FIV Dr DRAGOS ALBU 36

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelica, nu poti lua legatura telefonic cu dr la care ai fost acum la consultatie, sa il intrebi ce spune?

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Angelica - tot ceea ce tb sa faci este sa te gandesti ca e bine. Ti-am spus de ieri sa nu ai incredere in Steriu. Mi se pare revoltator ceea ce a facut...
Te pup mult si ai sa vezi ca bebe e foarte bine acolo.

rammy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Angelica, tot nu a avut activitate cardiaca?

Mergi la inceput

Anastasia si Angelica, am fost ieri seara la biserica la Sf. Maslu (la biserica Sf. Nectarie din Bucuresti) si v-am trecut si pe voi pe hartiuta.
Angelica, trebuie sa existe o explicatie. Poate dupa un anumit nr de saptamani nu mai trebuie sa se dubleze valoarea trebuie doar sa creasca pur si simplu, stiu sigura ca pana in saptamana 12, iar apoi incepe sa scada. daca totusi a crescut valoarea inseamna ca nu este oprita in evolutie sarcina, altfel nu mai crestea,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

I-am trimis mesaj lui ALBU ,inca nu mi-a raspuns ...........dar l-am sunat pe dr care mi-a facut eco si a zis ca este ok .......................ca totusi a crescut ,sa fiu optimista ca va fi bine.
In legatura cu DOCTORA STERIU ,imi vine sa sar la gitul ei ,ma facut sa traiesc calvarul pe pamint 2 zile ,ma vazut ca de cind mi-a spus in fata ca banuie ca este oprit din evolutie ,pe mine ma apucat plinsul ,nu a zis nici macar un cuvint de incurajare ,nimic ,decit dute fa beta si ne lamurim!
Of m-am mai linistit putin ,am incredere IN DUMNEZEU ca va fi ok ,trebuie!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Angelica, mi-am mai adus aminte ceva.
Am vazut ca tu una dintre mutatii o ai homozigota, poate ar trebui sa faci o doza mai mare de fragmin. Tie ti-a dat acceasi doza ca si mie, iar eu inca nu s-a dovedit ca am vreuna dintre mutatii, ca si la celelalte fete care au mutatiile heterozigote. Eu stiu ca o mutatie homozigota este de 2-3 ori mai periculoasa ca una heterozigota. Ar trebui sa-ti mareasca doza. Sora mea in sarcina a avut proteina (nu mai stiu care S sau C) mare si a facut intai clexane de 0,6 si pe urma i-a marit-o la 0,8 in ultimele 3 luni de sarcina.
Poate vorbesti cu Uscateasca.

Mergi la inceput

Maripet joi cind am fost la eco am fost si la uscateasca si mi-a marit deja doza de fragmin ,de la 5000 la 75009dar o zi 5000 o zi 7500),asa ca deja ieri am bagat 7500 sper sa ajute pe bebe mic sa supravietuieasca!

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Offf, Angelica , lasa ca va fi bine! Daca ai spus ca doctorul la care te-ai dus e doctor f bun, cu experienta si in care ai si incredere, iar el a vazut ca saculetul e acolo, bine, cu embrionas cu tot, si daca s-a mai uitat saracul de o mie de ori acolo si te-a asigurat ca totul arata normal, eu , cum am spus si vineri, refuz sa cred ca s-ar fi putut intampla ceva... REFUZ!
Eu zic sa ii spui in sms dr Albu si de controlul asta de dimineata, esti foarte indreptatita sa fi facut acest control, la ce stare de iad ai avut dupa controlul de vineri, nu are de ce sa se mire ca te-ai dus si astazi. Asa, cu rezultatul la consultul de azi + valoarea beta crescuta , poate sa iti dea un raspuns mai corect si poate interpreta mai bine contexul.
Mariped, multumesc mult, tzusca! Esti tu dragalasa si bunutza la suflet! Saru'mana inca o data si Doamne, ajuta! Uite, eu nu am ajuns la Sf Nectarie, la bisericutza, dar am gasit acatistul.
Va pup, fetelor, pe toate!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Mi-a raspuns ALBU:"TREBUIE VAZUT ECO ,BHCG NU ARE ACUM SEMNIFICATIE!"
dECI SUNT IN POM IARASI COCOTATA ................OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF DOAMNE SIMT CA IMI BUBUIE INIMA.............MARTI AM LICENTA ,CRED CA NICI NU O SA O IAU ,NU MA POT CONCENTRA SA INVAT DELOC!

SUNT INSARCINATA!+6

Mergi la inceput

Angelica, adica pana saptamana viitoare tot nu ai ce face. Stai in stres. Incearca sa te duci undeva unde sunt mai multi oameni cu care sa vorbesti, sa nu stai singura in casa , doar tu cu sotul, sa treaca timpul mai repede, ca altfel o iei pe aratura.
La licent vezi tu ce faci, pana la urma nu e un capat de ata daca nu o iei, e mai important bebe.
Eu am apucat s-o dau dupa 2 ani dupa ce am terminat facultatea.

Ai mare grija!

Mergi la inceput