Cum sa stiu ca bona e serioasa?

Cum sa stiu ca bona e serioasa? | Autor: nikita

Link direct la acest mesaj

Caut o dadaca ptr. fiica mea. Deja am trait o experienta trista din cauza celei pe care am angajat-o. O femeie valoroasa ( blanda, iubitoare de copii, colaboratoare. harnica ) dar care avea un viciu ascuns atat de bine ca nici acum in fata evidentelor imi vine greu sa cred. Este bautoare, lucru pe care l-am aflat, adica a gasit-o sotul meu beata acasa, exact cand aveam mai multa nevoie de ea. Eram operata la spital iar casa si copii mei erau pe mana ei.A fost si este inca o situatie tare grea mai ales ca eu sunt in convalescenta, pe ea am invitat-o sa plece si suntem disperati. De aceea daca ati trecut prin experiente cu "dadaci" ajutati-ma va rog. Cam care ar fi intrebarile pe care sa le punem si la ce sa fim atenti cand vin la angajare?Am dat anunt in ziar si evident sfoara in tara pe la cunoscuti. Doar ca situatia este disperta ca eu nu pot sa fac nimic inca si cand raman singura cu un bb de un an va imaginati cam ce se intampla. Plange ea plang si eu s.a.m.d
Pana vin ai mei acasa e greu. Sunt speriata si tare tare dezamagita.
Multunmesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikita spune:

Desi nu a vrut sa-mi raspunda nimeni nici macar cu o incurajare, ceea ce sincer ma facut sa am un sentiment de frustrare, am gasit o dadaca faina de tot.
Dumnezeu raspunde la rugaciuni.Slavit sa fie Numele Lui.
Pupici pentru cei mari si mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_frick spune:

imi pare bine ca ti-ai gasit pe cineva care sa aiba grija de puiutii tai si sper sa fie cum iti doresti, sa poti sta linistita....

in privinta raspunsurilor....eu sant noua aici si am trimis si eu mesaje la care nu mi s-a raspuns....si chiar am nevoie de raspunsuri, cum si tu ai avut.poate pana la urma imi rezolv si eu problema tot singura...ca si tine.

multa sanatate si pupici

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

haideti fetelor ca va incurajez eu. va doresc sa va gasiti bona dorita si cresa cea mai buna. sincer nu stiu cum as putea sa va ajut mai mult. prietena mea isi cauta si ea bona pentur ca a renuntat la cea pe care o avea. a batut-o gandul sa-si dea fetita la ciobanasul, a fost chiar sa vada cum e pe acolo dar inca nu s-a decis daca sa mai caute bona sau sa o duca la cresa. a fost la agentii pentru bona dar nu e super multumita, unde a mai avut doua care au fost cam lasa-ma sa te las, acum sufla si in iaurt. le-a inregistrat cu reportofonul si a fost dezolata de ce a auzit, cea de a doua stiind ca o sa fie inregistrata nici macar nu s-a sinchist. eu una va doresc la ambele sa aveti noroc si sa gasiti solutia cat mai buna in cel mai scurt timp. sanatate si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Cam care e tariful la o bona?
Sunt firme specializate in asa ceva sau dai anunt la ziar?
Voua nu va e frica sa lasati pe cineva stain in casa?

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikita spune:

Tariful din provincie este de la 1.600.000 la 2.000.000.
Doar plimbat si hranit copilul , fara spalat hainute sau menaj.
Va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonadima spune:

informatii despre tipuri de bone va dau eu...pentru bucuresti...si despre ce salarii vor, si ce ofera etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Pentru ramonadima,
Pe mine ma intereseaza o bona care sa stea cu un copil de 4 ani doar de la ora 13 la 17, adica dupa programul de gradinita.

Mergi la inceput