LMA Rebeca - Delfinasi in sarbatoare (154)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa ma bag si io in seama cu MAREA INTALNEALA: ca paula are dreptate, trebuie deja hotarat ce si cum. daca ramane 27 august, aveti data! iar locatia, ochidut s-a aratat dispusa, ba chiar zicea ca o sa trimita (sau a trimis?) o oferta pe mail (ochidut, o poti pune pe delfinasi acum, la grup). DAR trebuie si ea sa stie din timp, sa se organizeze. in plus, pozele care le-am vazut is superbe!! (pe fb) si gata, va puteti apuca de bagaje . sigur o sa mai primiti si vizite neanuntate, ca asa se intampla...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

neata aproape de pranz!

asta-noapte s-atrezit raducu plangand...cred ca se pregateste dintele nr. 2 sa iasa...si toata dimineata a fost smiorcait, de cand s-a trezit.

deci...aseara la 9 a inchinat steguletul si la 7 era in picioare in patut...ok... vede ca se ridica tati din pat sa-l ia cat fac eu bibe, se pune pe boceala (nici acum nu inteleg de ce plange ca ramane cu taica-su, in restul zilei se simte f.f. bine cu el )...ma duc, fac bibele, ma intorc, il bea pe tot, apoi incerc sa-l mai adorm, ca noi ne prea am avut somn asta-noapte, Dan s-a trezit si a trimis e-mailuri pana la 4.30 ...

nici pomeneala sa mai adoarma...il pun in patut cu gandul ca se va juca acolo cumintel si noi mai motaim un pic...noooooo...a stat ce a stat si s-a pus pe plans...il iau in pat cu noi, credeam ca ii e frig ca era rece pe picioare si maini, il invelesc...se pune pe plans si mai tare, se ridica cam nervos, se pune in fundulet si da-i cu boceala, uitandu-se cand la unul cand la altul isi sugea degetul si bocea din ce in ce mai tare!!!

mai i-o fi iesind dintele celalalt zic eu, hai sa-l dau cu Dentinox...ne ridicam amandoi, mergem la baie...si gata plansul! smecherila nu vroia sa ne mai lase sa dormim! nu pot gasi alta explicatie incepe sa ne manipuleze!

l-am schimbat, l-am dat totusi si cu gel la gingie, l-am imbracat si la joaca in sufragerie!

eeee numai joaca o are in cap de cum se trezeste! ceea ce nu poate decat sa ma bucure, desi asa am mai fi dormit un pic

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Paula, ti-am admirat pozele de la mare! Si ce frumos ca v-ati intalnit! Sunteti 3 mamici superbe. Unde ati stat?

Mergi la inceput

Paula, ce bine ca ti-ai gasit portmoneul! cu actele e nebunie daca le pierzi...

acum nu gasesc eu jucariile de dentitie ale lui Raducu...le-am avut seara la intalneala, dar azi le-am cautat si nu le gasesc niciunde...le-am cautat chiar si la carut sus, unde ai gasit tu portofelul, Paula nici acolo nu sunt...cred ca le-am pierdut la terasa in Mamaia

Marea Intalneala - noi am vrea tare mult sa venim si in principiu zic eu ca putem fugi un week-end de acasa, dar nu se stie niciodata ce se mai iveste... oricum, Bumble, adauga-ne si pe noi in lista, week-endul cu 27 august, desi mai tare ne-ar conveni si noua in septembrie. daca va hotarati la septembrie, ne muti la septembrie

ochidut, ne poti gazdui la pensiunea voastra?

Mergi la inceput

Paula, a rezolvat Cosmin cu masina? sau e tot in Constanta? poate il ajuta Dan sa gaseasca piesa de care are nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Rody ce tropaie Isa, parca danseaza step.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am schimbat si la semnatura, Cris(pro) era pt oricare initial, dar la poll a votat pt 27.
Majoritatea a votat 27. Asadar, ramane 27? Fetelor, daca sunteti mai multe care vreti in septembrie, spuneti, dar sa nu rasfiram votul mai tare, adica daca se pronunta mai multe fete pt inceputul lui sept, schimbam schema, daca nu.. lasam asa.
Locatia, Ochidut s-ar putea sa fie plecata in Grecia, in orice caz, asteptam o oferta pt 27 august. Daca Ochidut nu va fi prezenta, mai vedem, dar oricum, oferta cred ca o vrem..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 20 aug - 3
pt 27 aug - 6

Mergi la inceput

fete, zicea Cosmin, sotul Paulei, ca ei stiu o cabana sau pensiune faina la Busteni parca si propunea sa ne intalnim de 2 ori pe an, o data vara, o data iarna de sarbatori.

mie mi se pare o idee minunata sa ne pastram grupul si sa ne facem asa un obicei sa ne intalnim an de an! ar fi frumos si pentru copii, s-ar intalni periodic, ar pastra si ei legatura poate peste ani

ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Am vazut-o si pe Isa, plimbareata.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 20 aug - 3
pt 27 aug - 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Rody ce tropaie Isa, parca danseaza step.

a fost prima data ca i-am data papucii aia, se uita ciudat la ei si pasea asa apasat . la un moment dat n-a vrut sa mai mearga, a trebuit sa cobor sa-i schimb , poate sunt prea tari si o deranjeaza...

maurice, mai povesteste-ne si despre voi

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput