FIV Europa(45)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianaady spune:
Balanta mie imi pari o femeie incercata dar care stie f bine ce isi doreste si culmea ca va si reusi nu am nici o indoiala.
balanta_tm spune:
aristica, asa e, nu sunt trista. Oricum, sunt inca sub impresiile concediului ; m-as duce inapoi .
aristica spune:
Concediu? ooooo. Eu am fost muuult prin Austria in concediu, apoi prin tara (munte/mare), apoi la bulgari si acum, cu histero amanata, am mai rezervat 5 zile la sunny beach, tot la bulgari. dar am avut grija sa-mi ramana 6 zile pentru iarna sa unesc revelionul de Craciun si mai am 2 zile sa le unesc de weekend-uri. vezi cat ma gandesc eu la concediu?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
Cate zile de concediu ai anual? Deja ma enervezi
Am auzit ca unele firme dau anumitor anjgajati si 30. Eu am doar 24 si mai trebuie sa imi las si pt FIV din ce mi-a ramas .
adrianaady spune:
Aristico dar ai ceva concediu tu ... nu gluma
Eu plec de luni la mare citeva zile sper sa ma odihnesc.
Balanta la tine cum a fost prin locurile alea mirifice?
samira33 spune:
aristico,ai cam multa vacanta matale
balanta,nici mie nu-mi pari trista si-ti doresc sa fie cu reusita maxima urmatorul FIV.
adriana,ce mai faci???
eu sunt foarte euforica zilele astea pentru ca ma pregatesc de botez...botezam un baietel Duminica...baietel care imi e si nepotel si sunt tare bucuroasa,emotionata.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
balanta_tm spune:
A fost minunat, ca intr-o lume de basm. Vremea a fost superba: nici o picatura de ploaie in 10 zile; apa calda: la 8:30 dimineata apa era deja calda, calda si era atat de sarata, incat nu trebuia sa faci altceva decat sa stai intins si te tinea la suprafata. Nisip fin si alb, palmieri multi, cele mai bune fructe de mare pe care le-am mancat vreodata, oameni foarte civilizati si prietenosi, insula foarte curata. O sa vezi si alte detalii in poze (n-am avut inca timp sa selectez, ca am facut f multe, dar o sa ma ocup in curand).
balanta_tm spune:
Si sa nu uit: desi am folosit doar creme cu factor de protectie ridicat (50 si 30) si am stat putine ore pe zi la plaja, m-am bronzat f, f tare. Colegii s-au socat cand m-au vazut prima zi .
adrianaady spune:
Balanta suna absolut fabulos ce spui tu acolo, sper sa ajung si eu candva Astept si pozele sa vad eu cu ochii mei daca ce spui e adevarat
Samira ce bine ca botezi nepotelul Cred si eu ca esti emotionata si fericita. Eu voi fi moasa la un botez la o fetita pe 20 august si abia astept. In rest nu fac mare lucru, nici la ecografi sau doctori nu am avut chef sa ma duc lunile astea, am avut vacanta Am descoperit alta pasiune si ma preocupa de 3 ori pe sapt : aerobicul doar ca el nu prea ma place si nu reusesc sa slabesc, dar nici nu ma las.
Aaaaa si din toamna m-ar tenta sa fac un fiv pe natural