Briana ma bucur pt tine ca ai luat o decizie buna. Tu treci prin schimbari hormonale si acestea pot sa-ti determine starea de neliniste si gindurile negre care le ai.
Un avort nu ti l-ai fi iertat niciodata.
Acest bebe e un dar de la Dumnezeu care ti l-a dat stiind ca tu vei fi o mama buna.Bucura-te de fiecare clipa, ca este unica.
Vorbeste cu prietenul tau si incercati sa va planificati viata sa deveniti o familie pt bebe-ul care se va naste.
Incearca sa te calmezi.Toate decizile care le voi lua in viata de acum in colo va influenta si viata acestui micut, asa ca ai grija sa fie decizii bune.
Citeste Proverbe si Psalmi din Biblie si cand iti vine vreun gind rau roaga-te Domului sa te ajute. Dute la biserica cand nu e aglomerat si cauta-ti linistea, vorbeste cu un preot sau pastor.
Citeste carti, asculta muzica, fa plimbari prin parc, cumpara lucrusoare pt bebe, tricoteaza-i ceva,scrie un jurnal...
Nu ne-ai spus nimic de parintii tai si ai prietenului tau daca ei stiu?
Asteptam vesti bune de la tine. Domnul sa fie cu voi!
michelle
Te rog crede-ma ca daca as fi in locul tau, as pastra sarcina fara retinere. Eu am pierdut doua si stiu ce greu e sa ramai si sa aduci pe lume, in viata un copil.
Gandeste-te ca poate nu ti se va mai oferii aceasta sansa niciodata: E COPILUL TAU, MERITA DREPTUL LA VIATA!