Cat costa si unde se repara ochelari

Monica mi-a stricat ochelarii de soare si as vrea sa ii repar. Le-a rupt o toarta si a scos o lentila (treaba serioasa). Cam cat costa o reparatie - nici nu stiu daca merita sa ii repar. Si unde se repara ochelari cat mai in centru?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Raspunsuri

yuppy spune:
Eu tocmai i-am reparat copilului ochelarii de vedere: pentru o lentila schimbata si reparatie la un brat am platit 50 RON. Centrul este la Piata Norilor, si mi i-a facut pe loc. Acolo i-am facut si ochelarii si aveau pretul cel mai mic, si am fost foarte multumita.

Burtocika spune:
Langa McDonald's Dristor exista un centru de optica. In principiu la orice centru de optica se si repara (daca au si atelier pt montat lentilele); lentila de pus e simplu, bratul rupt nu stiu daca e asa simplu ... O sa-ti spuna ei daca merita reparati ...
Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

crissteo spune:
Langa Cora Lujerului, langa Mega Image e un centru. Am dus eu ochelari de vedere acolo pentru un brat rupt, 20 lei, sunt gata a doua zi.
Mai e un centru pe bdul Ion Mihalache, la piata 1 mai, 20-30 lei si dura 3-4 zile.

Sinzianaaa spune:
Eu mi-am facut ochelarii de soare o data la OPTIDUC care se afla pe SOS.OLTENITEI sau mai au un magazin in piata Sudului.50 RON
A doua oara mi i-am facut undeva pe langa unirea vizavi de Tribunal.30 ron.

Rufus spune:
Zona Unirea iti convine?
Mergi dinspre Unirea spre Universitate, pe dreapta, treci de biserica, ceva magazin si fast-food si este un magazinas mic de optica (deci pana in Cocor), doar usa e la fata; sunt niste oameni acolo tare de treaba...o sa le ramai clienta.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010