Pufi de ian - feb 2010 (31) - in vacanta
Raspunsuri - Pagina 8
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 buna ziua! oare de unde sa incep??????? Vineri dimi la 7 ivan s-a trezit si mi-a vomitat de doua ori.........la dr....medicamnete.......nu papa nici acum, decat ffff putin, ii e frica, cred.....de vomitat..........nu stiu i-am luat lapte praf fara lactoza ca a fc si diaree........... so.di vis, cum zice DECE........... eu asa si asa mai pot, desi inca nu mi-am revenit total.......... asa ca suntem foarte happy......................... sper sa isi revina, ca se duce putina grasime ce a pus-o si el............of offfffffffffffff Si noi poevesteam in masina, in drum spre zalau, ca numa acolo este lapte praf din asta...cum ne-om duce noi in straineze, si om face bani, si ne-om face casa...sotul a zis, ca daca iese si avem de lucru si asa atunci el nu vne acasa pana nu isi face o casa...deci...........visam noi frumos..........dar nu se stie ce va aduce ziua de maine...... DEocamdata tre sa ne concentram pe lunile ramase, apoi pe banii pt nastere, apoi pe aparitita micului print, apoi sa fim sanatosi, sa crestem frumos si apoi vedem ce a fi....... Oricum.............greu.,..va fi....stiu.............dar nu o sa murim noi de greu.....este cineva sus cine ne da putere sa mergem mai departe..... o duminica frumoasa va doresc!!!!!!!!!!! Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam Doamne ajuta! |
BEA
Voi sa fiti sanatosi, restul le faceti, pe rand asa...dar le faceti.
Important e ca va iubiti si ca veti avea doua sufletele minunate!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui decenuela [cred ca am mai intrebat...tot urmarescniste vouchere pt modelare corporala...prin electrostimulare si vacum...stiti..ati auzit ceva rezultate? |
Am cumparat eu de pe fashiondays un voucher de 8 sedinte de vacuum. Le-am facut, mi-a placut, se cunoaste, dar parerea mea e ca trebuie sa faci vreo 50 de sedinte legat ca sa se si pastreze. Ca asa, dupa 8 sedinte e prea putin.
Numai ca spa-ul asta unde am fost eu era departe de mine / de servici si ma cam incurca. Desi arata f fain acolo.
Raman la ideea mea ca doar sportul/ cardio in special face minuni. Restul e frectie.
Cand o sa am timp de cardio, o sa ma consider super happy.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui larisel Apropo de lapte... ce fel de lapte si cat papa pufii vostri? Gemanutzele beau lapte doar la trezire si la culcare cate 300 ml, atat e portzia dar mereu mai ramane in biberon. Noaptea nu se mai trezesc pt papica, iar daca o fac (super mega rar) le dau din portzia de dimineatza si micul dejun il improvizez din altceva. Peste zi eu nu le mai dau demult, decat daca se regaseshte in vreo retzeta, gen orez cu lapte sau paste cu lapte... Aaa... si le dau lapte de vaca. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Raspund si eu cu intarziere la sondaj
Dani bea 240ml de apa + 8 cupe de LP dimineata si la fel si seara.
Lactana nr.3
Ii voi da LP cel putin pana la 2 ani. Apoi, in f de cum creste, de cum sunt analizele, etc, poate inlocuim cu LV. Poate. Ca eu nu prea sunt de acord. As da LP pana la 2.5-3 ani. Dar nu cred ca il mai accepta pana atunci.
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Raspund si eu cu intarziere la sondaj Dani bea 240ml de apa + 8 cupe de LP dimineata si la fel si seara. Lactana nr.3 Ii voi da LP cel putin pana la 2 ani. Apoi, in f de cum creste, de cum sunt analizele, etc, poate inlocuim cu LV. Poate. Ca eu nu prea sunt de acord. As da LP pana la 2.5-3 ani. Dar nu cred ca il mai accepta pana atunci. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
N-am vazut sondajul acesta .
Tudor bea dimineata si seara la culcare cate un biberon cu 270-300 ml. Nu-l bea totdeauna 100%.
Dimineata - lapte humana junior, seara - lapte de seara Humana.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Am cumparat eu de pe fashiondays un voucher de 8 sedinte de vacuum. Le-am facut, mi-a placut, se cunoaste, dar parerea mea e ca trebuie sa faci vreo 50 de sedinte legat ca sa se si pastreze. Ca asa, dupa 8 sedinte e prea putin. Numai ca spa-ul asta unde am fost eu era departe de mine / de servici si ma cam incurca. Desi arata f fain acolo. Raman la ideea mea ca doar sportul/ cardio in special face minuni. Restul e frectie. Cand o sa am timp de cardio, o sa ma consider super happy. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Si cum am zis, eu dupa experienta traita, nu mai fac nimic nenatural cu muschii mei.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Beatrice1982 spune:
ma trezesc azi noapte pe la 2....eram super obosita...si stau pe amrginea patului si imi aduc aminte ce am visat........
eram la ieseala cu pufii si mamicile..stiu sigur ce era Kiti acolo, parca si acum il vad, stateau in carucioare de cate 4 persoane sau 6, nu stiu cum era aia, dar era faina....si noi dupa ei peste tot....era foarte fain...............
am culcat atomixul, ca deja nimic nu era bine si nicicum, nu stiu de ce se poate enerva din simplul fapt ca masina nu merge acolo unde vrea el, sau ca jucaria nu stiu care merge aiurea........si urla frate intr-o veselie, de nici nu stiu cum sa fac sa fie bine........
ioiiiiiiiiiiiiiiiii
dar, sa stiti ca a trecut timpul asta de nici nu stiu cum, asa de repede.deja pot sa zic, am baiat mare..........se uita deseori in okii mei, doar asa de kiki, si imi zambeste...sau cand vine tati de la munca si imi da un pup, repede si eu sa imi dea si mie si lui tati....
ieri am fost la cumnata si fara sa zic nimeni nik, s-a apucat de a pupat-o, dar stiti cum...o tinea asa cum ambele maini, ca nu carecumva sa fuga, si i-a cautat guritza, si i-a dat un pup.
doamneeeeeeeeeee
apoi daca vedea ca radeam iar si iar incepea, pana s-a saturat saraca fata sa o tot pupe si plangea cand se apropia de ea...........
mno bine...ma duc sa stau si eu un pic.....
drul nu mi-a dat nici un fel de vitamina, oare sa aiu, ca simt uneori ca ma lasa puterile.............si nu imi permit asa ceva, ca am de alergat dupa un nazdravan.............so nush ce sa fac...........
mi sa nu ajung iar pe la 100 de kile.........dar nici nu vreau sa stau ca o leguma, ca nu am cum, ivan nu are cu cin' sa stea..........
nu am luat mult in greutate, oricum numa de pe acum vine grosu'...desi deja am inceput cu niste arsuri la stomac de mi se face rau, si am grija la ce manc....ca altfelllllllllllllllllllll aoleuuuuuuuuuuuuuu cred ca as muri incet........
nu am numa vreo 3 kile acumulate...dar, na...mai e timp, dar sper sa nu ajung la 100..........desi.....75+15[minim]=90............
na, nu-i bai noi sa fim sanatosi, apoi bagam si turbo jam, numa sa am timp.......
poop you all
Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam
Doamne ajuta!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 ma trezesc azi noapte pe la 2....eram super obosita...si stau pe amrginea patului si imi aduc aminte ce am visat........ eram la ieseala cu pufii si mamicile..stiu sigur ce era Kiti acolo, parca si acum il vad, stateau in carucioare de cate 4 persoane sau 6, nu stiu cum era aia, dar era faina....si noi dupa ei peste tot....era foarte fain............... am culcat atomixul, ca deja nimic nu era bine si nicicum, nu stiu de ce se poate enerva din simplul fapt ca masina nu merge acolo unde vrea el, sau ca jucaria nu stiu care merge aiurea........si urla frate intr-o veselie, de nici nu stiu cum sa fac sa fie bine........ ioiiiiiiiiiiiiiiiii dar, sa stiti ca a trecut timpul asta de nici nu stiu cum, asa de repede.deja pot sa zic, am baiat mare..........se uita deseori in okii mei, doar asa de kiki, si imi zambeste...sau cand vine tati de la munca si imi da un pup, repede si eu sa imi dea si mie si lui tati.... ieri am fost la cumnata si fara sa zic nimeni nik, s-a apucat de a pupat-o, dar stiti cum...o tinea asa cum ambele maini, ca nu carecumva sa fuga, si i-a cautat guritza, si i-a dat un pup. doamneeeeeeeeeee apoi daca vedea ca radeam iar si iar incepea, pana s-a saturat saraca fata sa o tot pupe si plangea cand se apropia de ea........... mno bine...ma duc sa stau si eu un pic..... drul nu mi-a dat nici un fel de vitamina, oare sa aiu, ca simt uneori ca ma lasa puterile.............si nu imi permit asa ceva, ca am de alergat dupa un nazdravan.............so nush ce sa fac........... mi sa nu ajung iar pe la 100 de kile.........dar nici nu vreau sa stau ca o leguma, ca nu am cum, ivan nu are cu cin' sa stea.......... nu am luat mult in greutate, oricum numa de pe acum vine grosu'...desi deja am inceput cu niste arsuri la stomac de mi se face rau, si am grija la ce manc....ca altfelllllllllllllllllllll aoleuuuuuuuuuuuuuu cred ca as muri incet........ nu am numa vreo 3 kile acumulate...dar, na...mai e timp, dar sper sa nu ajung la 100..........desi.....75+15[minim]=90............ na, nu-i bai noi sa fim sanatosi, apoi bagam si turbo jam, numa sa am timp....... poop you all Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam Doamne ajuta! |
Ce frumos visezi tu, BEA.
Intreaba doc de vitamine, dar cred ca poti sa iei vitamine pt gravi....sa stii ca nu de la ele te ingrasi. Poti sa iei vitamine si sa iti controlezi ce mananci. Nu vitaminele ingrasa. Unele dau pofta de mancare, intr-adevar....desi nu stiu sigur care e mecanismul. Poate vreo fata cu studii medicale ar putea sa ne lamureasca de ce avem impresia ca ne ingrasam daca luam vitamine.
Nu e neaparat sa iei 15kg in sarcina, poti sa iei si numai 8, daca esti atenta ce mananci. Sunt persoane, care la a doua sarcina, pt ca au deja kg in plus de la prima sau persoane supraponderale care nu iau decat foarte putin in greutate, 8-10kg....tot ce conteaza este sa nu faci ca mine, eu mancam noaptea, paine cu branza si castraveti murati, in ultimele luni ciocolata la greu....astea nu au fost bune...
Daca deja ai arsuri....nu mai mananci toate cele. Eu am avut arsuri de la suc cumparat.
Eu nu am timp de cra-cra, dar si pe Dani il apuca pupatul si iubitul si ma ia de gat si ma trage de par si ma pupa si ma baloseste toata....il iubim de nu mai putem....
pacat ca trece perioada asta foarte repede, ca de altfel toata viata....doar cativa ani aici, pe pamant....
decenuela spune:
bea...hai mami...ai trecut tu prin atatea....trec toate..o safie bine...acu ce vrei sa n-aiba adam palat???? ai grija de tine....
rux ai fost haioasa cu impresiile de la salon....iar de kay ce sa zic...e un cra de cra....acusica te faci cocoana....daca ai om de incredere acasa....
BF..am uitat ce vroiam sa-ti raspuns...a legat de laptele fetei ..nu stie pt ca dr i-a zis sa nu stimileze lactatia in niciun fel...
mire...hai mai repidi acasa....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui decenuela BF..am uitat ce vroiam sa-ti raspuns...a legat de laptele fetei ..nu stie pt ca dr i-a zis sa nu stimuleze lactatia in niciun fel... |
Pai da, sa nu stimuleze....dar daca creierul stimuleaza in subconstient....:):):)
danasor spune:
Salutare
A mea a inceput cu nazdravaniile: ieri a luat mixerul, nu stiu cum de a scapat in mainile ei, s-a dus la baie si l-a aruncat in wc, asta in doar o secunda, eram pe langa dansa, dar cand sa-mi dau seama ce si cum fapatul era consumat , bine ca nu avea si paletele agatzate...
Va pup , o zi buna