FIV Dr DRAGOS ALBU 36
Raspunsuri - Pagina 18
angelica28 spune:
Anastasia programarea dupa 28 a picat ,mi-a zis albu ca nevedem saptamina viitoare negresit ,nu mai stau pina pe 28!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 Anastasia programarea dupa 28 a picat ,mi-a zis albu ca nevedem saptamina viitoare negresit ,nu mai stau pina pe 28! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u SUNT INSARCINATA!+6 |
Pai ma gandeam si eu , ca nu te mai putea lasa pana atunci... Pe mine m-a programat pe 21, joia viitoare. Tu cu siguranta vei veni mai devreme decat mine. si sa dea Dumnezeu sa fie bine maine si sa fi vazut aiurea doctorita.
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
rammy_79 spune:
Angelica - acum am reusit si eu sa intru si sa citesc ultimele mesaje.
Eu zic sa stai linistita, ti-am spus de la inceput ca aceasta dna doctor nu imi inspira incredere deloc. Nu cred nimic din ce ti-a spus, pana nu vine Albu. Asa ca linisteste-te si ai incredere, va fi bine. AAA uitasem, vreau sa-ti precizez faptul ca eu prima eco am facut-o la 7 sapt, eu doream mai devreme, dar Albu a spus ca nu se poate, nu ar vedea mai nimic.....asa ca repet nu cred ceea ce ti-a spus aceast medic Steriu.
Ma mult pentru tine.
Anastasia, imi pare tare rau ca treci prin ce treci. Dar daca vrei sa mergi la urgente, rugamintea mea este sa mergi doar la Medlife, mi se pare mai safe. Asta e parerea mea. Eu asa am facut, cand am avut problema cu hematomul la aproape 2 luni de sarcina. Ma mult si pentru tine draga mea si sigur va fi bine.
Va pup pe toate si Doamne ajuta
rammy 25+
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rammy_79 Angelica - acum am reusit si eu sa intru si sa citesc ultimele mesaje. Eu zic sa stai linistita, ti-am spus de la inceput ca aceasta dna doctor nu imi inspira incredere deloc. Nu cred nimic din ce ti-a spus, pana nu vine Albu. Asa ca linisteste-te si ai incredere, va fi bine. AAA uitasem, vreau sa-ti precizez faptul ca eu prima eco am facut-o la 7 sapt, eu doream mai devreme, dar Albu a spus ca nu se poate, nu ar vedea mai nimic.....asa ca repet nu cred ceea ce ti-a spus aceast medic Steriu. Ma mult pentru tine. Anastasia, imi pare tare rau ca treci prin ce treci. Dar daca vrei sa mergi la urgente, rugamintea mea este sa mergi doar la Medlife, mi se pare mai safe. Asta e parerea mea. Eu asa am facut, cand am avut problema cu hematomul la aproape 2 luni de sarcina. Ma mult si pentru tine draga mea si sigur va fi bine. Va pup pe toate si Doamne ajuta rammy 25+ |
Multumesc, fetita.. Nu ma duc aiurea la urgente, Rammy , mamica, asta spuneam si eu, ca imi e teama sa nu imi faca aia mai rau, nu atat mie, cat sarcinii. I-as strage de gat, nu alta, chiar as fi in stare de orice! Dar azi noapte mi-a fost groaznic de rau, pt ca se adunasera parca toate, rinichiul ma termina, stomacul ardea, crampele de la hiperstimulare, plus fierea de la atatea oua...de asta nu stiam ce sa facem. Evident ca tin legatura doar cu dr Albu si cu echipa lui, pt ca ei macar m-au avut sub observatie jumatate de an, stiu ce au bagat in mine, macar sa stiu ca sunt pe mana unui dr responsabil si pe care il apreciez mult.
Am patit-o cu tatal meu acum cateva luni in urma, e fost militar, ii venise pensia taiata la jumatate si fiind cardiac, a facut un preinfart cu 22 tensiune de am crezut ca il pierdem, si asta la 53 de ani...iar doctorita de la urgente unde l-am dus noaptea l-a lasat cu tot cu bani dati 30 de minute sa mai astepte pe banca pt ca: " il vad pe domnul sa respira, deci nu e chiar de urgenta". Sotul a crezut ca o lipeste de perete cand a auzit-o, iar eu, nu mai spun, cat sunt de pasnica de felul meu, m-am aprins de imi venea sa dau cu ea de pamant...
Sunt si doctori foarte buni si sufletisti in tara asta, dar si uscaturi si fara suflet, cat carul.... Noi avem multe intamplari din astea in spate...
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
rammy_79 spune:
Da Anastasia stiu, mie imi este groaza de toate spitalele de stat in general. Mi se pare ca 90% sunt pline de medici fara pic de suflet si mai ales interes. De aceea ti-am si spus, daca e urgent, urgent, mai bine la Medlife, macar aia daca stiu ca esti pacienta lui Albu, si fiind si privat au alt interes. Eu cand am fost inernata (s-a intamplat in wk), il sunau pe Albu mereu si il intrebau ca sa-mi dea si cum sa faca. M-am simtit in siguranta. Si mie, ca si tine imi era frica sa nu pateasca sarcina ceva daca voi incapea pe mana altui medic, ca faceam moarte de om cu respectivul.
Abia astept sa vina Albu si sa te vada si pe tine si pe scumpa de Angelica.
Eu am programare abia pe 22 pt consult.
Pupici multi sanatate multa si Doamne ajuta
rammy 25+
pestic spune:
Anastasia ,Angelica ma rog mult pentru voi. Ma bucur ca aveti o stare de spirit mai buna.Va pup mult!
ANDREEASMAR spune:
Am citit despre Angelica si mi-au dat lacrimile...pentru ca imi dau seama ce nerecunoscatoare sunt... in februarie am aflat ca sunt din nou insarcinata (primul bebe l-am nascut anul trecut in februarie) si am crezut ca a cazut cerul pe mine... am plans de suparare, spuneam ca nu era momentul acum, asa de repede... sunt cea mai mare IDIOATA!
Va tin pumnii la toate, va doresc din tot sufletul meu sa va indepliniti cea mai arzatoare dorinta pe care o poate avea o femeie!
O cunostinta de-a mea a procedat la fel ca voi pentru a avea un bebe si dupa ani de zile a reusit.... si ghici ce...la 2 ani dupa minunea asta a ramas din nou insarcinta..de data asta pe CALE NATURALA!
Dumnezeu va iubeste! Sa aveti grija de voi!
Anastasia_7 spune:
Fetele mele!!!!!!!!!!!! Nici nu mai gasesc tastele sa pot scrie de bucirie, am vorbit cu Angelica si SACULETUL CU PUIUT E BINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..
Sunt atat de surescitata de nu mai pot, va scrie si ea mititica foarte curand, dar m-a rugat sa va scriu eu pana ajunge ea acasa. Pentru varsta sarcinii, e foarte normal aspectul la saculet, nu e nici o probleme si , la fel, nu e nici o problema atat de grava nici cu forma uterului, e doar putina modificata forma, dar poate duce sarcina fara probleme.
Nu va pot descrie ce simt, i-am spus si Angelicai, va spun si voua ca nu ma pot abtine! Doctorita aceea care nici macar nu a avut decenta sa fie putin rezervata in privinta diagnosticului si a putut spune cu atata exactitate si raceala ca, gata sarcina, gata bebe, unor oameni, unei femei care a mai trecut printr-o tragedie.......nu stiu ce merita...sunt foarte nervoasa si furioasa, va spun sincer si fara a o menaja verbal in vreun fel!
Sunt fericita pana la ceruri si inapoi pentru dragalasa de Angelica si tremur de nervi cand ma gandesc la doctorita Steriu, nu se poate asa ceva! Si nu ma refer numai la faptul ca a vazut PROST , ci ma refer mai ales la faptul ca nu a lasat nici macar o portita de interpretare ca poate va fi bine, a dat cu bata in balta cu diagnosticul lui peste si cu o raceala demna de o masina, nu de un om si mai ales, de un doctor, a lasat pentru cateva zile 2 oameni sa innebuneasca de durere! Nu se poate asa ceva!
Gata, copilutze, va las si pe voi sa va bucurati acum pentru Angelica, ca eu daca ma apuc de vorbit, nu mai termin pana maine cata frustrare am adunat!
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
angelica28 spune:
FETELE A VENIT SI REZULTATUL BETA 26410,64,DECI NU SA DUBLAT ,A CRESCUT PUTIN ..............OFFFFFFFFFFFFFFFF NU STIU CE SA MAI CRED!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6