ajutorrrrrrrrrrrrrrrrr!
am mare nevoie de ajutorul vostru,sa va spun povestea mea pe scurt.m-am certat cu prietenul meu de 5 ani impreuna(nu intru in detalii de ce si cum) si am crezut ca ma razbun pe el dar de fapt m-am razbunat pe mine si in primele doua sapt din aprilie m-am culcat cu un alt barbat.o singura data fara sa ne protejam, am luat pastila de adoua zi dar din pacate a doua pilula in loc de 12 ore am uitat si am luat-o in 16 ore.pe data de 22 aprilie mi-a venit si m-am impacat cu prietenul meu.pe 22 mai nu mi-a mai venit....Repet nu am mai avut relatii decat cu prietenul meu din clipa in care mi-a venit.Acum urmeaza partea cea mai grea pt mine.gandul ca poate sa imi fi venit menstruatie peste sau cine stie ce alta eroare medicala s-a intamplat( ma refer la ecografiile pe care le-am facut) si in care 3 medici au confirmat ca corespunde sarcina cu calculatia lor, si anume conceptia in jur de 5-7 mai, nu m-au ajutat.M-a gandesc cu disperare ca poate sa nu fie copilul prietenului meu si imi vine sa urlu, nu ma pot bucura de sarcina, desi e prima din viata mea, pentru ca ma urmareste acest gand negru, posibil sa fie subconstientul meu care se simte vinovat ca am calcat stramb? nu stiu ce sa mai fac, de cand am aflat plang mereu si nu ma pot ocupa de mine si de sarcina. Acum am facut 10 saptamani si maine mi-am facut programare pt intrerupere de sarcina, desi nu imi doresc asta, gandul acela ma ucide. M-am blocat mintal la o faza de care nu pot sa trec, 3 medici de la Medlife mi-au spus ca este imposibil si ca s-ar fi vazut daca sarcina era mai mare si daca menstruatia ar fi venit peste. Va rog sa ma ajutati cu un sfat inainte sa fac ceva ce voi regreta.prietenul meu isi doreste acest copil si mie mila de el si nu pot sa cred de ce am fost in stare.e tardiv acum, vreau sa stiu si parerea unor femei cu mai multa experienta .multumesc. iar daca cumva am gresit ca am pus la urgenta va rog sa ma iertati dar pentru mine este tinand cont ca maine am acea programare.
Raspunsuri
Laura25 spune:
Daca la ecograf apare sarcina de 10 saptamani, atunci asa este. La aceasta varsta de sarcina (primul trimestru) diferentele de 2-3 saptamani sunt semnificative si se vad. Daca ar fi fost conceput in aprilie, acum ar trebui sa ai 14 saptamani de sarcina cel putin. O asa diferenta se vede la ecograf.
Asa arata o sarcina de 10 saptamani http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP10
si asa una de 14 : http://www.desprecopii.com/info.asp?id=SAP14
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
A_Iulia spune:
Dar de ce nu-i crezi pe medici? Nu are nimeni nici un interes sa te minta.
Varsta sarcinii poate fi determinata cu foarte mare precizie in stadiul asta.
brianna7 spune:
multumesc fetelor. nu e vorba ca nu-i cred, mie teama sa nu fie o eroare, iti dai seama ca decizia care o iau e pe viata, nu ma pot juca cu asa ceva. iti spuneam ca am facut un blocaj in capul meu, o sa merg si la biserica si daca nu poate chiar la un psiholog.
numai ca nu prea mai am timp..
OanaSlatina spune:
Draga brianna7, nu exista eroare la ecograf (in plus verificat si la 3 medici).
Mie, la primul bebe, mi-a venit pe 6 februarie 2008, dar cu o intarziere de 2 zile, cu toate ca intotdeauna imi venea fix la 28 zile fara eroare (am avut o perioada stresata si aglomerata la serviciu).
Cand am fost la ecograf, si era unul 2D, mi-a spus fix varsta sarcinii, inclusiv cu cele doua zile in plus, cum ar fi trebuit sa-mi vina pe 4 februarie.
In plus, gandeste-te si tu ca la tine este vorba de cateva saptamani nu de zile.
QiaoBing spune:
si eu iti zic ca nu are ce eroare sa fie. diferenta de 1 luna la o sarcina este f mare, 3 medici si 3 aparate nu pot gresi atat de mult.
incearca a te relaxezi, timp mai este, nu trebuie neaparat sa te duci maine si sa faci intrerupere. daca sarcina evolueaza normal si nu aveti nici o alta problema in a avea un copil impreuna, nu te grabi. mergi unde vrei tu, la biserica, la psiholog, vorbeste cu cineva apropiat, dar cel mai bine incearca pentru o perioada sa te detasezi de problema, sa te relaxezi. tot stresul asta influenteaza si bebelusul din burtica si el nu are nici o vina.
s-ar putea ca vina pe care o sa o simti dupa ce faci intreruperea sa fie mai greu de suportat decat starea ta de acum. iti spun asta pentru ca stiu un caz. sora prietenei mele era insarcinata, sarcina evolua bine, dar ea se simtea fizic f rau, facuse si o depresie, tatal copilului o abandonase, asa ca s-a hotarat sa renunte la sarcina aproape de 12 saptamani. dupa 2 zile la 1 noaptea am luat-o de pe pervaz, incerca sa sara pe geam. de atunci a mai avut si alte tentative de sinucidere, nimic nu o poate face sa isi ierte gestul ca a renunta la copilul pe care de fapt si l-a dorit si la care a renuntat intr-un moment cand "nu era ea" (asa zice).
iti doresc sa gasesti in tine puterea de a depasi acest moment de debusolare. nu trebuie decat sa iti linistesti mintea, sa o armonizezi inimii si sa te ierti pe tine. Poti !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
marius spune:
Puiule - lasa sa curga viata. Totul este in regula. Ai rabdare cu tine. Totul este absolut Ok. Gandeste inainte. Ce a fost - a fost. Conteaza doar ce vine.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
goldi spune:
Cred ca scapi din vedere esentialul . Acest copil este AL TAU in primul rand, este in burtica ta si nu are nici o vina .
Cauta mai in adanc de ce vrei sa faci chiuretaj, nu cred ca refuzi parerea a trei medici doar din teama unei "erori" . Nu are rost sa mai insist si eu, dar la eco nu se poate gresi atat de grosolan varsta unei sarcini, asa ca nu aici e problema .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
brianna7 spune:
Buna fetele,
Nu am facut nimic, nu am avut curajul sa ma duc la doctor, mie frica,mie frica fizic si apoi mie frica de D-zeu, m-a lovit odata n-as vrea sa o faca si a doua oara.
Multumesc tuturor pentru mesajele de incurajare, nu ma asteptam, mai ales ca sunt o nou-venita, multumesc QiaoBing, Marius si restul.
Ca stare, nu pot sa va descriu cum ma simt, o data la doua zile am cate o criza de nervi si ma cert cu prietenul meu, imi vars nervii pe el, de parca ar avea el vreo vina..nici nu stiu ce e cu mine, o fi fost socul prea mare, pentru ca mie frica de ce responsabilitati pe viata voi avea, ma simt singura pe lume, simt ca numai mie mi s-a intamplat, nu dorm noaptea, plang din orice si multe prostii care sunt doar in imaginatia mea...stiu asta dar nu le pot controla. Desi nu imi lipseste nimic nu simt fericirea unei femei gravidute. Mi se pune negru in fata ochilor si parca nu mai sunt eu, de exemplu ieri m-am trezit in masina cu pedala la maxim in drum pe autostrada soarelui cu gandul sa fac ceva rau...a durat cateva minute ca sa imi revin.E ciuadat fetelor, nu stiu ce sa fac sa imi revin, nu stiu cum ma pot linisti si nici macar nu imi dau seama ce naiba sunt cu schimbarile astea de gandire din capul meu.un lucru il stiu sunt egoista.
cosminiq spune:
brianna, felicitari pentru decizia luata!
Lasa gandurile negre si gandestete ca a da viata e cel mai frumos lucru din lume!
Acum sunt si emotiile, esti mult mai sensibila din cauza sarcinii dar ai sa vezi ca lucrurile se aseaza in timp si o sa fie bine.
Sunt multe femei, foarte multe care isi doresc un bebe si nu pot
Iti doresc multa sanatate si DD sa te lumineze!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp