Revin si eu cu intrebarea asta, va rog sa nu dati cu rosii dar sunt absolut infricosata de viroze ...Pana la varsta de 1 an l-am avut racit de 5 ori si cu enterocolita o data deci nu mai pot imi vine sa-l tin numai in casa...Marti ajung la medic iar pt control si am sa-l intreb, dar pana atunci va intreb pe voi, se pot administra medicamente/siropuri pt imunitate pe perioada verii? Iustin a luat Lantigen B si de la ultima raceala pana acum nu a racit si am tinut doar 1 luna acel tartament...Cumatra mea a mers la medicul ei si i-a recomandat Lantigen B acum vara..medicul meu mi-a zis ca doar pana in mai se da...??? Care sa fie oare adevarul???
Ceva naturist pt imunitate exista, dar care sa aiba si efect???
Multumesc mult!
Lantigen B am dat si eu,e bun ..insa se da o cura cum se zice ,adica daca i-ai dat de acu ii mai dai cand spune medicul..eu i-am dat impreuna cu imunogrip si sanosvit..stiu ca se da in lunile cu r..eu ii dadeam 10 pic sau 7 nu mai tin minte parca 1 flacon si din al2-lea jumatate si cred am facut pauza imtre ele..desi am mai auzit mamici care dau pe timp de vara
Se dau tratamente pt imunitate si pe perioada verii la indicatia medicului.
Lantigenul insa se da dupa schema si doar o perioada.
Piata este plina de produse pt imunitate,cel mai bine e sa vorbesti cu medicul pediatru.
Noi folosim de la childlife si sunt multumita de ele.
Sanatate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Merci fetelor, miercuri merg sa vorbesc cu medicul..am fost in seara asta de ne-a schimbat tratamentul din sirop in intravenos...dar asta e..daca vomita tot ce ii dau?? Miercuri ne-a chemat la control si atunci il intreb si de tratament pt imunitate