Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

wudy, si a mea ar sta la san dar nu prea mai are ce sa suga. Peste zi se strange abia de un supt ...si ala vai de el...iar noaptea...la prima trezire suge din ambii sani si-i goleste iar apoi....ce se mai strange, dar putin, asa de sete cred.
La Albert la fel s-a intamplat: pana nu s-a intarcat singur nu a luat biberonul in gura. Apoi bea lapte doar in somn.

Acum s-a trezit printesa, dupa juma' de ora de somn si ghici ce: nu vrea nimic sa pape. I-am dat iar fructe, i-am dat si un bine dar nimic. Tetina o roade cu gingiile, ii mai curge un pic si prin gurita dar de supt....nema!

Ma abtin...o mai las nemancata, poate o vrea mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

gabi eu am luat amoxicilina, dupa aia amoxicilina cu gentamicina injectabila, dupa aia zinnat, si ultima data acum o luna dupa ce mi am facut cistoscopie mi a dat cedax,supozitoare cu Voltaren, asa aveam si eu niste dureri de ziceai ca ma rup in 2 acolo jos, nici nu stiam cum sa ii explic dr
deci, ca si concluzie cu cedax si voltaren 10 zile am scapat de dureri si de luat toate wc urile la rand in parc pt ca efctiv simteam nevoia sa urinez non stop, si faceam cate 2 picaturi
acum sunt ok

pai si i ai facut analiza si Rebeccai?

ciprofloxacina am luat si eu, dar nu de cand am nascut

nush ce sa ti zic, incearca si din astea, urisan, urinal, sunt pe baza de plante, cu extract de afine, merisor...sanatate multa, sa scapati rpd de balaur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata !

Cateva raspunsuri, in graba asa#536;
ANKA, am luat protectie pt saltea de la IKEA, pe fata are bumbac, pe dos e impermeabila, se spala, bebe nu se incinge. Sg pb e ca fosneste un pic.

FOXY, asa e, baga legumele cu totul in gura, dar chiar daca rupe o bucata mai mare molfaie putin la ea si o scuipa, e putin cam greu sa ii alunece toata pe gat.

ZUMZU ma intreba aseara de gagging (nici eu nu stiu cum sa-i zic in romana...) - am avut un singur episod mai serios asa, cu ochi inlacrimati, dar se descurca fata (eu bineinteles cu ochii pe ea ca pe butelie, dar mi-am muscat limba si am lasat-o) - presupun ca daca intervin mereu o sa se obisnuiasca foarte greu sa inghita.
In rest mesteca de zor, ca bucatelele inghitite sunt micute (am constatat ulterior la analiza pampersului)

GABIU, imi pare rau ca trebuie sa renunti la tzitzi...e nasoala faza cu antibioticul. Ma rog, probabil stii ca exista relactatia, dar nu e usor deloc...In rest nu ma pricep la alte sfaturi, dar te imbratisez cu drag

Pup fetele
Revin mai incolo

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

pt fetele din Bucuresti, intrebare
cunoasteti vreun spatiu de inchiriat, cam 100/120 mp, nu pt birou, mai mult ca o hala asa, sa intre o duba ??
de preferat in sectorul 5, Trafic Greu, 13 sept,zona aia

ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A! WUDY - mai am ceva sa-ti spun (mi-am amintit azi-noapte!): cate un pumn de migdale crude din cand in cand sau miez de nuca.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

luciact, da, dupa ce mi-a iesit mie e-coli, le-am facut urocultura la toti din casa si ea avea. Baietii au scapat.

roxx, pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Roxx, multam. dr ma trec toate apele, stau calare pe un morcov caruia ii dispar si frunzele
Fetelor mai slabe de inger, panicare sau cu boli de inima - NU incercati autodiversificarea! da palpitatii!! ZAU!
Mi-am facut abonament la sala ieri . de azi sau maine ma apuc, sa-mi vina cardul.
si mai si fac conducere cu al meu!(trebuie sa iau odata permisul asta de conducere, esti handicapat fara el ). trebuie sa vad cum am timp de toate.
gata, plec la masaj pana nu se trezeste piciul.
paaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si de la noi

rapid, ca tre sa iesim

RSZ nu, nu facem antigripalul, poate doar tati ca are contact mai mult cu "omenirea", la copii nu le fac.

Gabiu daca tii la alaptare, mulge-te cat iei antib si reiei dupa ce termini; cate zile ti-a dat? Bafta, suntem alaturi de tine, pt ca ...doar o mama poate sti!

pootzy tati mi-a pov ...cand era mic il trageau sa-l spele pe acolo; despre "atze"...sincer...nu cred ca ajung multi cu ele la primul contact... chestii de manevrari care se petrec la varste inimaginabile (dar asa si trebuie...noi radem acum de Robert "uite, se decaloteaza!").

va pup, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Ieri m-a lovit si pe mine autodivsificarea. Si fuse un dezastru...
Apuca ce ii pui pe masutza si duce la gura. In secunda 2 se stramba ingrozitor si se cutremura asa, ca de frig. Zici ca pusese gura pe otrava. Si asta a fost tot, nici n-a mai incercat sa apuce ceva de pe masa . Plus ca orice bucatica mai mare in mancare ii provoaca gagging. Si prin mare inteleg ceva asa, de 5 mm maxim.
Daca nu e redus la molecula, se ineaca in continuu.
I-am data banana si morcov. Pe ambele le adora daca sunt facute piure.
Ce ma fac? Inseamna ceva sau sa mai insist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

GAbiu, fata n a avut nici un simptom , lua bine in greutate si totusi avea e coli?
Tare ma bate gandul sa ma duc sa i fac si lui Stefan un sumar de urina macar. Desi n are nici un simptom.

Eu m am luptat in viata mea o buna perioada cu e coli. AM luat o groaza de antibiotice. La mine erau la rinichi. Cred ca vreo 2 luni am luat antibiotice non stop. Cu schimbarea lor la 7 zile dupa antibiograma. La sfarsit am baut suc de ceapa. Acu nu stiu de la ce mi a trecut dar mi a trecut.

CAnd am iesit din spital dupa cezariana , usturimi la urinare. IAr infectie probabil. Am luat 5 zile ampicilina nici un rezultat, amoxicilina, fara rezultat. BAut vreo 2 cepe si mi a trecut.

Am o amica, nu stie exact ce avea, la vezica, ei ii ieseau uroculturile sterile, dar avea o permanenta durere. A mers la Cluj la prof LUcan, i a facut citoscopie, i a vazut vezica inflamata si niste pete rosii. Drept urmare i au facut in spital 10 zile instilatii cu nitrat de argint parca si dexametazona. Acu e ca noua.

Tie poate iti trece asa si nu va fi nevoie de tratament de asta.

I am facut analize lui Stefan: hemoglobina care a iesit cam aiurea, sideremie a iesit in limite iar calciu a iesit cu putin peste limita. Ma duc azi cu ele la dr sa vad ce spune. Mi s au inmuiat ieri picioarele cand am vazut atatea iesiri din limita.

Cu fimoza nu stiu ce sa mai zic si sa fac.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput