LMA Rebeca - Delfinasi in sarbatoare (154)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Racusor, Cris2010, Eladea2005
Multumesc pentru urari

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ramo, statiunea nu am stabilit-o. Noi vroiam la Ochidut, dar nu se stie inca daca poate si ea.. Te trec in listuta.

Ilincuta, scuze, abia acum mi-am adus aminte despre borcanele. Eu nu am folosit de alea de la Nestle/hipp sau altele pt copii. Am folosit borcanele mici de la diverse (pesto, pate de masline, anghinare in ulei, atata timp cat e vorba de alimente, nici nu conteaza ce a fost in ele) de 220-290 g.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!


MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 20 aug - 3
pt 27 aug - 4
pt ambele variante - 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Bumble, multu' ...parca zicea Victo ca nu se pot refolosi borcanelel astea de macare de bb, dar io capoasa trebuia sa ma conving singura

La multi ani draga Iuliana! Sa-ti dea Domnul multa sanatate, fericire si impliniri, si inca un puiut cat mai curand ca stiu ca ti-l doresti!

La multe lunite delfinasilor sarbatoriti astazi, cu un pupic special pentru Biencuta!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Scriu de pe tel, acum culc copilul-adica astept sa adoarma. Am citit in foarte mare viteza-Eladea, ma bucur ca e totul ok la Filip!!!

Crissy-cum sunt fetele, a mai facut Elise febra?

Iuliana, draga, nu pot scrie bolduit/ sau cu alta marime, sau cu emoticoane, ca e mai nasol de pe tel, dar pana nu trece ziua vreau sa iti urez cu mare, mare drag " La multi ani!", sa ai parte de tot ce iti doresti in viata, sa fii mereu cu zambetul pe buze, fericita, sanatoasa, implinita, alaturi de sotior si copilas. Imi esti tare draga, esti atenta si modesta. Un puuuuup mare pt tine si unul imens pt frumosul de Tudor! Si Lma cu intarziere si sotului, 100 de ani de fericire langa voi!

La multi ani fetelor scumpe: Sara de Maurice, Bianca de Michelle si Sara de Danuta. Sa cresteti mari si sanatoase!



Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare tuturor!!
Chiar mi-a fost tare dor de voi, dar m-am intalnit cu o gramada de delfinasi si am si vb cu altii la telf ( bine la telef deocamdata comunicam prin intermediul mamelor ). V-am citit , daca nu zilnic, macar la 2 zile, am urat LA MULTI ANI!! tuturor. Nu am reusit sa scriu asa cum as fi vrut, ca eram ocupata cu incantatiile pt vreme buna. Dar cred ca m-am uitat la filmul cu indieni gresit, ca am reusit sa chem doar vreme urata si ploaie...
Una peste alta, a fost bine la mare, de fapt si de drept, pt copii a fost o vreme perfecta. Dimineata soare si dupamasa innorat, asa ca au putut sta afara cat e ziulica de lunga. Pt mine nu a fost prea bine, ca eu tare as fi vrut sa ma bronzez. Asta e!! Sper sa mai reusim sa ajungem anul asta macar inca o saptamana. Acum nu stiu unde : la noi sau in Spania. Cosmin isi doreste tare Spania, ca ii e dor de prietenii lui de acolo.
Drumul spre mare a fost destul de greu. Eu m-am pregatit cu saltea, i-am amenajat un culcus pe bancheta din spate, dar feciorasul meu mi-a dat i lectie valoroasa : a dormit doar in scaunul de masina. Cum adormea si voiam sa-l pun sa doarma si el intins, se trezea, se aseza in fund si se apuca de povestit cu noi.
La intoarcere, in schimb a fost crunt : patania noastra, nu Raul. Am patit-o rau. Au plecat ai mei si fratele meu duminica pe la 8 sera spre Mures. Noi am zis ca mai stam, vedem cum e vremea si hotaram ce facem. Am mai stat un pic, si pe la 9, ne-am hotarat plecam. Facem repede bagaje, hranit copil si am pornit. La 70 de km de Constanta se opreste brusc masina. Ei, sa ne fi vazut pe noi, noaptea la 23:30, in camp, cu masina stricata, cu copil mic dormind, ploaie, frig afara, incalzirea la masina nu mergea ( murise masina cu totul), colegul lui Cosmin avea telef inchis. Ma gandeam sa o sun pe Elena, dar era tarziu. I-am trimis un SMS, la care mi-a raspuns prompt. Iti multumesc din suflet Puiutz, nu stiu ce faceam fara tine. L-am sunat si pe tatal meu, care a zis ca vine dupa mine si copil ( saracul s-a intors 200 de km) si Cosmin a chemat o firma de tractare. La 1 si ceva am plecat sdi am ajuns acasa la 9 dimineata. Am condus tot drumul eu, ca tatal meu era f obosit si nici nu vede bine noaptea. Bine ca s-a terminat cu bine. Raul a dormit tot drumul.
Acum il astept pe Cosmin sa vina acasa, fara masina. Vine cu colegul lui. Masina saraca, nu stiu daca merita sa mai bagam banii in ea ( s-a rupt cureaua de transmisie). Mai vedem.
Lui Raul i-a placut muuult in nisip. Doamne, ii sclipeau ochii dimineata. In nisip am mancat, am dormit, ne-am jucat, de toate. A invatat sa transporte lucruri. Mi-am cautat un slap 3 zile. Le ia dintr-un loc si le duce unde poate. Si in casa a inceput sa faca modificari. In special papucii ii muta... A intrat si in apa marii. Dar a devenit un rasfatat si jumatate. Cand nu i se face pe plac, miorlaie incontinuu si tare ( si fara lacrimi), pana i se face pe plac. Cred ca cat de curand ne certam tare...
Pun poze la semnatura de la mare si intalnire. Maine fac si comentariile la poze, acum nu mai pot
Ne vedem dimineata la cafea ca acum sunt rupta, am dormit azi o ora.
Dar nu inainte de :
LA MULTI ANI IULIANA!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!!
La multi ani Bianca si cele 2 Sara!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

gata, ne-am intors de la ortoped...un tip tare fain, mai tanar, care lucreaza cu dna Vasilescu la recuperare...din fericire n-avem pb, faptul ca umbla putin ca Chaplin e normal, inca, pana incepe sa umble...am stat, am povestit, mi-a spus sa-i dau de acum pana la 2 ani 3 picaturi de Vigantol, sa-i iau papucei care sa ajunga mai sus de glezna, iar partea din spate sa fie mai tare, sa-i tina bine piciorul...cam atat...aaa, sa nu-l las descult, decat pe nisip, iarba, pamant...in rest incaltat, ca va avea mai multa stabilitate, avand in vedere ca acum invata sa umble...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

*********************************************************
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

*********************************************************
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...



la fel am primit si noi indicatiile cu vigantolul si umblatul doar incaltat


Matei - luna a 12-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi


Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Paula bine ai revenit

Am si eu o intrebare la tine, parca tu ai fost la ginecolog si ai amanat menstruatia , am amanat plecarea la mare din cauza vremii si o sa plec joi si luni trebuie sa imi vina menstruatia, eu nu iau anticonceptionale , as vrea sa imi intarzie cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Tanti, nu am amanat nici o menstruatie, tb sa iau pastilele inainte de ovulatie. Dar stai asa ca mi-a zis Crissy, cum poti sa faci sa-ti vina mai repede. cred ca am pus semn de carte, caut si revin.
Am revenit. Cred ca numai am vrut sa pun semn de carte. Poate intra Crissy si mai scrie o data, sa nu ma apuc de cautat. Asa reusesc sa salvez si eu, cine stie cand mai am nevoie.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Hello! Mie nu-mi merge internetul de ieri, am intrat cu telef pe post de modem, dar merge foaarte greu. Nu am cum sa citesc din urma ca m-ar apuca dimineata!

La multi ani Baby78!
La multi ani tuturor delfinasilor nascuti intr-o zi de 4!
Si la multi ani Rebeca, cu intarziere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula, ai facut niste poze superbe! am descarcat si eu pe cele cu Raducu


cat despre ajutor, nu a fost cine stie ce, dar ma bucur ca am fost de folos cat de cat! imi pare rau ca nu a putut Dan sa vina sa va ia, ati fi asteptat muuuult mai putin, iar tu nu ai mai fi condus o noapte intreaga

Slava Domnului ca ati ajuns cu bine si ca Raul nu a simtit peripetiile drumului!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010


Mergi la inceput