Cerclaj rupt la 20 de saptamani

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

CRISS,multumim mult pt vesti.Eu i-am dat un sms de incurajare,dar nu stiu daca sa o intreb daca vrea sa trec pe la ea intr-un alt sms.Nu vreau sa o supar,sper doar sa fie bine bebe si sa mai stea acolo in burtica macar pana o sa poata respira singur si toate cele,adica 32-34sapt.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

arleza sau vreo fata care ajunge la Lia ... va rog sa-i luati de la o Biserca ACATISTUL SFANTULUI IOAN RUSUL si sa ilndati sa il citeasca...este un sfant care a ajutat foarte multi oameni aflati la rascruce de drumuri iar moastele lui se gasesc in Grecia pe insula Evvia.
va rog eu mult daca aveti posibilitatea sa faceti chestia asta...eu am si ulei de la candela sfantului pt ca am fost anul trecut acolo...maine vin in bucuresti la eco...daca vrea cineva sa ne intalnim sa dau o sticluta cu ulei sa se dea pe burtica...si cu acatistul...sigur nu o va lasa Dumnezeu

21+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

LIA si astazi un gand bun si incurajari pentru tine si bebelusul tau! Doamne ajuta!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ma rog si eu sa fie totul bine si in final Lia sa aiba un bebels in brate. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

in curte la sp polizu este o bisericuta cu hramul sf ioan rusul, sunt acolo si particele de moaste, se gaseste si acatistul sf la pangar, si se poate da acatist pt 40 de zile la preot cu o tablita cumparata de la pangar, intrebati la dna care vinde acolo si o sa va indrume.
doamne ajuta!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capra cu trei iezi

in curte la sp polizu este o bisericuta cu hramul sf ioan rusul, sunt acolo si particele de moaste, se gaseste si acatistul sf la pangar, si se poate da acatist pt 40 de zile la preot cu o tablita cumparata de la pangar, intrebati la dna care vinde acolo si o sa va indrume.
doamne ajuta!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!
Multumesc,joi cred ca o sa merg la ea.
Arleza ii spun si de intentia ta

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Aseara era oarecum mai bine,mi s-a parut un pic mai optimista,a zis ca azi sau maine o sa o controleze iar doctorul,nu e bine sa umble prea des acolo,sa vada dc s-a mai retras punga,daca nu s-a retras presupun ca o sa incerce sa o impinga la loc.

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

liaiti trimit un gand bun si DD sa te ajute sa iti tii in brate!
cris multumim pentru vestile despre lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

CRISS, saru' mana,da chiar te rog sa-i zici ca as vrea sa merg sa o vad.Nu stiu cand o sa ajung la Buc,dar sapt asta sigur tre sa merg.Deci tu o intrebi daca vrea sa trec pe la ea si imi zici si mie,ca la toate sms-urile pe care i le trimit nu mi-a dat nici un raspuns si a ganesc ca nu vrea si nici nu se simte in stare sa primeasca vizite.Asa ca orice ti-ar spune chiar daca vrea sa ma duc pe la ea chiar daca nu,eu nu ma supar pt ca o inteleg ca ii e greu.Doar sa-i transmiti din partea mea(si a tuturor fetelor de la Odisee)ca ne gandim la ea tot timpul si ne rugam pt bebe si pt ea sa fie bine iar ea sa reuseasca sa-si tina bebelusul in brate in noiembrie.dulce dulce de mine pt LIA mea draga!

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Joi sper sa ajung la ea,si o sa printez toate mesajele voastre de incurajare sa i le duc.Sigur se va bucura sa vada cate fete se roaga pentru ea.
E o idee buna,nu?
Azi nu mi-a raspuns la sms,sper ca doarme sau poate e doctorul la vizita

O vestuta pentru David

Mergi la inceput