Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!
Raspunsuri - Pagina 5
roxanici spune:
neata, multumi de cafea
Cris, multa sanatate prietenei tale si sa iasa bine totul!
la noi nimic nou sub soare....multumim de felicitari desi nu era cazul. a inceput horia sa mearga si cu antemergator din ala....jucarie, dar tb sa stau in spatele lui ca se duce la un moment dat intr-o parte si nu se poate redresa.....facem pasi mici spre alergarea finala.
sa aveti o saptamana frumoasa in continuare si poate vine vara si la noi![]()
aleesicoo spune:
Neata!
Vero, da copii erau morti!
Feteor eu v-am spus si voua ceea ce am auzit si eu, acum daca astea sunt inventii treaba lor, dar ce s-a gasit la lehliu nu este inventie pt cva sotul prieteni mele este politist si el face ancheta acolo.
In fine sa vb despre lucruri mai frumoase.
Noi ne pregatim sa iesim afara la joaca.
va pup o zi frumoasa!
n_a_n_a spune:
Salutare mamici si bebici, si bine v-am gasit in casuta cea noua
!
Noi suntem bine, sanatoase si vesele amandoua. Adelina e o "cronofaga" vorace
, si imi monopolizeaza fiecare minutel; daca ma pun la calculator, vine si mi-l inchide de la buton
; ne jucam toata ziua si nu inceteaza sa ma uimeasca cu tot felul de chestii. Deja inventeaza jocuri - se preface ca manaca, ca da tzitzi la jucarii
, ia flaconul cu crema si se preface ca pune in palma, freaca manutele si apoi isi intinde "crema" pe picioruse, pe burtica, vine si imi face masaj, si muuulte altele
. Deja reuseste sa imbine 6-7 piese de lego. Ca de obicei, se oglindeste "imbracata" cu orice prinde de prin casa, si e innebunita dupa "bratari" (elastice de prins parul) si "manusi" (sosete pe care si le trage pe maini). In ultima vreme se frustreaza din ce in ce mai tare cand nu inteleg ce vrea sa-mi spuna pe limba ei, iar eu incerc sa nu ma frustrez la randul meu
. Cand vede ca nu reuseste verbal, ma ia de mana si ma duce si-mi arata ce vrea, asta daca nu-mi aduce obiectul in cauza (de exl sticla de apa goala, sa o umplu); de inteles, intelege aproape tot, e de speriat
: i-am zis "Ade ia-l pe tati si mergeti sa va spalati pe fata" si s-a dus l-a luat pe tati de mana si l-a dus la baie. Si, vai, e atat de incapatanata si de sensibila! Da' de asta va povestesc alta data
.
Corina 
, multumim mult de tot pentru osteneala cu mutarea la scutece! Stiu ca a fost facuta cu drag, iar poezioara de pe prima pagina e grozava!
Roxanici
, BRAVO lu' Horicu'! Sper ca te-ai mai linistit cat de cat.
Mai fetelor, povestile astea cu rapirile pentru organe sunt... povesti! Eu una nu cred nicio iota; intr-adevar, se rapesc copii si exista o www.alertarapirecopil.ro/Home.aspx" target="_blank">campanie pe tema asta, insa marea majoritate sunt violati si ucisi, cu preponderenta in mediul rural, de catre rude sau apropiati/vecini ai familiei (vezi www.adevarul.ro/locale/timisoara/Timisoara-fetita-omorata-noua-ani-crima-JImbolia-politie-canal-disparut_0_502149848.html" target="_blank">cazul de la Jimbolia]. Niciun om, cu picioarele pe pamant si neafectat de scenarita nu poate crede ca s-au gasit 15 copii morti, cu biletele si bani care sa spele constiinta criminalilor, fara sa rasufle nimic prin presa, sau fara vre-un parinte innebunit de durere care sa apeleze la televiziuni pentru gasirea mostrilor-prelevatori-de-organe. Or fi extraterestrii care fac experimente pe copiii nostrii
?! Zic si io... ca organele nu se preleveaza asa, tam-nesam, sa se gaseasca cumparatori ulterior... Mie nu-mi vine sa cred ca lumea pune botu' la asa ceva
; dar daca ma gandesc ca lumea sta si se uita la OTV... No offence, poate-am fost cam dura, dar ma revolta chestiile de genul asta. Nah, ca iar imi vine sa emigrez
!
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Neata! Vero, da copii erau morti! Feteor eu v-am spus si voua ceea ce am auzit si eu, acum daca astea sunt inventii treaba lor, dar ce s-a gasit la lehliu nu este inventie pt cva sotul prieteni mele este politist si el face ancheta acolo. In fine sa vb despre lucruri mai frumoase. Noi ne pregatim sa iesim afara la joaca. va pup o zi frumoasa! ALE in mandra de KARINA(01.06.2010) |
Adica totul este "super strict secret" iar el isi permite sa dea cu papagalu' acasa si pe la prieteni care povestesc pe net
Nana, mamica
de ubirice dulce
Vivela spune:
nana,
.
deh, romanul are nevoie de stirile de la ora 5. de fapt cred ca nu-i mai ajung astea si atunci inventeaza si in plus. dar na, cum mintea nu-i prea antrenata, scenariile scartaie rau.
cam atat de la noi, nimic nou sub soare (ma rog, nor, ca vad ca soare nu-i).
aleesicoo spune:
Nana, Vivela, voi aveti impresia ca eu inventez toate lucrurile astea???? Ca ce visez noaptea scriu pe net ziua???? Stai linistita vivela ca daca vreau sa imi creez stiri pt ora 5 nu trebuie sa scriu pe net sau sa fac astfel de anunturi macabre cu privire la copii.
Proasta am fost eu ca am scris aici ca eram sigura ca intr-un fel sau altul veti jignii intr-un mod diplomat, daca scria o alta persoana pe care o agreati cu siguranta se credea.
Si da Nana multa lume ca si mine "pune botul"pt ca se intampla fff multe de care lumea nu stie, faptul ca nu credeti voi asta nu inseamna ca nu exista.
Ca va deranjeaza prezenta mea sau msg mele treceti peste ele pur si simplu sau era mai simplu daca tot vroiati sa vb despre aceasta tema sa o spuneti intr-un mod mod mai voalat ca nu credeti , nu trebuie sa ii jigniti pe altii.
Si prin acest msg imi inchei prezenta pe acest topic pt ca de fiecare data cand am scris ceva , repet am fost jignitia , bine ca nu ati scris pe sleau ca sunt proasta , si Vivela ca sa te linistesti nu imi scartaie deloc mintea.
Ramaneti voi desteptele forumului!!!
NicoletaB spune:
Si uite asa de la primul capitol, spiritele s-au incins.........
Universul se extinde.....
Universul se extinde.....
NicoletaB spune:
Ale- e si la generale un subiect despre ce afirmi tu, arunca si pe acolo un ochi, sunt mai multe pareri exprimate!
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Universul se extinde..... Universul se extinde..... Mamica unui buburuz |

Nana, mamica
de ubirice dulce
corinasmile spune:
Of, mai Ale... Iar e tot forumul vinovat, iar tu esti cea mai jignita.
Nu le mai pune asa la suflet, n-are nimeni nimic cu tine, nu-ti pazeste mesajele ca sa te atace, nu e nici o teorie a conspiratiei, impotriva ta.

in
KARINA(01.06.2010)