Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)
Raspunsuri - Pagina 5
veronica75 spune:
Bee - felicitari!
sdcristi - e super dulce patrick, felicitari inca o data
Hai Lisa , special pentru tine ;
Fetelor, asaaa, dintr-o data m-am hotarat, gata, inscriem fata la scoala , am telefonat, am fost astazi si gataaaa de la 1 sept. mergem la scoala . Doamne Ajuta sa fie bine.
Alice e mai bine cu boala, inca mai are gingiile umflate si ceva bubite pe limba dar a inceput sa pape deci e semn bun
Partea nasoala e ca a renuntat de tot la lapte , nu mai vrea sub nici o forma, nici cu bibe sau canita, nici cu pahar sau pai, nici lapte formula sau de vaca .
Aseara am reusit totusi sa ii dau un pic de lapte de vaca cu fulgi de orez inveliti in ciocolata...sper sa isi revina la normal
pupici la toata lumea
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
AMR 7 saptamani
crisspy spune:
Bee felicitari!
Vero gata, v-ati hotarat? Lasa ca o sa revina si la laptic incet-incet, mai ai putina rabdare.
Ma uitam pe pozele voastre, nu i-a fost frica lui Alice in chestiile alea in care s-a dat cu tati?
Crisspy, fericita de Razvi si 32 sapt Andra - Maria
ada_coman spune:
Bee, felicitari!
Crisspy imi place tare mult numele bebelinei voastre!
Vero sanatate si felicitari pt inscrierea la scoala! Isi va reveni usor, usor Alice si cu laptele. Noi nu mai consumam decat cu cereale, destul de putin simplu de cand am scos biberoanele, de asta iarna. A baut si ea aseara cu paiul ceva, ceva.
Sanatate tuturor si multi pupici!
anna-mama spune:
Bee, felicitari!
Crisspy, frumos nume pt printesa, abia astept sa o vad, sunt sigura ca o sa fie o frumusete
Ada, pup ingerasele tale. Ce ne mai zici despre ele?
Veronica, ma bucur ca e Alice mai bine si ca papa, o sa-si revina si cu laptele. Am vazut si pozele, frumoasa mai e nu stiu cum ai facut sa iasa asa frumoasa, poate imi zici si mie secretul Sigur asa va fi si gagalice mica
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
veronica75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy Ma uitam pe pozele voastre, nu i-a fost frica lui Alice in chestiile alea in care s-a dat cu tati? Crisspy, fericita de Razvi si 32 sapt Andra - Maria |
Ba da da,... si noi nebuni
Adevarul e ca nu a plans, doar s-a speriat tare la ultima parte si atunci cand au plonjat in apa .
A impresionat-o destul de mult, ca 2 zile dupa aceea ne-a inebunit povestindu-ne iar si iar cum s-a urcat cu barcuta sus sus si dupa aceea baaassssstttiiiii(arata si cu manutele) si toanfff in apa .
Crispy si mie imi plac ambele numele alese sunt foarte frumoase
Fetelor, multumesc de sustinere , si sper sa nu aveti contact cu boala asta vreodata, e tareeee nasoala .
Eu una ma bucur enorm ca Alice a inceput sa pape iar cu laptele o sa vedem pe parcurs ce se mai intampla.
Anna - ce spui tu acolo? ce secret? eu cred ca tu deja detii unu mai bun
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
AMR 7 saptamani
crisspy spune:
'Neata,
Multumesc fetelor pentru aprecierile la adresa numelui bebelinei . De cand ma stiu, am zis ca daca o sa am o fetita o sa o cheme Andra, iar Maria a venit asa ca supliment.
Ada tu intri zici cate ceva pt fiecare dar de voi nu mai zici nimic ...ce mai fac fetele?
Vero eu credeam ca lui Alice chiar ii place in chestiile alea...nici voi nu sunteti pe treaba voastra . E bine totusi ca nu a plans, oricum o sa va tina minte pentru faza asta. Cu burtica cum mai esti? Stii ce o sa aveti, sau vreti sa fie secret?
Anna tu cum te mai simti? Paula, Miere voi?
Mey dar de Crisspolis mai stie cineva ceva, nu trebuia sa nasca?
Ieri am vorbit si cu Cristi (Sdcristian) si imi spunea ca daca are noroc ii externeaza sambata, daca nu abia luni. Era OK, cu dureri bineinteles, astepta sa vina lapticul si se minuna de cat de mic e Patrick.
Diseara ma duc si eu la echo sa vad bebelina...l-as lua si pe Adi ca e si el curios dar nu avem cu cine sa-l lasam pe Razvi si decat sa merg cu el la echo mai bine ma lipsesc ...este de o nervozitate ceva de speriat . Pana nu-si face numarul de urlat si tipat nu se lasa. Dupa aia pare mai OK.
Mai nou nu ma mai lasa sa-i dau eu sa manance, vrea el...aseara a mancat omleta cu lingurita, furculita nu a vrut. La gradi la fel, incearca sa manance singur, va dati seama ce iese la ciorba . Desi suntem cu tuse iar, ma bucur ca se observa in cele cateva sapt de gradi (si alea cu pauza) nishte progrese...Acum le astept cu interes p'alea legate de vorbe .
gascha
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspy 'Neata, Desi suntem cu tuse iar, ma bucur ca se observa in cele cateva sapt de gradi (si alea cu pauza) nishte progrese...Acum le astept cu interes p'alea legate de vorbe . |
asa a inceput si Alex, nu vorbea, dar ridica manutele, batea din palme, dansa cand era singur, banuiam eu ca era de la "Bate vantul frunzele", pe care eu nu i-l spusesem. si la ciorbita, spre final, cand mai era putina o bea cu castronul. de ciorbita am intrebat la gradi si mi-au spus ca asa fac, cand mai ramanea putina o beau, ca acolo le-o pun in canute :)
apoi a inceput cu nume de copii, ii striga singur prin casa, apoi "opii", "gaca" etc etc
deci sunteti pe drumul cel bun, daca o face ca Alexu meu, si cred ca asa va fi:)
bafta la eco, sa vii cu detalii bune
crisspy spune:
Micola nici nu stii ce mult inseamna incurajarile astea pt mine . Astept cu interes urmatoarele schimbari
anna-mama spune:
Neata,
Crisspy, eu sunt ceva mai bine, m-au mai lasat greturile, mai am dureri de cap si obosesc fff repede, mai mereu sunt franta Acum am probleme cu Vladut, este un pic deranjat la burtica si s-a oparit ingrozitor la fundulet Ma bucur ca Razvi s-a adaptat la gradi bine si se vad deja progresele, o sa vorbeasca cat de curand, ai sa vezi! Tu i-ai facut vaccinurile optionale lui Razvi? Ma gandesc sa-i fac si eu ceva lui Vladut ca-l dau la gradi din toamna...
Vero, nu se compara, Alice e de revista!
Micola, ce ma bucur ca Alexutu vorbeste acum, bravo, ce de minuni face gradinita!
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Anna Vladutzul sa nu fie nimic grav.
Tu iei vitamine ceva? La mine s-a simtit ca nu am mai luat 4 zile vitaminele, acum de cand le-am reluat parca sunt mai "vie" .
Noi am facut Rotarix si Prevenar in plus fata de schema recomandata. Dr ne-a zis sa-i facem si Avaxim in toamna - 2 doze. Dar tot a facut Rotavirus pana la urma.