vrea cineva un cupon Nemira cu 45% reducere?

vrea cineva un cupon Nemira cu 45% reducere? | Autor: AkaManah

Link direct la acest mesaj

Cum ziceam in titlu ofer un cupon cu reducere de 45% pe siteul Nemira. Free of charge of course! Primul venit, primul servit. Am facut recent cumparaturi de la ei si ...mai astept un pic sa imi incarc bateriile si sa ma bucur de cartile achizitionate.

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

noi suntem fan carti nemira. daca vrei sa ni-l dai noua, mie si sotului ca amandoi suntem cititori, ne-am bucura .

daca nu e altcineva inaintea noastra, desigur...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

noi suntem fan carti nemira. daca vrei sa ni-l dai noua, mie si sotului ca amandoi suntem cititori, ne-am bucura .

daca nu e altcineva inaintea noastra, desigur...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM

Ti-l trimit acum pe PM.
Edit: Cupon dat.

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

multumim frumos!
studiem acum siteul Nemira...

NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Se pare ca a castigat si sotia unul identic. Daca mai este vre-un doritor cu mare placere il ofer.

UPDATE: Nu este nici o graba. E valabil 30 de zile. Eu nu il folosesc. E pacat sa se iroseasca. Cine ma contacteaza primul primeste cuponul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

daca nu il folosesti tu l-as vrea eu...am vazut cateva carti interesante, cu toate ca am terorista acasa in vacanta ma incumet sa le iau ....

------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

daca nu il folosesti tu l-as vrea eu...am vazut cateva carti interesante, cu toate ca am terorista acasa in vacanta ma incumet sa le iau ....

Ti l-am trimis pe PM. Spor la citit!

Ei, acum nu mai am cupoane. Daca mai castig vre-unul tot aici voi posta. Lectura placuta colegelor.

Mergi la inceput