Urgent! Smurd! Copil 2 ani!
Raspunsuri - Pagina 3
Alina spune:
Carola,ma bucur ca s-a terminat cu bine...
Nu stiu daca ati intrebat dar Neuromedul are numai salvari private adica pacientul plateste suma da...
SMURD-ul e destul de greu de primit gratuit,ma rog,am avut nevoie sa o transportam pe mama cu elicopterul Timisoara-Bacau si la SMURD ne-au cerut 1000 de euro...
Cu siguranta avea drept la o salvare cu asistenta insa din pacate,pt a obtine in timp util si cu dotari...tb pile (ma rog,placa e ca sunt multe solicitari,salvari putine,bani la fel...) si asta o spun pt ca asa am procedat,altfel ar fi durat...
carola spune:
XIO, unde am scris ca SMURD este incompetent? Din contra, am o parere f buna despre SMURD de aceea am si directionat 2% catre ei.
Dupa ce am vorbit cu operatorul de la SMURD, dupa 10 minute m-a sunat inapoi sa ma intrebe ce s-a rezolvat si de ce nu a sunat medicul. Cand au ajuns cu nepotelul cu avionul in Bucuresti cei de la Smurd stiau deja de "baietelul cu bateria". Asta dupa 12 ore. SMURDUL astepta doar tel de la TM, in schime cei de la TM dupa ce ca au fost incompetenti nici macar nu au incercat sa ajute pacientul. La aeroport i-au trimis cu taxiul nici macar o salvare nu le-au pus la dispozitie. Cand au ajuns aici copilul avea saturatie 60%, din fericire am vorbit noi la ambulanta si au mers cu ambulanta pana la spital unde a fost preluat imediat.
la celelalte chestii scrise nu are rost sa iti raspund ca nu ai priceput nimic.
Apropo, mama nepotelului a terminat medicina in Timisoara, la fel ca si tine, deci nu era chiar pe langa si cu toate astea din prea mult bun simt nu a facut scandal ca sa poata rezolva ceva. Pe langa incompetenta si rea vointa de care au dat dovada, au trimis-o aici si cu actele incomplete. Din fericire a avut parte de medici ok si i-au primit la Maria Curie. Stii cum se simte nepotelul meu acum? Este la ATI, este hranit prin cateterul din jugulara, are esofagul afectat pentru ca a stat cu bateria aia acolo atatea ore... banuiesc ca nu te mai intereseaza si alte detalii.
Asa, ca fapt divers...am avut nenorocul sa ma aflu in Timisoara 6 luni, anul trecut. 6 luni in care am avut incredere intr-o femeie care a terminat medicina ( nu pot sa numesc medici oamenii incompetenti pentru ca ii jignesc pe ceilalti), femeia asta m-a "ajutat" sa pierd o sarcina la 25 de saptamani. Nu vrei sa stii parerea medicilor din Bucuresti despre ea (nu le-am spus niciodata numele ei doar au luat la cunostinta, din documente, de felul in care "s-a ocupat" de sarcina mea). acum, la a 2 a sarcina, constat si eu diferenta dintre femeia aia si medicii de aici. Superficialitatea ei pe mine nu m-a ajutat.
multumesc fetelor pentru gandurile bune.
21+
www.flickr.com/photos/carola456
lavi02 spune:
Of, Carola, sanatate multa nepotelului tau, sa se rezolve problema de la esofag. iar tie sarcina usoara si frumoasa si bb sanatos!
hannen spune:
Ma bucur mult ca micutul este bine!Multa sanatate iar tie sarcina usoara!
Whatever happens don`t let go of my hand!
Acum am un inger pazitor,cel mai frumos si bun inger din lume!MAMA!Te voi iubi etern!
XIO spune:
Carola, vezi cu tonul ala ce faci.
Unde ai spus? Asta se intelege din mesajul tau in care ii faci pe toti incompetenti.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro