Cerclaj rupt la 20 de saptamani

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lia ma bucur foarte mult pentru tine.Sa dea DD sa fie bine si sa nasti la termen.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Draga Lia,

Sanatate maxima iti doresc!Iti tin pumnii pt maine daca iti vor reface cerclajul-sa mearga totul brici!Va asteptam pe tine si pui(varianta 2 in 1)pana in Noiembrie,la conversatii pe net!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

criss mai ai ceva vesti de la Lia?
ai ajuns azi la ea?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am fost azi la Lia,are burticuta frumoasa,a inceput sa planga cand a vazut mesajele voastre
Va multumeste pentru rugaciuni!
Maine dimineata incearca sa-i faca cerclaj!
Doamne ajuta!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Liutza draga,sunt alaturi de tine.Fii tare,sunt sigura ca Doamne Doamne va asculta rugaciunile noastre si totul va fi bine

Te imbratisez cu drag

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

ii doresc si eu lui lia muulta sanatate si putere sa finalizeze cu bine sarcina

sa ii ziceti ca eu cunosc o fata care de pe la 16 saptamani a patit ce a patit si ea si a stat cu picioarele legate prin aer [la propriu nu la figurat] pana la 7 luni cand a facut cezariana de urgenta,dar bebe e bine acum are aproape 5 ani si e un super baietel...totul s-a petrecut in spitalul univ buc...asa ca, cu rabdare treci marea.

multa putere ii doresc

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

CRISS spunei Liei sa-i ceara parerea si lui Pascal,pt ca stiu ca ea avea mare incredere si in el.Fiind u medic mai in varsta si care pana nu demult a lucrat ca ginecolog in Germania,are ceva experienta si sper sa fie capabil sa faca ceva bun pt ea si bebe.

gravi 20+ cu Sara Elena
A vorbit sotul ei si cu Pascale si i-a spus ca i se intampla asta pentru ca are colul foarte prost si se deschide din interior,ca o palnie,asfel permitand sarcinii sa alunece usor in jos.
Singura speranta este un dublu cerclaj(pe care o sa incerce sa il faca in dimineata asta) si mult ajutor de la Dumnezeu.
I-a spus si conferentiarul sa se roage mult!
Doamne ajuta,sa schimb titlul subiectului cu "cerclaj refacut"

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia, bafta multa, multa, multa, multa astazi!!!

Lai 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Doamne Lia ma rog mult la Doamne Doamne sa iti reuseasca cerclajul acum dimieata si sa te vedem in noiembrie cu bebe sanatos in viata!

diana 16+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna dimineata
Lia ma pentru tine sa fie totul bine, sa poti duce sarcina pana la capat cu copilasul mult dorit

Mergi la inceput