Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!
Raspunsuri - Pagina 20
r_ocsy spune:
La ce activitate slaba e pe aici ... o inteleg pe Nicoleta de ce a baut cafeaua singura
.
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Mi-a trezit-o Socru pe Sofia ... la mancat in cur pe idiot
!
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
n_a_n_a spune:
Salutare
!
Scot si eu majoretele de la naftalina, daca a dat Rocsy tonul ![]()
Maria 
Rocsy
, multumesc de urare!
Nico, intr-adevar neamtul are pestele
.
Apropo de catarat, am inceput sa o scot pe Ade din living cand ii vin poftele alpiniste, si sa mergem sa ne jucam in dormitor. Toate bune si frumoase la inceput, insa acum se catara pe noptiera de la pat (nu o pot indeparta ca-i extensie a patului)
. Si sta acolo la cucurigu, cu jucarii in mana, se mai aseaza pe ea in fundulet, apoi se ridica iar in picioare... Si eu stau langa ea, s-o prind in cazul in care se dezechilibreaza. Nu mai stiu ce sa fac
! Sper sa-i treaca si atat!
Eu deja incep sa sufar de claustrofobie, de la atata stat in casa. Dimineata la ora opt afara erau deja 30 de grade, seara e si mai rau, si nu ma indur sa iesim, mai ales la minunatele locuri de joaca de la noi din cartier nu gasesti niciun pic de umbra. In parcul de pe malul Muresului (singurul, de altfel) e o mizerie de nedescris, e plin de ambalaje de tot felul, coji de seminte, chistoace si prezervative, iar data trecuta cand am fost cu ea acolo, a gasit o pasare moarta. Pe seara, pe la sapte-opt cred ca mergem la strand, la o balaceala, daca incepe sa se racoreasca (asa zic pe la meteo). Standul e foarte frumos si curat, amenajat recent, cu iarba ingrijita, rondouri de flori, copaci, sezlonguri, apa termala, o multime de terase... Si in weekend am zis ca o las pe Ade cu tati acasa, si ma duc la film, la Harry Potter, ca-s mare fan
.
Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Mi-a trezit-o Socru pe Sofia ... la mancat in cur pe idiot !R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Doamne, ce bine ca stam singuri! La cat e de pretios somnul Adelinei (ca-i putin si rar
.Nana, mamica
de ubirice dulce
, Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta
NicoletaB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Mi-a trezit-o Socru pe Sofia ... la mancat in cur pe idiot !R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Tie nu-ti mai dau cafea ca te agita si mai mult!
Vine un englez, intra intr-un bar si cere 3 cafele.
Barmanul: de ce 3 ca sunteti singur!
Englezul: Una pt mine, una pt tine si una pt ma-ta!
Barmanul (auzind de ma-sa) se infurie il bate zdravan si-l da afara din bar.
A doua zi povestea cu 3 cafele se repeta.
A treia zi, intra englezul smerit, se aseaza la bar si cere 2 cafele!
Barmanul: Aha, te-ai invatat minte. Astea pt cine sunt?
Englezul: una pt mine si una pt ma-ta, caci pe tine vad ca te agita!
Ioanact spune:
La multi ani, marisa_ana !
(scuze pt intarziere)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Scot si eu majoretele pt:
Maribell ! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
maribell spune:
bine v-am gasit in casa noua......multi 

sunteti niste dulci.....ma-ti emotionat cu majoretele......
eu am inttrat in a 39 saptamana....
cat de putin a ramas....wow, nu-mi vine sa cred 
nici nu m-am saturat bine de tony ca vine d-soara nr 2.....sper sa le fac fata.
NANA SUCCES LUNA VIITOARE CU TESTUL SA FIE POZITIV !!!!!
am si eu o intrebare: de la cate prostii baga in gurita tony sau posate de la caldura si lipsa apei noaptea, are in colturile guritei bubite.cu ce sa-i dau????????????
AMR: 10 ZILE !!!!
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010 
si......BOMBA
in 38 s+ cu
ISABELLA CHRISTIANA
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE 
PUPICI TUTUROR 
bubu30 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NicoletaB
Tie nu-ti mai dau cafea ca te agita si mai mult! Vine un englez, intra intr-un bar si cere 3 cafele. Barmanul: de ce 3 ca sunteti singur! Englezul: Una pt mine, una pt tine si una pt ma-ta! Barmanul (auzind de ma-sa) se infurie il bate zdravan si-l da afara din bar. A doua zi povestea cu 3 cafele se repeta. A treia zi, intra englezul smerit, se aseaza la bar si cere 2 cafele! Barmanul: Aha, te-ai invatat minte. Astea pt cine sunt? Englezul: una pt mine si una pt ma-ta, caci pe tine vad ca te agita! Mamica unui buburuz |
Super tare englezul
Si pe mine m-a agitat tare cafeaua, acum sunt plina de nervi la stomac si am intrat in panica, nu ma pot aduna sa fac nimic

M-a apucat asa o frica de drum ca imi vine sa renunt la concediu , oare ce-o sa fac in ziua 0 daca acum sunt asa

Cred ca a fost si pe la mine englezul