LMA Rebeca - Delfinasi in sarbatoare (154)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Racusor, multumim pentru cafea!

Am fost aseara la intalnire in Mamaia, in formatie completa (nu se asteptau fetele la o asa “surpriza”, dar sper ca ne iarta, am zis ca e momentul oportun sa ne prezentam …) si am intalnit niste delfinasi scumpi foc si niste parinti tare simpatici. Aparatul foto l-am uitat acasa, am plecat intr-o fuga, pt ca Sasha nu s-a trezit la timp, am uitat si carutul acasa, dupa el ne-am intors, dar aparatul foto tot nu l-am luat .
Toti copilasii cu care ne-am intalnit merg foarte bine, Mara deschide si inchide capace, papa singurica painica, are niste ochi si e tare haioasa! Raul a fost foarte fericit la locul de joaca, curios, cu ochii mari peste tot, Raducu e cuminte dar il supara tare de tot dintisorii si Sebastian e foarte vesel si prietenos. Mi-a placut tare de tot de ei!

Noi am ajuns acasa cu urlete, lui Sasha ii trecuse ora de somn, a trebuit sa mai trecem pe undeva sa luam ceva si uite asa a picat el rupt, cum l-am pus pe canapea…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Crissy ma bucur ca Bea e mai bine ,dar cu Elise ce e saracuta?frectiile cu atata alcool sunt ok?nu ti-e frica ca se absoarbe prea mult alcool??nu stiu,intreb si eu

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

asteptam poze de la intalneala!!! offf,ce rau imi pare ca nu am prins si noi numai pe Mara o cunoastem si pe Raul speram sa il cunoastem in toamna

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Rebeca

Alexandru,Giulia

Pe mine zici ca m/a calcat trenul...ma doare capul de mor si spatele...Antonia iar a avut concert de 3 ore aseara...incep sa dau in depresie..m/am cam saturat singura...nu am nici un moment liber...toata ziua e dupa mine iar noaptea ma termina cu plansul....dar tb sa o si laud...Antonia stie sa faca pa,bravo,iti da pupa daca ii ceri,se da jos singura din pat,se urca singura,merge f.bine singura...daca o intrebi cati ani are iti arata un deget(adica 1)...cand o intreb cum creste fata ridica mainele sus(adica creste mare mare)...stie care e ratusca,mingea,ursuletul...daca mananca ceva si ii cer imi duce la gura...stie care e nasul,ochiul...am fata mare

Crissy multa sanatate Elisei

Racusor f.frumoase pozele...Andrei e un baietel scump de tot

Si mie imi e dor de postarile Paulei

Cris distractie placuta azi...ai sa fii o nasa superba

Mergi la inceput

DIANA pe asa vreme....nu am mai iesit afara.

Mergi la inceput

CRIS, RODI cum mai sunteti voi? Rodi, vad ca ai scris ca nu esti prea bine, oare de ce mami? Cris, tu ai fost la doctor?

CRIS sa fii o nasa superba! asteptam poze! si Vladut un cuminte fara mami

GEORGIA ce fata desteapta are mama mami curajoasa!

Andrei se alinta mult cu mami, vine si imi prinde fata in manutele lui si se lipeste de mine e asa un scump cand zice mama si vine sa ne iubim! cand ii e somn zice "mama nana", mai nou zice "caca" cand vrea la oala, dar asa usor, ca e diferit de "cah" adica mizerii! si a inceput sa inteleaga multe multe...ieri bunica i-a zis ca bunicul pleaca daca mai baga degetelul in gurita, asa ca s-a uitat asa trist la bunicul, i-a aratat manutele, ca sa nu plece

puii nostri au crescut mari, stiu din ce in ce mai multe si ne uimesc pe zi ce trece cu intelepciunea lor!!! sa ne bucuram mamici de fiecare clipa minunata langa puii nostri si de fiecare moment din dezvoltarea lor, pentru ca sunt minunati!!!

Andrei doarme si eu beau cafeaua si bantui pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Rebeca

Neata si din Iasi

Bamboletta - sper ca sunteti mai bine

Crissy - vai, ce rau e cand sunt bolnaviori puiutii.. Sanatate multa multa!

Fetele din CT - ma bucur ca v-ati intalnite, asteptam povesti si poze

Noi am fost ieri la tara o fuga, am pus si poze pe picasa. Seara a cazut rupta de somn. A mancat corcoduse, ciorbita cu mamaliguta.
Eram tentata sa ii dau si branza cu smantana nepasteurizate, dar m-am abtinut. Aveti idee ce ce nu tb sa le dam, chiar daca noi mancam si nu patim nimic?

Denisa - ce carucioare ai avut tu la turci?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza si de la noi, asa mai spre pranz!
fetelor nu va mai plangeti ca ma apuca si pe mine cateodata un dor de duca, as vrea sa ma duc in lume, mai ales noaptea. Am zis clar si raspicat ca nu mai vrea inca un copil, nu-mi mai trebuie, desi tudor e cuminte, dar cateodata chiar imi vine sa ma duc...aseara dupa ce l-am leganat 0 ora pe picioare, a adormit si cum l-am pus in patut s-a trez si nu mai vroia sa doarma. l-am luat in pat si se foaia intr-una, ba ma tragea de par, ba se sucea, ba se invartea, m-am enervat, i-am facut un bibe de lapte, ma gandeam ca poate nu e satul si d-aia nu doarme, i-am zis rugaciuni sa aiba un somn linistit, de unde, pauza, pana la urma l-am lasat si l-a preluat ta-su, s-au inghesuit unul in altul si a dormit pana la 7.
statea si ma gandeam cum o fi sa ai mai multi copiii, sau gemeni cum au danisa si dragaica, doamne mereu zic bine ca m-a ferit Dumnezeu ca cred ca incarunteam de tanara. Mai sunt mamici care merg la mare dupa 16 iulie??? (litoralul romanesc) Noi o sa plecam pe 17 si ma gandeam ca poate ne vdm pe acolo!
De dim l-a pus tati in picioare pe tudor si a stat 5sec singur fara sprijin si apoi a facut un pas, am ramas masca amadoi cand l-am vazut, poate si-o da drumul si el la mers usor usor.
va pup mamici si va doresc o duminica placuta si linistita!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Racusor - ce poze frumoase am vazut Bravo pt Andreiutu

Rodyka sa te faci bine cat mai repede

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Suntem bine multumiminca luam tratament dar ne simtim bine
Multa sanatate bolnaviorilor

Ieri a fost ziua loviturilor pt David a dat cu urechea si obrazul de un scaun...apoi a cazut in nas si s-a julit...cred ca de oboseala a cazut el era f atent si nu prea a luat cazaturi...

La multi ani Rebe !!! si celorlalti sarbatoriti ai zilei

Mergi la inceput