FIV Dr DRAGOS ALBU 36
Raspunsuri - Pagina 17
Cocolyso spune:
Qiao Bing tu te gandesti de fapt, ca e posibil sa fii insarcinata ;a aceasta valoare a progesteronului.
Doamne ajuta sa fie asa!
Eu cand am ramas (fiv) am dozat progesteronul in ziua 7 dupa Et si a iesit maricel, dr spunandu-mi ca e semn bun.
Asa ca, mai bine faci o beta si te lamuresti.
Utrogestanul nu face rau, organismul isi ia atat cat are nevoie.
Succes!
QiaoBing spune:
cocolyso sunt 4 pastile in 4 zile, cate 1/zi intravaginal.
sarcina nu prea are de unde sa fie. m-am apucat saptamana asta si de sport, marti m-am intis si innodat la prima mea ora de pilates, merg cu bicicleta, deci conditii "optime" de fixare.
nu ma gandesc decat ca mi-a luat-o organismul razna dupa IA sau din cauza varstei matusalemice
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Cocolyso spune:
Niciodata sa nu spui niciodata.
Stiu atatea fete care cand au stat ''nemiscate' nu a fost sarcina si exact cand au fost mai active si si-au bagat picioarele, minunea a venit.
Pana la urma speranta exista!
Sunt fete care au ramas in ultima zi inainte de cm.
In cazurile in care nu stim cand e ovulatie, cu atat mai mult se intampla surpriza.
Deci, draga mea, Doamne ajuta!
angelica28 spune:
Buna fetele ,am dormit ,acum m-am trezit,m-am mai linistit putin ,astept beta maine si vedem ,dar sunt optimista ca va fi bine ,nici nu concep un rezultat negativ
Ma intreba cineva de dr USCATESCU ,am fost si la ea ieri ,a zis ca totusi se poate......si mi-a marit doza de fragmin a zis ori la bal ori la spital .................
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6
QiaoBing spune:
asa Angi cu optimism inainte. sa speram ca va fi bine.
cocolyso eu am fost de 2 ori in situatia aia. a 3-a oara ar fi de domeniu cartii recordului.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Bravo, Angelica, pui, bravo, mamica, imi place ca esti mai increzatoare, ca ai reusit sa te odihnesti si este fata mai linistita. Doamne, ajuta!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
angelica28 spune:
Fetele maine m-am programat iar sa fac un eco ,la un dr drag mie ,cu care am colaborat inainte ,l-am sunat si ma mai linistit a zis ca ne vedem maine de dimineata vin pt eco ,si ma duc si la el!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+6
Anastasia_7 spune:
E mai bine, asa, Angelica, sa ai si o a doua parere. Pana pe 28, cand ai programarea la Albu, te urci pe pereri cu asteptarea. Cu Albu ai mai vorbit, ti-a mai spus ceva? Nu te-a chemat mai devreme, cum vine din concediu, sa te vada, ca sa nu mai stai pana pe 28? Maine e randul meu sa stau cu retina lipita de ecran, sa dea Domnul sa vii cu vesti frumoase!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca