Urgent! Smurd! Copil 2 ani!
am nevoie de ajutor, daca se poate face ceva!
nepotelul meu de 2 ani si 4 luni este in spital in Timisoara. a inghitit aseara o baterie. bateria este in esofag, oamenii de la Timisoara nu mai au ce sa ii faca si au vorbit la Maria Curie dar nu au cu ce sa il transporte in Bucuresti. nu exista nici o ambulanta echipata in Timisoara pentru asa ceva. Cum putem sa rezolvam situatia? aveti cunostinte, idei, ceva!!!
www.flickr.com/photos/carola456
Raspunsuri
Ilinca_M. spune:
Uite ce am gasit similar:
http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/copil-salvat-la-cluj-dupa-ce-a-inghitit-o-baterie-88300/
Acel copil de 1 an si 7 luni a fost purtat pe la diferite spitale din Arad, Timisoara, Szeged si salvat la limita in Cluj! Totusi Clujul e mai aproape decat Bucuresti...
Cum naiba n-au in Timisoara "ambulanta echipata pentru asa ceva"?!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
XIO spune:
Cum nu au ambulanta pt. asa ceva? ca avem si elicopter, sunt transportati copii de la neonatologie la targu-Mures pt. operatii... Exista SMURD-ul, Neuromedul.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
carola spune:
Xio, lasa-ma ca m-am convins ce "oameni" sunt acolo! si nu numai acolo. peste tot sunt caricaturi/ specimene din astea. nu pot numi medici asemenea caricaturi.
dupa ce ca sunt incompetenti nici macar nu ii ajuta sa ajunga undeva unde mai au o sansa.
chiar eu am vb azi la SMURD si au spus ca ii aduc cu avionul/ elicopterul in Bucuresti numai sa sune un medic de acolo la SMURD. Nu a fost nimeni in sare sa isi asume responsabilitatea. Cica au nevoie de aprobarea "consiliului director" care se intruneste maine la ora 13:00. pana la urma vin la Bucuresti cu avionul,pe banii lor ( ai familiei). Stii ce le-a spus acel "om" de la spital? sa se duca la aeroport cu taxiul. nici macar o ambulanta, nimic. sper sa reusim macar sa aducem o ambulanta maine dimineata la aeroport sa il astepte. copilul asta este anesteziat, este vai de capul lui acum. au incercat sa ii dea nu stiu ce pastile nu stiu pentru ce si a inceput sa saliveze.
sunt foarte revoltata de tot rahatul si mizeria pe care o creeaza si acesti "oameni". ia-le apararea in continuare.
20+
ANDREEASMAR spune:
Suna la Antena 1, Pro tv...oriunde!!! Spune-le ce se intampla....astia abia asteapta sa aiba un astfel de subiect...stiu, poate e o tampenie ce te sfatuiesc, dar uneori faci orice...nu stiu, chiar nu stiu cum sa ajut... :(
hannen spune:
Stan Patitul(adica eu) vrea doar sa zica o rugaciune si sa transmita un gind bun familiei si micutului .Dumnezeu sa va ajute si sa aiba mila si indurare de voi.Cu medicii sunt lamurita!
Whatever happens don`t let go of my hand!
abramburika spune:
xio - nu vreau sa isc polemici pe un sb atat de delicat, dar e si mai grav daca tu zici ca au masina, aparatura pt. a transporta o urgenta (pt. ca lucrezi in domeniu), iar omului de rand ii spune ca nu exista asa ceva. Asta inseamna respect = 0 pt. pacienti. Mai ales ca e o situatie de urgenta.
carola - ce mai stii de nepotel? Cum a fost asta-noapte? Au reusit sa ajunga la Buc.?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
carola spune:
Va multumesc pentru mesaje.
Nepotelul a ajuns in dimineata asta la spital in Bucuresti. Medicii incearca sa ii scoata bateria endoscopic, daca nu reusesc o vor extrage chirurgical.
Ma intreb, acel spital din Timisoara ce rol are?
21+