Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(58)
Raspunsuri - Pagina 7
florintunde spune:
Neata
Cate fete suparate cu putzy de baietel..sa stiti ca noi am fost trimisi la chirurg dar ne-a facut fara bisturiu..a insistat un pik mai tare si a iesit una branzica mare mare si gata a fost treaba..rezolvata..urlat inca doua zile la pisu..dar si-a revenit repede.
Angie;la munte e vreme nasoala....ce bine de voi.
Simo;O sa fie greu cu amandoi..si sa vezi ca mai multe probleme o sa ai cu Cami care vrea si ea sa fie bagata in seama mult mai tare ca fra-su..cel putin asa e situationul la noi...Ii urez multa sanatate ,sa nu fie pe drum nici o boala
Mirela;ptiii sa nu deochi puii sanatosi
mirela2 spune:
tunde cum ai avut examenul, sub forma de grila sau sinteza?
si cate intrebari au fost, daca a fost grila?
pupi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
florintunde spune:
Mire;proba scrisa -grila cu 45 de intrebari..pt nota 5 trebuiaiu 20 de rasp corecte..am luat 5,80..era sa pic
-la oral am luat 9...a f ma usor
Shines spune:
Tunde..cu Cami nu mai am probleme.
avea crize de gelozie la inceput,cand era Edi mic.
acum ii e tare drag de el,fuge la el imediat daca plange.
a inteles ca e mic si trebuie sa avem grija de el.
e adevarat ca fac tot posibilul si petrec foarte mult timp cu ea,vorbim mult,avem activitati impreuna,o implic in tot ce fac si in tot ce vrea.
e totul ok acum,doamne ajuta.
o va ajuta tare mult sa mearga la scoala de vara. au program de vacanta doar,cu plimbari,jocuri,sport...o va ajuta mai mult sa socializeze si sa se joaca cu copii de varsta ei,mai mici sau mai mari.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Lorich spune:
neata
si pt tine Simo o galeata de
Mirela bafta mare azi!!! va fi bine!!!
Tunde eu nu-ti spusesem FELICITARI MAMI DESTEPT PT LICENTA!! Asa rau imi pare ca te-am ratat!!
La multe lunite LUCA si DARIUS
roxx la ce ora iesiti in parc?
florintunde spune:
Simo;ma bucur pt voi..sa dea DD sa mearga totul bine.
Eu m-am referit la altceva..nici la noi nu mai e cazul de gelozie..insa se loveste si cade mult mai mult ca inainte,face numai prostii,nu ma asculta,nu mai vrea sa faca nici un sport,se imbolnaveste tot mai des,mereu trebuie sa-mi fac griji pt El....Cand am fost prima oara la Bucuresti l-am luat cu mine..eram rupta in 6 cand am ajuns acasa..ba ii trebuia in piscina la inot,ba fugeam dupa el prin Mall sa nu se piarda,pe masina numai in tavan imi statea...groaznic..bine el e baiat..la fetite ma gandesc ca se manifesta mai okCami e si mai mare.
Cand am mers a doua oara ..fara Mario..a fost lejer,fara stres.
Lori;multumesc..si mie imi pare rau ca nu ne-am intalnit
Mirela;am scris aiurea un pic..sper sa intelegi..striga Sonic si m-am grabit
mirela2 spune:
gata fetelor
am fructelizat motanii, i am schimbat, i am culcat
plec si eu la examen
pupici si sarumana
sper sa fie ok
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Irinukaaa spune:
Neata si de la noi!
Bine ai revenit Lori! Ne-ai lipsit! Pupici la pitici si la mami!
Angie ce ma bucur ca ai aparut si tu "pe baricade", ne-a fost tare dor de tine si de mumosul de Tudor! Ne vedem sigur pe la jumatatea lunii, te anunt cand ne hotaram exact data exacta. Abia astept!
M-am ingrozit ce am tot citit cu fimoza voastra! Brrr... mie de asta mi-a fost cel mai frica de can am auzit ca voi avea baiat... decalotat, fimoza, greu mama - greu!
Pup mamici incercate!
Noi am terminat decalotatul la 6 luni si o saptamana cand m-a speriat o alta mamica cu un pui de 4 luni ce a zis ca ea a terminat demult. Si ca sa bag mare. M-am conformat si am inceput "lucrul" si seara la baita si dimineata cand ii fac masajul.
Stat in fundulet... la 6 luni si jumatate am observat ca poate sta singur singurel fara nici un sprijin. Mai cadea din cand in cand pe spate cand se balansa prea tare.
Acum mai nou se ridica in picioare chiar si cand sta singur in fundulet si gaseste ceva sustinere de care sa se tina.
Si recunoaste jucariile si se bucura ca le vede de numai poate.
Mirela bafta la examen! Tinem pumnii!
Gata ca fugim pe-afara!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul