Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Paula carcei am avut si eu la Razvi si am si acum parca si mai nasol...e cumplit, mi se intampla numai noaptea si doareeeeeeeeeeeeee .

Insa mie mi-au aparut si la Razvi si acum de prin luna a 6a. Eu iau si MagneB6 si degeaba.

Cand mi se pune cate unul noaptea sar imediat din pat in picioare - numai asa trec .

Eu am inceput usurel si cu arsurile - dar parca mai "light" ca la Razvi...sper sa nu inceapa si astea...

Crisspy, fericita de Razvi si 32 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Fetele multumesc de incurajari.

Cristi bine ati revenit acasa . Cum esti? Dar bebe? Carol ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspy multa sanatate va zic si aici! Si noi tot la fel cu tusea, nu are nimic altceva decat tuse, azi noapte a fost mai bine iti zic si tie ce am facut poate va ajuta: aerosoli cu albuterol inainte de culcare, sinupret si vibrocil in nas. A dormit mult mai bine decat noptile trecute.

Ieri l-am dus si eu la doctor ca mi-era teama cu tusea asta de o saptamana cu ocazia asta l-am si cantarit 15.5 kg....nu stiu de unde ca nici asta nu mananca cine stie ce.

Cristi cum e acasa cu bebe mic? Carol cum a reactionat?

Iulia de faza cu dulciuri mi-e teama si mie in romania, nu stiu de ce toata lumea crede ca tb sa vii cu o ciocolata la copil.

Eu sunt bine, 20 de saptamani, mi-au disparut complet greturile ceea ce doresc si celorlalte burticoase, acum am inceput sa iau avant cu kilogramele, desi per ansamblu stau mai bine ca la A., am vreo 4.5 kile in plus.

Revin cand ajung la servici.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cami eu am fost cu treaba la Gura Portitei. Nu am platit nimic (na, delegatie de serviciu).
Dar m-am uitat la preturi din curiozitate, mi se par destul de mari, 50 euro camera pe noapte + 50 RON de persoana trasnportul cu vaporul (altfel nu ai cum sa ajungi) + psicina se plateste, sezlongurile la fel.
De frumos e frumos.

Rox Nadi nu are 12 kg. De fapt, nu stiu daca are nici 11 ... n-am mai cantarit-o de ceva timp. Nici cm nu stiu cati are, dar e scunda, vad in comparatie cu alti copii din parc de varsta ei. Eh, asta e, nici eu nu-s o inalta. Cat despre greutate - macar de-ar ramane asa silfide si cand or fi mari.
Eu una nu-mi mai fac griji cu asta de mult. Amanadoua sunt sanatoase tun desi slabanoage, ma indoiesc ca ceva kg in plus le-ar ajuta cu ceva.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cateva minute carol s-a uitat la bebe miiiiiic miiiiiic, i-a facut si un pic de draga, a incercat sa-i dea sa manance zmeura!!!!! si o motocicleta
apoi a primit cadoul de la pat - o masina mare rosie

si peste 5 min cand a venit tati si l-a intrebat cum e bebe a spus MACINA E MAAAAAARE, MAINA ROCIE A CAIOL

acuma dorm amandoi si e liniste, tine-le doamne naravul!

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Crisspy multa sanatate va zic si aici! Si noi tot la fel cu tusea, nu are nimic altceva decat tuse, azi noapte a fost mai bine iti zic si tie ce am facut poate va ajuta: aerosoli cu albuterol inainte de culcare, sinupret si vibrocil in nas. A dormit mult mai bine decat noptile trecute.

Ieri l-am dus si eu la doctor ca mi-era teama cu tusea asta de o saptamana cu ocazia asta l-am si cantarit 15.5 kg....nu stiu de unde ca nici asta nu mananca cine stie ce.

Miere pai facem aerosoli cu adrenalina si dupa cu dexa, la sfatul Irinei...cu nasul nu mai avem probleme, am scapat acu' cateva zile de muci.

Razvi avea ultima data cand l-am catarit 15kg de la 16,5kg cat avea cand s-a mutat la Bucuresti: a pierdut 1kg in primele 3 sapt de gradi + jumatate de kg in spital. De cand a iesit din spital nu l-am mai cantarit, dar nici nu l-am mai masurat. Oricum, cert este ca nu mai are bulanashele lui apetisante ...o sa-mi fie dor de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristi bine ati revenit acasa!!!!
Iulia stiam io ca ale noastre-s siameze. mananca tu ciocolata sa scapi repede de ea
mai, io va zic, stiti ca-s nestresata complet. da m-am ofticat cand am vazut cum curg blugii aia de pe ea si cum ii iese sira spinarii ca la stegozauri . pe de alta parte Ledi o vazu ieri si se jura ca arata bine. deci asta e. o manca cand o vrea.
Paula, ai carcei de la o lipsa temporara de magneziu. ia magneziu, sau magneziu cu calciu. incearca os unit de la biofarm. sau magneziu simplu - cel cu multa vit B nu e nemaipomenit de indicat, ca creste pofta de mancare . sau opreste multivitaminele si ia magne b6 - vreo 3 pe zi.
iar amorteala e de la umflarea incheieturilor - tesutul apasa apoin pe terminatiile nervoase si da senzatia de amorteala/furnicatura. in afar de baut apa si stat la racoare.. nu e remediu. (doar nasterea e remediul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor

Crisspy - si eu ma simt fff obosita desi zac toata ziua si nu fac nimic , cred ca e de la sarcina. Sper sa nu fie tiroida iarasi....
Eu nu neglijez vitaminele si te sfatui sa le iei si tu ca mai ajuta la tonus.
Nu prea reusesc sa ma alimentez ca lumea , o fi din cauza caldurii, a oboselii...nu stiu, raportez la 34 saptamani 7,5kg luate, bb era de 1.850 la 33 sapt cu lichid putin...si mi se pare ca si burtica e destul de mica ...ma gandesc la tot felul de prostii ...or fi hormonii de vina.

Ii trimit un pupic dulce lui Razvi sa ii treaca tusea.

Miere, anna - pupici pentru liciricii bolnaviori .

Sdcristi - bine ati venit acasa ;
Dark - am vazut pozicile , ma bucur ca va priit vacanta .
Iulia am vazut pozicile cu nazdravana mica , ce frumos spune ea poezia pare sa ii placa la apa ;
Bpaula - eu nu am avut probleme cu carceii, nu stiu ce sa iti spun.
Rox - o fi si din cauza caldurii, daca se hidrateaza bine si nu are semne de boala eu zic sa nu te stresezi prea tare.

Mulumesc tuturor pentru incurajari;

Alice e mult mai bine, aproape ca a trecut.
Deja mananca dar...trebuie sa ii dau eu in gura bucatele mici, cum am facut cat a fost bolnava , nu vrea sa reinceapa singura . Am hotarat sa o mai las in pace cateva zile si dupa aceea nu ii mai dau eu sa pape singura.
Lapte inca nu vrea Dimineata cand i-am oferit sticla cu lapte a fugit si a inceput sa tipe si sa planga ....probabil a ramas cu imresia ca daca il baga in gura o doare...nu stiu ce sa cred.

Va doresc o zi buna

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

E simpatic foc! Si Carol cum se uita la el:)

Sunt tare curioasa ce reactie o sa aiba si A. am cumparat o carte despre cum vin pe lume bebelusii si are acolo o poza cu o mama si un bebelus in burtica, arata copilul, placenta, cordonul...cum e pus bebele la san...i-am lasat-o la indemana si aseara s-a asezat jos si o rasfoia...s-a oprit la pagina cu bebele in burta...era cam nelamurit, apoi la pagina cu bebele la san deja stie ca bebe bea lapte de la tzatza, asta ii repet de fiecare data cand ma vede fara sutien, cateodata cere el singur sa vada tzatza:)))ce-o fi in capsorul lor???

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput