Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

buna ziulica.....

Cris felicitari si de la noi si sa iti gasesti un job care sa iti placa....cat despre farmacie....bafta daca te hotarasti sa continui studiile. io una cand am terminat cu licenta am zis gata, nu mai invat in viata asta. eu am terminat IT si mi-au ajuns cu varf si indesat 5 ani.cert e ca imi place ce fac acu...

multumim de urari pt horia....sa stiti ca nu in cateva zile a facut toate astea.....de mers cu sprijin bilateral merge mai de demult dar acum parca doar asta vrea si parca se perfectioneaza incetisor incetisor....iar de ridicat in patut....pai astept de pe la 8 luni sa faca asta.
important e ca face pasi mici inainte chiar daca intr-un ritm leeent, nu tocmai cum fac alti copii de varsta lui....

la dr am fost aici in bv.....care dr ne trimite in buc pt investigatii amanuntite....pe 18 sunt in buc cu horia la un consult.

ciorbita....horia mananca si asa cum e....sau uneori mai dau la blender putin pt ca scuipa bucatile.....

o dupa-masa racoroasa atat cat se poate.......ieri simteam ca ma topesc in parc......si cred ca eRa chiaR rezonabil la umbra......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

pentru floricele si mamici!

Cris, felicitari !!! Spor la invatat in continuare, la master .

Fetelor, io am o problemuta pentru care as vrea sa va cer ajutorul (sfaturi, sugestii). V-am mai povestit ca Adelina se catara non stop, pe orice. Nu ma deranjeaza chestia asta, in afara de cataratul pe mobila, si de acolo sus pe birou. Si astea sunt locurile ei preferate de catarat... Daca de o suta de ori o iau jos, de o suta ori se catara la loc! Degeaba incerc sa ii distrag atentia de la asta cu tot felul de jocuri si jucarii (si in cap stau ), in cele din urma ajungem de unde am plecat. Si cand o dau jos are toata gama de reactii: de la ras si sarit la mine in brate (o ia ca pe o joaca), la urlat si nervisori. I-am amenajat loc de catarat si sarit pe canapea (am pus perne in jur, in caz de aterizari fortate) - degeaba. I-am dat sa se joacecu un mouse si o tastatura mai vechi, sa nu o mai tenteze cele de pe birou - degeaba. Am incercat si sa o las sa se catere, sa-si faca damblaua, ca poate-poate s-o plictisi (asa am procedat cu succes cu trasul de cabluri de sub birou) - degeaba. I-am cerut cu fermitate sa nu se urce, apoi sa se dea jos - degeaba. Stie ca n-are ce cauta acolo, asta am reusit sa o fac sa inteleaga, insa cum ne prinde cu ochii in alta parte se catara urgent! Cand am treaba in bucatarie, sau daca ma duc la baie o iau cu mine si inchid usa la living, daca nu, o gasesc sus pe birou. Unde gresesc? Ce as putea sa mai fac? Am uitat sa spun ca toata problema cu urcatul pe mobila a inceput de cateva luni, dinainte sa inceapa sa umble, numai ca atunci se catara mai incet si reuseam sa o "interceptez" mai repede...

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La multi ani cu sanatate,fericire,iubire si noroc cu carul, Rocsy!!!!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Nana, eu zic ca nu prea ai ce face decat sa te asiguri ca nu se raneste.
cel mult o sa fie doar o perioada cataracioasa, dar sunt copii care raman asa cataraciosi muuulta vreme.
Atentie la ferestre si sistemele lor de inchidere ca odata ajunsa acolo o sa inceapa sa studieze si pb asta!

Rabdare multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ia uite, mai,nu stiam eu de la ce mi se trage pofta de un suc o prajitura, cand colo, Rocsy era de vina...

La multi ani, sanatate si tot ce-ti doresti!

Nana- no advise available! Eu am o problema cu fi-miu cu apa si orice sursa de apa! Daca vede o cat de mica pata de apa e instantaneu cu mana in ea! Daca aude robinetul se lasa cu urlete daca nu baga si el mana cel putin, iar cand crezi ca s-a potolit si dau sa-l iau de la apa azvarla si un picior, ca deh trebuie si ala udat......

Duminica in parc nu am putut pleca pana cand nu am trecut cu carutul prin bataia aspensoarelor! Fericire maxima pe capul lui, iar eu cu ta-su aratam ca scosi din garla, dar ce nu face omul pt fericirea copilului....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani fericiti, R-ocsy!!!!!!!!

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Nana,
si noi ne confruntam cu problema cataratului. Nu am descoperit nici eu metoda eficienta, am incercat tot ce ai spus si tu. La noi se suia pe fotoliu si de acolo pe birou sa butoneze la tastatura, asa ca am mutat fotoliul si in felul asta nu mai are acces, a mai ramas totsui scaunul de la birou, dar vad ca nu il prefera. Si noi am incercat saii dam sa se joace cu o tastatura mai veche sau cu un tel mobil vechi, dar as......ti-ai gasit, ce el e fraier? sau cum..... Din experienta mea, sper totusi ca e doar o etapa trecatoare....asa ca mai asteptam putin...
Pupam Adelina dulce

Mergi la inceput

Acum, Tudor are o alta preocupare....cum sa faca sa scoata capacele (protectiile) de la priza, intr-un timp cat mai scurt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Noi am renuntat la protectii, le scotea si le baga in gura. Decat cu ele inghitite mai bine lipsa. I-a cam trecut preferinta pt prize, stekere.
Acum e la faza dezmembrat ceasuri. Are o pasiune pt orice tip de ceas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Nana, noi nu ne-am confruntat cu problema asta, dar ma gandesc ca eu as incerca sa schimb pozitia biroului (poate chiar l-as muta in alta camera, o vreme), ca sa nu aiba de pe ce se catara acolo. Si poate inventat urgent www.activitaticopii.ro/jocuri_12_24_luni" target="_blank">jocuri noi, care sa o tina ocupata si sa uite de catarat. Distragerea atentiei de la ceva indezirabil (care e deja in raza ei de actiune sau vizuala) functioneaza din ce in ce mai greu si la noi. Acum incerc sa ghicesc viitorul si sa previn "tentatiile".

Mergi la inceput