putin de asteptat. Oricum nu mai vreau sa fac nici un tratament.

Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Buna TINUTA78,
Ai dreptate, dar medicul mi-a prescris. Aveam singerare f putina si ca sa ma regleze (dupa 3 ani de anticonceptionale). Oricum nu mai fac alt tratament...
Am citit aici pe forum de eco pentru urmarirea ovulatiei, dar nu mi-a spus de nimic de genul asta! Acum astept si poate va fi bine pina la urma.

Multumesc mult de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Mikidusa, mult noroc sa fie cu ochisori.

Am facut si eu stimulare , dar cu o-vamit, 1 pe zi si eu am avut dureri urate tare la ovulatie, dar am fost monitorizata din ziua 5 pana am ovulat. Daca nu mai poti rabda poti face un hcg si afli sigur.

La mine a dat roade stimularea si nu am facut decat o tura.

mult noroc

si monitorizarea este necesara, niciodata nu stii ce fel reactioneaza organismul la hormoni; dar mai sunt si analizele , la fel de importante.Eu dupa ce mi-am facut analizele am putut incepe stimularea.

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput