Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)
Raspunsuri - Pagina 9

anna-mama spune:
Cristi, cat de frumosi sunteti, Patrick este un bebe superb ma bucur ca sunteti deja acasa, sa fie bebe sanatos, cumintel si fara colici
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
16+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

miereamara spune:
Fetele cu bebelusi pe drum sau nou nascuti si care practicati cosleepingul cu cupilul no 1, cum planuiti sa dormiti mai departe? Cu amandoi copiii in camera, se trezesc unul pe altul? Nu ma inteeseaza sa il mut in camera lui decat daca imi cere in mod special asta, in nici un caz nu il voi forta. Dar tot ma gandesc cum va fi...
Bebe 2 va avea cribul ei, Aidan doarme cu noi in pat. el merge la culcare la ora 8. Probabil nu vor avea amandoi acelasi program. Ma gandeam sa cumpar si un patut mobil si sa pun copilul no 2 in alta camera pana cand mergem noi la culcare, asta ca sa evit anumite incidente gen incepe sa planga si pana ajung la ea se trezeste A.
Cristi, Carol doarme in camera separata?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator

sdcristian spune:
carol doarme in camera lui, acuma pat doarme in patut langa noi, vreo 3 zile, sa vd sa nu aiba probleme cu regurgitat sau varsat si daca totul e ok, merge si el in cam lor in patututl lui
suntpuse pe pereti paraleli, sa poata arunca unul dupa altul...
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

anna-mama spune:
Miere, si la noi Vlad doarme la noi in camera si are un somn f sensibil, se trezeste la orice zgomot. Eu mi-am propus ca pe bebe sa-l culc in patutul lui in camera separata asa cum am facut si cu Vlad un an de zile, sper doar ca sa fie un copil mai prieten cu somnul decat a fost Vlad. Eu o sa dorm in continuare la mine in camera si o sa merg la bebe cand se trezeste. Asta e planul, acum, stii si tu ca una gandim si alta se intampla in practica... Sincer imi doresc sa-l mut si pe Vlad cat de curand in patul lui, in camera lui, dar nu o sa o fac fortat de steluta norocoasa (09.02.2009) si
16+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Carmen_Marieta spune:
Salutare si de la noi,
sunt si eu putin libera si am intrat sa va mai povestesc despre noi. Suntem tot in formula de 4 acasa( pe soacra nu o luam in calcul), Stefan vorbeste din ce in ce mai mult, am invatat culorile, formele, unele animale si pasari. Ne-am hotarat de la 1 octombrie va merge la o gradinita particulara in apropierea casei( costa ceva ca e in centru dar asta e), hotararea ferma a venit si datorita faptului ca Elena va incepe sa umble si nu o sa-i pot urmari bine pe amandoi.
Elena e bine, o nazdravana, dejea vrea sa stea numai in picioare, se impinge si in carut sa se ridice.. este o dulce..
Eu is franta dar merita, am slabit destul de mult dar e bine.
Crisspy stai linistita ca bebelina e ok, special m-am uitat pe echo de la 32 sapt sa vad cat a avut bebelina(1820 g) si apoi am nascut-o cu 3820 g.. asa ca are timp sa ia in greutate. te inteleg ca esti obosita. Cat despre vaccinuri, ti-am zis de luna trecuta( si noi a trebuit sa facem la amndoi in aceeasi luna si am lasat 1000 ron la farmacie-bine si cu ce le mai trebuia, plus laptele Elenei care a fost la oferta, dar se aduna)
Cristina bun venit lui Patrick, este asa de dulce. Sa fiti sanatosi si sa aveti putere sa-i cresteti.
Miere eu ii tin pe amandoi in aceeasi camera, mai adoarme lena si o trezeste Stefan, dar de cele mai multe ori adorm (seara) cam in acelasi interval. Daca Elena este agitata o tine Radu in sufragerie pana ce adoarme(la tati in brate) si apoi o punem in patut.
Porumbita imi pare rau pentru cele intamplate, m-am gandit la tine, dar sunt sigura ca Dumnezeu este sus, vede si aranjeaza lucrurile intr-un anumit fel. Este greu, dar cu timpul toate se vor rezolva. Cand ai timp da-mi si mie datele de contact de la logoped( vreau sa merg si eu cu Stefan)
Bee felicitari! cum a fost la Zoo? Ce a zis Alexia?
Naty ce fac fetele?
Va las ca merg sa-i dau sa pape Elenei. Incerc sa pun si ceva poze pe mail.

lisssa_ana spune:
Carmen, de la cat timp au dormit in aceiasi camera?
Ana dormea in camera ei, bb va dormi cu noi in camera pana pleaca mama si dupa aia vedem, va avea 3 luni (asta daca se naste odata), am vrea sa ii punem in aceiasi camera sa se obisnuiasca.
Rox,Naty, Mara, si restul mamicilor de 2, la voi cum a fost?
Alina1976, mi se pare ca le pusese pe fete de la inceput in aceiasi camera
Mama de Ana si 40+
Fashion

Carmen_Marieta spune:
Lissa pai cam de la o luna, stiti cand mergeam cu Elenala mama dormeam in camera cu ei.. Stefan nu adoarme pana nu o descanta pe Elena( scuipa asupra ei de 3 ori, a vazut la tata cand o descanta).
Nu te stresa ca bebe sigur va iesi.. azi ma gandeam la tine si la eclerele care erau facute la odisee( mi se facuse pofta).
Poate bebe nu iese ca nu are agitate.. uite cateva

mara95 spune:
salut!
ai mei, pana am incheiat alaptatul, au dormit cu mine(pe rand).apoi flavi cu tati, eu cu andru.acum incerc sa-i obisnuiesc sa doarma amandoi, adica ii adorm in dormitorul mic, dar cateodata adorm cu ei si ma trezesc dimineata.
.nu m-am stresat deloc in privinta asta, am facut in asa fel incat toti din casa sa fie multumiti si odihniti.
lissa, va fi bine, odihneste-te cat poti!
porumbita, exact ca alinuk, am aceeasi convingere :"nimic nu-i intamplator!".
despre noi:cand flavi a incheiat cu varicela, cu 2 zile inainte de concediul la munte, andru a facut si el varicela.asa ca ei 2 la munte, noi 2 acasa, consemnati.plus ca ma mai duc si la un curs pe canicula asta, curs ce si-a modificat data de 3 ori.dar suntem optimisti, fericiti si ne pupacim toata ziuaaaaa!ca sa nu va zic ce relaxant si mega-linistitor e cu un singur copil acasa!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

bebelusi spune:
Carmen , eu v am stresat cu eclerele
Vlad doarme la el in camera si Irina cu noi in camera, deocamdata
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"